ifčopifčo píše:Vyhodnotenie súťaže Tirreno - Adriatico na Velogames, liga cycling-info
1. mortirolo08 2611
2. eres 1829
3. ifcopifco 1828
víťazovi gratulujem k výraznému víťazstvu
tento rok 2 z 3
ifčopifčo píše:Vyhodnotenie súťaže Tirreno - Adriatico na Velogames, liga cycling-info
1. mortirolo08 2611
2. eres 1829
3. ifcopifco 1828
mortirolo08 píše:ifčopifčo píše:Vyhodnotenie súťaže Tirreno - Adriatico na Velogames, liga cycling-info
1. mortirolo08 2611
2. eres 1829
3. ifcopifco 1828
tento rok 2 z 3len na PN to trochu nevyslo. Skoda ze nas bolo iba 5, na tento server chodi tolko akoze odbornikov, ale ak maju moznost sa zapojit do takejto hry a trochu sa aspon porovnat tak oni nie...
sportovec píše:Viď napríklad zaujímavá 14. etapa na Tour de France 2012:
Keď SÁNCHEZ Luis León nastúpil, tak nikto zo skupiny (teda okrem Sagana) nesťahoval - vyzeralo celé ako pekne dohodnuté alebo zaplatené. Veď vieme ako by to dopadlo, keby všetci prišli spolu pred cieľovú pásku.
MichalJ píše:sportovec píše:4. etapa na Tour de France 2012:
Alebo jednoducho nikto po 4 kopcoch 1.kategórie už nemal dosť síl sťahovať?
eres píše:Ku gratulácii sa pridávam aj ja.
Moje druhé miesto bolo tak o pol galusky - sorry ifčo![]()
Ale aj napriek druhému miesto si môžem tak búchať hlavu o stenu, keď som na poslednú chvíľu zmenil vybratú a rozhodnutú zostavu - preč som dal napr. Naira či Bodnara, a zaradil Urána a Keldermana
mortirolo08 píše:ifčopifčo píše:Vyhodnotenie súťaže Tirreno - Adriatico na Velogames, liga cycling-info
1. mortirolo08 2611
2. eres 1829
3. ifcopifco 1828
tento rok 2 z 3len na PN to trochu nevyslo. Skoda ze nas bolo iba 5, na tento server chodi tolko akoze odbornikov, ale ak maju moznost sa zapojit do takejto hry a trochu sa aspon porovnat tak oni nie...
1. mortirolo08 2611
2. eres 1829
3. ifcopifco 1828
ifčopifčo píše:Vďaka Lukáš - "Hry s cyklistickou tématikou a tipovanie" ?
berloq píše: Sagan späť na dobrej ceste? Dúfajme, tu na T-A vyzeral už konečne v pohode, dúfajme, že tie dlhé etapy sa v ňom odzrkadlia a v nedeľu nebude mať po 300 km problém. To čo sa mu stalo v časovke je trapas...
berloq píše: A ešte k článku: "PO TIRRENE MÔŽU SAGAN A TINKOFF DOKÁZAŤ VEĽKÉ VECI". Neviem ako je táto veta myslená.... ale áno môžu. Ale že by ma zrovna T-A malo dohnať k tejto myšlienke? Ja som videl jediné, ten tím sa musí zodrať na všetkých frontoch, pretože Contador a pretože Sagan. A videl som, že to v takomto zložení na veľké veci nevyzerá. Ťahať špicu celý týždeň?
ifčopifčo píše:Mne sa videlo že Cannoni niekedy úplne zbytočne ťahali tempo dlhý čas, budú a boli tímy ktoré nebudú mať záujem o GC ale o čiastkové úspechy. V klasikárskych etapách kde je predpoklad nejakého delenia budú musieť tiež Contíka udržať vpredu. V roku 2012 išiel Nibali na GC a napriek tomu to Petrovi neprekážalo v tom presadiť sa.
berloq píše: Teraz to tak samo nejde a treba podporu. Lenže v dnešnej cyklistike je každý člen tímu strašne dôležitý. Contador ak chce konkurovať tímu Froomemu a spol. bude potrebovať absolútne maximálnu podporu, pretože nestačí, že Sagan mu nezoberie domestika ale zoberie miesto, ktoré by obsadil domestik. Z toho vyplýva, že bude musieť plniť aj úlohy. Sky, Astana, Movistar ťažko privezú špurtéra z ambíciami. A ťažko povedať či by sa Sagan zmieril s tým čo robil EBH v Sky...
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia