http://www.roadcycling.cz/index.php5?st ... 3382&zpz=1
nat píše:Praveze tu by dost pomohli 2-3 lionony na tim od ASO. Timy by mali aku taku istotu, stale by nevznikali a nezanikali nejake timy. Tj. tam by bolo realnejsie tvorenia "klubov".
Teraz je to tazke, jeden den si Liquigas, potom Cannondalle potom Garmin potom ani neexistujes .
A prave cyklo kluby na rozdiel od hokeja ci podobnych sportov nemaju stadion nemozu vyberat vstupne(napojove atd). Ich hlavny prijem by mal byt prave z reklamnych prav z podujati za sledovanost (tak ako FIFA rozdeluje peniaze za MS tak by malo aj ASO) . A tie zozere vsetky ASO. To je nespravodlive vzladom na typ sportu a sledovanost.
Keram píše:Nesnazim sa porovnavat biznis model cyklistiky a NHL ako taky ale skor snazim sa zobrat priklad co sa tyka ohranicenia platov. Na poslednu otazku naozaj netusim odpoved a mozno ju netusia ani ti co tolko cyklistom platiaKolko je podla teba unosne cyklistom platit?
berloq píše: Niečo iné je platový strop, ten ohraničuje maximálnu možnú sumu, ktorá môže byť minutá na zmluvy jazdcov. Aspoň takýto model funguje v NHL. Jasné, na NHL môžeme vidieť, že to bola cesta k lepšiemu, jednak to stabilizovalo kluby a tak isto sa vraj vyrovnala liga.
elviska píše:Inak na twitteri sa objavilo že Pozzato ide do Tinkoffu. http://www.wielerupdate.nl/wielernieuws/33081/
elviska píše:Inak na twitteri sa objavilo že Pozzato ide do Tinkoffu. http://www.wielerupdate.nl/wielernieuws/33081/
Focus-Shimano píše:Hacecky minule spominal ze Tinkoff jedna aj s Cavendishom ale zrejme to bude dalsia kacica ale kto vie
dexterko píše:Focus-Shimano píše:Hacecky minule spominal ze Tinkoff jedna aj s Cavendishom ale zrejme to bude dalsia kacica ale kto vie
Možné to je, prečo nie? Tak ako my, aj Oleg vie, že v týme nemá čistého rýchlika. Možno ho už prestalo baviť ako sa Peťo trápi v špurtoch (myslené druhé/tretie miesta) a chce už vyhrávať aj na tomto fronte, tým by odpadla Peťovi ,,povinnosť,, na flat etapách a mohol sa sústrediť a pripravovať na ,,svoje etapy,, a samozrejme jarné klasiky. Keďže budúca sezóna bude možno Olegova posledná, tak to tam chce nabúchať čo sa dá a na rok vyhrávať na všetkých frontoch. Rovinky - Cav, klasiky a zvlnené - Sagi, hory - Contík. Myšlienka nie zlá. Ja by som to tak bral. Už len z toho pohľadu, aké by to bolo Cav a Peťo v jednom týme, k tomu Petacchi, Bennati. No už aj nejaký ten vláčik by bolDD
elviska píše:dexterko píše:Focus-Shimano píše:Hacecky minule spominal ze Tinkoff jedna aj s Cavendishom ale zrejme to bude dalsia kacica ale kto vie
Možné to je, prečo nie? Tak ako my, aj Oleg vie, že v týme nemá čistého rýchlika. Možno ho už prestalo baviť ako sa Peťo trápi v špurtoch (myslené druhé/tretie miesta) a chce už vyhrávať aj na tomto fronte, tým by odpadla Peťovi ,,povinnosť,, na flat etapách a mohol sa sústrediť a pripravovať na ,,svoje etapy,, a samozrejme jarné klasiky. Keďže budúca sezóna bude možno Olegova posledná, tak to tam chce nabúchať čo sa dá a na rok vyhrávať na všetkých frontoch. Rovinky - Cav, klasiky a zvlnené - Sagi, hory - Contík. Myšlienka nie zlá. Ja by som to tak bral. Už len z toho pohľadu, aké by to bolo Cav a Peťo v jednom týme, k tomu Petacchi, Bennati. No už aj nejaký ten vláčik by bolDD
Petacchi? Asi si myslel Pozzata. Ja neviem, mne sa Cav do tímu Tinkoff - Saxo nehodí, ja by som skôr brala Daniela Ossa z BMC.
dexterko píše:Focus-Shimano píše:Hacecky minule spominal ze Tinkoff jedna aj s Cavendishom ale zrejme to bude dalsia kacica ale kto vie
dexterko píše:Matt Brammeier z MTN sa asi druhý krát narodil.
https://www.youtube.com/watch?v=kCgyMkVwS24
bloy píše:Fúha, Dan Martin v Etixxe, to mi príde ako dobrá prestupová "pecka".
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia