sportovec píše:Keram píše:Chcem vidiet indiana v zltom. Aj ked bude rus zurit tym padom.
Ak sa bude pekne dariť Indiánovi, tak Valverde asi pôjde následne na pol plynu. Dobre sa rozjazdí a má veľkú šancu vyhrať Vueltu. Domáce cesty, fanúšikovia a bonusové sekundy počas celej GT - to je jeho obľúbené v poslednej dobe. Na Tour sa mu až tak nedarí a vždy je tam veľká konkurencia ... navyše tá jeho občasná smola. A takisto, ak tieto hviezdy (Froome, Gardener, ... ) budú ďalej valcovať Contadora, tak Sagan možno dostane voľnú ruku ...
poznámka: Tento komentár je zaťažený fandením Saganovi a Valverdemu
Focus-Shimano píše:Movistar ma v tomto fore jasnu fanusikovsku prevahu
elviska píše:Horúca aktualita z TDF, Ivan Basso má rakovinu semenikov.http://velonews.competitor.com/2015/07/ ... YmBm9lw.99
rrYan* píše:Hovori sa o taktickej variante, ze Greipel moze skusat unik, aby utrhol dvacku na premii...
Vidite tuto moznost realne? Ze by sa mu to aj mohlo podarit, s tym ze Peto v uniku nebude? Ja osobne dufam, ze Petovi dovolia si ho postrazit. V takej 11, ci 12 by to dokonca mohlo byt pre TS za istych okolnosti aj vyhodne...
Otazny je este Giant (+ mozno Etixx), ci este myslia na zeleno, alebo uz iba na nejaku tu etapu...
berloq píše:Držím ti palce Ivan Basso! Prajem rýchle uzdravenie.
#LIVESTRONG
Keram píše:Neviem ci sa mu to oplati prave zajtra lebo premia je uz dost blizko ciela ale tak v stredu a stvrtok to skusit moze. A Peto by si ho mal strazit a ist s nim. Ak mu to dovolia. Otazka je co v piatok.
rrYan* píše:Hovori sa o taktickej variante, ze Greipel moze skusat unik, aby utrhol dvacku na premii...
Vidite tuto moznost realne? Ze by sa mu to aj mohlo podarit, s tym ze Peto v uniku nebude? Ja osobne dufam, ze Petovi dovolia si ho postrazit. V takej 11, ci 12 by to dokonca mohlo byt pre TS za istych okolnosti aj vyhodne...
Otazny je este Giant (+ mozno Etixx), ci este myslia na zeleno, alebo uz iba na nejaku tu etapu...
West píše:rrYan* píše:Hovori sa o taktickej variante, ze Greipel moze skusat unik, aby utrhol dvacku na premii...
Je to len logické riešenie pre Greipela. On má totiž oproti Peťovi jednu veľkú výhodu a to je to, že pre jeho tým je pravdepodobne zelený dres hlavným cieľom. Trebárs zajtrajšia etapa (nijako zvlášť ťažká až na ten záver) - ak by sa snažil Peťo dostať do úniku, tak Lotto ten únik nepustí a ak by sa podaril, tak ho nemilosrdne stiahne. Na druhej strane má Greipel vďaka svojej rýchlosti slušné šance sa dostať do úniku. Ako by na to reagovalo Saxo netuším, ale pravdepodobne nijak. Musia sa šetriť na to záverečné stúpanie. Je tiež otázne či by to nejako riešil Etixx alebo Giant. Takže to ostáva na Peťovi, aby si strážil Greipela a v prípade potreby išiel s ním. Je ale otázne či mu to dovolí tímová taktika.
berloq píše:Focus-Shimano píše:Movistar ma v tomto fore jasnu fanusikovsku prevahu
Aj ja som si to všimol, že cyklisti z toho tímu sú dosť obľúbení. Je to trošku divné, že zrovna Slováci fandia Movistaru. Dnes by si takej Astane trúfol verejne fandiť len nejaký miestny vývrhel![]()
, aj keď mne by to bolo tiež jedno. Ale Movistar sa zdá dokázal úspešne zahladiť všetko to, čo má za sebou a začína odznova ako nová firma!
Keram píše: Neviem ci sa mu to oplati prave zajtra lebo premia je uz dost blizko ciela ale tak v stredu a stvrtok to skusit moze. A Peto by si ho mal strazit a ist s nim. Ak mu to dovolia. Otazka je co v piatok.
West píše:berloq píše: Dnes by si takej Astane trúfol verejne fandiť len nejaký miestny vývrhel
Nie priamo Astane, ale nebudem tajiť, že mám slabosť pre univerzálne typy cyklistov a preto z tej veľkej štvorky je pre mňa najsympatickejší práve Nibali. Samozrejme Nibaliho šance sú momentálne dosť nízko, ale nepochybujem že napriek tomu to bude s buldočou vytrvalosťou skúšať pokiaľ sa bude dať.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia