hujhe píše:Vyzera ze QS to pekne domrvili. Skoda ze to nemozem sledovat.
lukas píše:Aby ste sa dozvedeli niečo aspoň trochu skôr, tak budúci ročník OS prvý raz pod týmto vedením otočí svetové strany. Odštartuje sa na najväčšom sídlisku v krajine (comeback po mnohých rokoch do hlavného mesta, ktoré ako také ale nemá veľký záujem, je to o mestskej časti) a koniec je naplánovaný v Košiciach, ktoré si vydupali už skôr zmluvu rovno na dva roky.
Veľký hlavybôľ len majú organizátori z toho, že UCI im na 90 % tú nedeľu povoľovať nebude a opäť sa komplet vyčistí pre MS, preto štartovať v utorok po kanadských klasikách by bolo strašne problematické. Takže je to problém.
ifčopifčo píše:Tak super, Peter je už zapísaný ako víťaz našej národnej Tour a Bora to urobila výborne, namiesto obrany zvolila útok a tým eliminovala najväčšieho súpera, chapeau.
menovatel píše:Tiež ma to teší, len tá hrubá rýchlosť stále nie je ako bývala.
majo píše:S tym názvom s tebov totalne suhlasim…ten francuzsky názov je hroza…anglicky by bol urcite lepsi ale to je v nasich koncimach( vid aj polsko ci Maďarsko) asi taka hlupa úchylka nazývať to vo francúzštine
majo píše:Ja som mega spokojny…ano to vitazstvo v etape som velmi zelal a kazdy den som ho očami doslova tlačil do ciela ale 4x biedna je tiez bomba plus to celkovo…no nieje o com…k dnešku za mna len tolko ze dnes spravil absolutne vsetko spravne ale nasiel sa jeden borec ktory to spravil este lepsie…skoda ale zaroven nevadi…pre mna je najdolezitejsie to ze sem neprisiel len tak z povinnosti ale ze naozaj prisiel pretekat ze bolo vidno ako velmi chce tesit svojich krajanov a fanúšikov a ze bojoval ako lev v kazdejna jednej etape…diky Peto pre mna to su nezabudnuteľne preteky…vratane tych par sekund ked si preletel okolo mna a hlavne ta sekunda-2 ked sa nase pohľady stretli…viem ze to pre mnohych musi znieť smiesne od 36 ročného chalana ktory sa osobne pozna a tyka si z niekoľkými Olympijskými víťazmi a medailistami ale srdce fanúšika je raz take a mne k šťastiu staci fakt malo
Este k celej nasej tour…super super super dufam len ze o rok to budem mat znovu trosku blizsie k trati ale ked nie nevadi prežijem to…len nech úroveň neklesá
A teraz hurá na MS
hujhe píše:Ten Smokovec sa asi da ale taka Maninska tiesnava musela byt zabava
lukas píše:Rovnako si už pýta výmenu aj playlist DJ na pódiu.
Späť na Cyklistika na Slovensku
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia