Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Tímy a cyklisti

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod ifčopifčo » Sob 24. Okt 2015 22:36:15

@Keram - Kwiatek ako Saganov rovesník, príklad že forma z roku na rok kolíše, že forma nemá stále stúpajúcu tendenciu.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod Keram » Str 28. Okt 2015 22:28:38

Na webe sme.sk je clanok o Saganovi. Nedavam sem link aby to nevadilo administratorom. No Sagan tam hovori ze ciele na buducu sezonu su monumenty a Tour takze ziadne Giro ako tu mnohi spekulovali. Pricom za ciel cislo jeden povazuje Roubaix.
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod MichalJ » Str 28. Okt 2015 22:41:57

A sme to len prebralo, už som to čítal aj na cyclingnews, aj som to tu chcel spomenúť ale zabudol som :D Spomínal ale aj že sezónu začne na Tour de San Luis, takže asi návrat do Argentíny tak to vyzerá, a žiadna Austrália ako sa špekulovalo.
MichalJ

Poslaťod elviska » Štv 29. Okt 2015 9:23:27

Keram píše:Na webe sme.sk je clanok o Saganovi. Nedavam sem link aby to nevadilo administratorom. No Sagan tam hovori ze ciele na buducu sezonu su monumenty a Tour takze ziadne Giro ako tu mnohi spekulovali. Pricom za ciel cislo jeden povazuje Roubaix.

Ja som špekulovala s tým Girom :lol:
elviska

Poslaťod menovatel » Štv 29. Okt 2015 9:55:20

elviska píše:
Keram píše:Na webe sme.sk je clanok o Saganovi. Nedavam sem link aby to nevadilo administratorom. No Sagan tam hovori ze ciele na buducu sezonu su monumenty a Tour takze ziadne Giro ako tu mnohi spekulovali. Pricom za ciel cislo jeden povazuje Roubaix.

Ja som špekulovala s tým Girom :lol:

A mne sa tá špekulácia pozdávala. Na Californii už získal všetko čo sa dalo, namiesto Vuelty (kde ho naštvali) by zas dal kanadské klasiky, bol na prezentácii Gira a z prvých 9 etáp mu aspoň 7 sedí - pravda to by predpokladalo odstúpiť počas voľného dňa a neviem, či by to v bodovacom tričku bolo vhodné. To, že ako priority menoval Monumenty a Tour ešte neznamená, že by si nemohol pridať pár netradičných "vedľajšákov" - a skrátené Giro by k nim mohlo patriť.
menovatel

Poslaťod MichalJ » Štv 29. Okt 2015 11:49:58

Tak to že to nie je jednoduché ukazuje aj to, že Fabian Cancellara absolvoval Giro len 2krát, oba razy len po 11 etáp (najlepšie miesto v etape 30.), oba razy po nie moc vydarenej jari. Taký Tom Boonen dokonca len raz, 13 etáp tento rok (najlepšie umiestnenie 18.), kedy jar kvôli pádu na Paris-Nice vynechal.
Čiže minimálne ja vážne nechápem načo tam tlačíte Peťa. Kým je zdravý a absolvuje celú jar bez problémov, podľa mňa na Gire nemá čo robiť.
MichalJ

Poslaťod elviska » Štv 29. Okt 2015 13:41:54

MichalJ píše:Tak to že to nie je jednoduché ukazuje aj to, že Fabian Cancellara absolvoval Giro len 2krát, oba razy len po 11 etáp (najlepšie miesto v etape 30.), oba razy po nie moc vydarenej jari. Taký Tom Boonen dokonca len raz, 13 etáp tento rok (najlepšie umiestnenie 18.), kedy jar kvôli pádu na Paris-Nice vynechal.
Čiže minimálne ja vážne nechápem načo tam tlačíte Peťa. Kým je zdravý a absolvuje celú jar bez problémov, podľa mňa na Gire nemá čo robiť.

Však ja ho tam netlačím :), to som len troška špekulovala. Ja som tiež za jarné klasiky a TDF. Priznám sa, dakedy som špekulantka. :)
elviska

Poslaťod berloq » Štv 29. Okt 2015 17:15:50

MichalJ píše:Tak to že to nie je jednoduché ukazuje aj to, že Fabian Cancellara absolvoval Giro len 2krát, oba razy len po 11 etáp (najlepšie miesto v etape 30.), oba razy po nie moc vydarenej jari. Taký Tom Boonen dokonca len raz, 13 etáp tento rok (najlepšie umiestnenie 18.), kedy jar kvôli pádu na Paris-Nice vynechal.

Tak tak, po klasikách je to viac ako náročné, netradičné a v konečnom dôsledku aj zbytočné.

Ono si je potrebné uvedomiť, že tým pojmom "klasiky" sa v tomto prípade nemyslí len 4 flámske preteky. Ono to znamená to celé jarné martýrium, ktoré vyvrcholí v Roubaix. Teda je zhola nemožné mať na Gire formu a následne ešte lepšiu na TdF. Žiadny z top borcov jari na Giro nejde...

Neúčasť na ceremoniáli dvoch hlavných hviezd Tinkoffu, teda Contadora a Sagana je jasná. Tinkov sa tvári, že bojkotuje ASO a toto je dobrý prostriedok ako im to ukázať. Vždy keď môže dá prednosť konkurencii... ako napr T-A proti P-N alebo aj tu sa tvári, že Giro znamená pre neho viac.
Po rovine neviem, do kopca nevládzem, z kopca sa bojím.
Obrázok užívateľa
berloq

Poslaťod menovatel » Pia 30. Okt 2015 18:20:28

Valach už oficiálne trénerom Tinkoff-u ako mladší DS (niektorý senior ho spočiatku uvedie do WT levelu) a bude mať na starosti troch jazdcov. Nepíšu ktorých, no Baška s Kolářom sa mi zdajú jasní a tretí bude najskôr JS (hoci nemôžem celkom vylúčiť ďalšieho mladíka Gogla). Asi s nimi bude jazdiť na preteky .HC a .1. Nech sa aj tento skok z kontinentálnej úrovne rovno do WT vydarí.
Viď stránky tímu.
menovatel

Poslaťod Focus-Shimano » Pia 30. Okt 2015 19:09:19

menovatel píše:Valach už oficiálne trénerom Tinkoff-u ako mladší DS (niektorý senior ho spočiatku uvedie do WT levelu) a bude mať na starosti troch jazdcov. Nepíšu ktorých, no Baška s Kolářom sa mi zdajú jasní a tretí bude najskôr JS (hoci nemôžem celkom vylúčiť ďalšieho mladíka Gogla). Asi s nimi bude jazdiť na preteky .HC a .1. Nech sa aj tento skok z kontinentálnej úrovne rovno do WT vydarí.
Viď stránky tímu.

Má pod sebou Bašku,Kolářa a Jura Sagana
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod ifčopifčo » Sob 31. Okt 2015 16:18:28

Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod berloq » Sob 31. Okt 2015 20:18:48

ifčopifčo píše:Roman Kreuziger v 13. komnate ČT
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1186 ... reuzigera/

Pozeral som to včera. Možno tiež dokument len z jednej strany, avšak mne to nevadilo, lebo sa s tým názorom stotožňujem.
Po rovine neviem, do kopca nevládzem, z kopca sa bojím.
Obrázok užívateľa
berloq

Poslaťod ifčopifčo » Sob 31. Okt 2015 20:28:03

berloq píše:
ifčopifčo píše:Roman Kreuziger v 13. komnate ČT
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1186 ... reuzigera/

Pozeral som to včera. Možno tiež dokument len z jednej strany, avšak mne to nevadilo, lebo sa s tým názorom stotožňujem.

Ja tiež a potvrdilo sa mi ako sa musia cítiť športovci či ich blízke okolie keď čítajú o sebe diskusie na rôznych portáloch. (Romanova mama). Hneď si spomenul na hystériu ktorá bola aj na týchto stránkach v priebehu minuloročnej Vuelty.
ifčopifčo

Poslaťod elviska » Štv 05. Nov 2015 11:34:37

Neviem kam to mám dať, ale na internete sa pošuškáva že Peter s Katkou budú mať svadbu budúci týždeň, keď je to pravda tak srdečne im blahoželám. Ja im to veľmi prajem.
elviska

Poslaťod ifčopifčo » Štv 05. Nov 2015 12:46:49

elviska píše:Neviem kam to mám dať, ale na internete sa pošuškáva že Peter s Katkou budú mať svadbu budúci týždeň, keď je to pravda tak srdečne im blahoželám. Ja im to veľmi prajem.

Je Peter cyklista? Je. Tak si to zaradila dobre. Pokiaľ tu nie je rubrika "klebetník" tak je to asi v poriadku ;)
ifčopifčo

Poslaťod elviska » Štv 05. Nov 2015 13:38:13

ifčopifčo píše:
elviska píše:Neviem kam to mám dať, ale na internete sa pošuškáva že Peter s Katkou budú mať svadbu budúci týždeň, keď je to pravda tak srdečne im blahoželám. Ja im to veľmi prajem.

Je Peter cyklista? Je. Tak si to zaradila dobre. Pokiaľ tu nie je rubrika "klebetník" tak je to asi v poriadku ;)

Ale no, troška bulváru nezaškodí, neboj ďalej to rozoberať nebudeme. Peter je cyklista, ale pár ľudí táto informácia buď poteší alebo nepoteší. :D
elviska

Poslaťod ifčopifčo » Štv 05. Nov 2015 14:02:27

elviska píše:Ale no, troška bulváru nezaškodí, neboj ďalej to rozoberať nebudeme. Peter je cyklista, ale pár ľudí táto informácia buď poteší alebo nepoteší. :D

Je to samozrejme výsostne jeho súkromná vec, ak sa bude ženiť tak mu prajem, ako nakoniec každému, šťastné manželstvo a pohodu v rodinnom živote, tá je veľmi dôležitá.
ifčopifčo

Poslaťod elviska » Štv 05. Nov 2015 14:13:57

ifčopifčo píše:
elviska píše:Ale no, troška bulváru nezaškodí, neboj ďalej to rozoberať nebudeme. Peter je cyklista, ale pár ľudí táto informácia buď poteší alebo nepoteší. :D

Je to samozrejme výsostne jeho súkromná vec, ak sa bude ženiť tak mu prajem, ako nakoniec každému, šťastné manželstvo a pohodu v rodinnom živote, tá je veľmi dôležitá.

To je pravda že je to ich súkromná vec, len mňa ako fanúšika to potešilo, tak som to dala sem. Prepáč.
elviska

Poslaťod ifčopifčo » Štv 05. Nov 2015 15:29:47

elviska píše:
ifčopifčo píše:

To je pravda že je to ich súkromná vec, len mňa ako fanúšika to potešilo, tak som to dala sem. Prepáč.

Veď to je v pohode, to je nevýhoda tejto písomnej komunikácie, mne naozaj neprekáža že si to sem dala, mňa poteší každá klebietka zo života cyklistov.
ifčopifčo

Poslaťod dem » Štv 05. Nov 2015 19:42:21

Sagan uzavrie skvelý rok prestupom do stavu manželského
....Podľa najnovších informácií sa slávnostný obrad má uskutočniť už 11. novembra 2015 v kostole v Dolnom Kubíne....
VIAC TU : http://sport.aktuality.sk/c/195561/sagan-uzavrie-skvely-rok-prestupom-do-stavu-manzelskeho/
dem

PredchádzajúciĎalší

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia