simko píše:@zakliata.panna
ano v podstate takto spatne ked sa zamyslim tak asi ok taktika dnes:) lebo niekedy nejaka brutal etapa sa moze prejavit neskor pri dolezitejsom cieli. ako napriklad MvdP na Tirrene isiel na krv v jednej etape a je dost mozne ze ho to potom stalo Flamsko. Peter ma pred sebou este TdF, je teda pravda ze Giro treba jazdit ekonomicky. ale jednoducho dnes si clovek chcel posediet pri tom pocasi co je vonku pri telke a sledovat Petrove zapolenie o triumf:) sak to nejak tak vsetko pospajalo ze som bol sklamany:) tak potom 17. etapa sprinterska premia to musi byt Petrovych 10 bodov nech je 18 .etapa trochu kludnejsia:)
simko píše:hmm duel Pogacar vs. Bernal v plnej sile na TdF to by som chcel vidiet. TJV nech su akokolvej silni ako celok by boli bez sance.
ifčopifčo píše:po Petrovi je ďalší kto má etapu na všetkých GT, tuším je 101. ?
konyk87 píše:
marilo sa mi, ze niekto to este medzicasom skompletoval, tak som pohladal a nakoniec skutocne cislo 102
https://www.procyclingstats.com/statist ... -all-3-gts
na to ako ako bernal dnes vyzeral, ked mu yates & spol odisli, tak moze byt rad, ze to bola len cca minutka. tam to chvilu vyzeralo, ze uplne zastavi alebo spadne z bicykla. snad to bola len chvilkova kriza a uvidime este nejake zaujimave suboje
ifčopifčo píše:Vďaka, na tom PCS je asi všetko, len to treba vedieť nájsť
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 31 hostia