bloy píše:Valverde famózny, aj tak ale nerozumiem na čo van Garderen čakal. Ten jeho pokus o kontru prišiel neskoro aj keby na to mal.
Možno nemal úplne presné informácie do slúchadiel o tom ako ďaleko je Alejandro.
A ako vidíte favoritov na MSR ? Asi tým najväčším by mal byť Kristoff, nie ? Ale Paolini mu môže poriadne chýbať.
Eurošport ma hnevá že k otravným reklamám pridal ešte akési TOP 10 videá, ktoré sú podobne otravné a ako sa neustále dookola opakujú tak sú ešte otravnejšie.
Navyše ich púšťajú aj počas prenosov, čo mi príde už absolútne nepochopiteľné.
bloy píše:A ako vidíte favoritov na MSR ? Asi tým najväčším by mal byť Kristoff, nie ? Ale Paolini mu môže poriadne chýbať.
simko píše:bloy píše:A ako vidíte favoritov na MSR ? Asi tým najväčším by mal byť Kristoff, nie ? Ale Paolini mu môže poriadne chýbať.
ja osobne to vidim takto:
***** Kristoff (v spurte ho bude tazke zdolat)
**** Sagan, Matthews
*** EBH, Bonifazio, Cancellara, Bouhanni, Stybar
neviem si predstavit ze by pri sucasnom profile (bez Le Manie) MSR mohlo skoncit inak ako spurtom 20-30 clennej skupiny. prave Le Manie bol kopec ktory spurterom trochu oslabil nohy. aj ked moze zauradovat pocasie a keby fukalo na Poggio od chrbta tak by nejaky utok mohol vyjst.
inak celkom som zvedavy ako sa ukaze Gaviria lebo taky osial sa okolo neho vytvoril ze niektori v nom vidia uz vitaza
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia