Keram píše:Na webe sme.sk je clanok o Saganovi. Nedavam sem link aby to nevadilo administratorom. No Sagan tam hovori ze ciele na buducu sezonu su monumenty a Tour takze ziadne Giro ako tu mnohi spekulovali. Pricom za ciel cislo jeden povazuje Roubaix.
elviska píše:Keram píše:Na webe sme.sk je clanok o Saganovi. Nedavam sem link aby to nevadilo administratorom. No Sagan tam hovori ze ciele na buducu sezonu su monumenty a Tour takze ziadne Giro ako tu mnohi spekulovali. Pricom za ciel cislo jeden povazuje Roubaix.
Ja som špekulovala s tým Girom
MichalJ píše:Tak to že to nie je jednoduché ukazuje aj to, že Fabian Cancellara absolvoval Giro len 2krát, oba razy len po 11 etáp (najlepšie miesto v etape 30.), oba razy po nie moc vydarenej jari. Taký Tom Boonen dokonca len raz, 13 etáp tento rok (najlepšie umiestnenie 18.), kedy jar kvôli pádu na Paris-Nice vynechal.
Čiže minimálne ja vážne nechápem načo tam tlačíte Peťa. Kým je zdravý a absolvuje celú jar bez problémov, podľa mňa na Gire nemá čo robiť.
MichalJ píše:Tak to že to nie je jednoduché ukazuje aj to, že Fabian Cancellara absolvoval Giro len 2krát, oba razy len po 11 etáp (najlepšie miesto v etape 30.), oba razy po nie moc vydarenej jari. Taký Tom Boonen dokonca len raz, 13 etáp tento rok (najlepšie umiestnenie 18.), kedy jar kvôli pádu na Paris-Nice vynechal.
Čiže minimálne ja vážne nechápem načo tam tlačíte Peťa. Kým je zdravý a absolvuje celú jar bez problémov, podľa mňa na Gire nemá čo robiť.
menovatel píše:Valach už oficiálne trénerom Tinkoff-u ako mladší DS (niektorý senior ho spočiatku uvedie do WT levelu) a bude mať na starosti troch jazdcov. Nepíšu ktorých, no Baška s Kolářom sa mi zdajú jasní a tretí bude najskôr JS (hoci nemôžem celkom vylúčiť ďalšieho mladíka Gogla). Asi s nimi bude jazdiť na preteky .HC a .1. Nech sa aj tento skok z kontinentálnej úrovne rovno do WT vydarí.
Viď stránky tímu.
ifčopifčo píše:Roman Kreuziger v 13. komnate ČT
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1186 ... reuzigera/
berloq píše:ifčopifčo píše:Roman Kreuziger v 13. komnate ČT
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1186 ... reuzigera/
Pozeral som to včera. Možno tiež dokument len z jednej strany, avšak mne to nevadilo, lebo sa s tým názorom stotožňujem.
elviska píše:Neviem kam to mám dať, ale na internete sa pošuškáva že Peter s Katkou budú mať svadbu budúci týždeň, keď je to pravda tak srdečne im blahoželám. Ja im to veľmi prajem.
ifčopifčo píše:elviska píše:Neviem kam to mám dať, ale na internete sa pošuškáva že Peter s Katkou budú mať svadbu budúci týždeň, keď je to pravda tak srdečne im blahoželám. Ja im to veľmi prajem.
Je Peter cyklista? Je. Tak si to zaradila dobre. Pokiaľ tu nie je rubrika "klebetník" tak je to asi v poriadku
elviska píše:Ale no, troška bulváru nezaškodí, neboj ďalej to rozoberať nebudeme. Peter je cyklista, ale pár ľudí táto informácia buď poteší alebo nepoteší.
ifčopifčo píše:elviska píše:Ale no, troška bulváru nezaškodí, neboj ďalej to rozoberať nebudeme. Peter je cyklista, ale pár ľudí táto informácia buď poteší alebo nepoteší.
Je to samozrejme výsostne jeho súkromná vec, ak sa bude ženiť tak mu prajem, ako nakoniec každému, šťastné manželstvo a pohodu v rodinnom živote, tá je veľmi dôležitá.
elviska píše:ifčopifčo píše:elviska píše:Ale no, troška bulváru nezaškodí, neboj ďalej to rozoberať nebudeme. Peter je cyklista, ale pár ľudí táto informácia buď poteší alebo nepoteší.
Je to samozrejme výsostne jeho súkromná vec, ak sa bude ženiť tak mu prajem, ako nakoniec každému, šťastné manželstvo a pohodu v rodinnom živote, tá je veľmi dôležitá.
To je pravda že je to ich súkromná vec, len mňa ako fanúšika to potešilo, tak som to dala sem. Prepáč.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia