Pet píše:Zaujímal by ma jarný kalendár PS, keďže mu vypadol Katar a Omán. Čiže, čo pôjde po Argentíne až do Strade Bianche.
elviska píše:Dneska sa začalo divácke hlasovanie na Športovca roka 2015 http://www.sportovecroka.eu/sk/Sportovec-roka.html
ifčopifčo píše:Včera som si pozeral posledných 5km Richmondu s francúzskym komentárom a páčilo sa mi ako komentátori stále hľadali Demara, Bouhaniho, Galopina, ako to prežívali. Potom som si uvedomil že frantíci už nejaký ten čas vlastne nič veľké nevyhrali. Pozrel som som PSC a naozaj ak za veľké víťazstvá považujeme GT, Monumenty, MS tak tu sú posledné víťazstvá Francúzov
GT
Giro - 1989 - Fignon
TdF - 1985 - Hinault
Vuelta - 1995 Jalabert
Monumenty
MSR - 1995 - Jalabert
Ronde - 1992 - Durand
P-R - 1997 - Guesdon
L-B-L - 1980 - Hinault
Lombardia - 1997 - Jalabert
MS
1997 - Brochard cesta
1997 - Jalabert časovka
Takže posledné veľké víťazstvá sa datujú k roku 1997, čo na to poviete? Krajina s takou bohatou históriou cyklistiky, zázemím, počtom profíkov, je to až neuveriteľné.
majo píše:ja som pred par dnami tiez pozeral finish ricmondu v niekolkych jazykoch...topka jednoznacne cesky koment ked spolukomentator (vzdy zabudnem ktory byvaly cyklista to je) sa uprimne raduje z peta svojim typickym HAHA a hlavny komentator sa uz ani velmi nesnazil upriamit jeho pozornost na stybyho...poliaci dokonca vyzerali kwiatka a sagana velmi nerozoberali lebo uz relativne skoro sa zhodli na tom ze bude vitaz...velmi sa mi pacil tiez americky koment a aj nasledna vyse 10min analyza...oni peta fakt zeru
ifčopifčo píše:majo píše:ja som pred par dnami tiez pozeral finish ricmondu v niekolkych jazykoch...topka jednoznacne cesky koment ked spolukomentator (vzdy zabudnem ktory byvaly cyklista to je) sa uprimne raduje z peta svojim typickym HAHA a hlavny komentator sa uz ani velmi nesnazil upriamit jeho pozornost na stybyho...poliaci dokonca vyzerali kwiatka a sagana velmi nerozoberali lebo uz relativne skoro sa zhodli na tom ze bude vitaz...velmi sa mi pacil tiez americky koment a aj nasledna vyse 10min analyza...oni peta fakt zeru
A čo britský Eurosport sa ti nepáčil?
ifčopifčo píše:majo píše:ja som pred par dnami tiez pozeral finish ricmondu v niekolkych jazykoch...topka jednoznacne cesky koment ked spolukomentator (vzdy zabudnem ktory byvaly cyklista to je) sa uprimne raduje z peta svojim typickym HAHA a hlavny komentator sa uz ani velmi nesnazil upriamit jeho pozornost na stybyho...poliaci dokonca vyzerali kwiatka a sagana velmi nerozoberali lebo uz relativne skoro sa zhodli na tom ze bude vitaz...velmi sa mi pacil tiez americky koment a aj nasledna vyse 10min analyza...oni peta fakt zeru
A čo britský Eurosport sa ti nepáčil?
ifčopifčo píše:@berloq - "trochu" si ten môj príspevok otočil ale čo už. A vieš vysvetliť prečo globalizácia a pád železnej opony mal taký negatívny vplyv práve na Francúzov ale nie na napríklad na Talianov či Belgičanov?
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 27 hostia