@Ifčo
Neviem, ja som nič nezachytil také. Teraz som si o tej mašine prečítal. Samozrejme nový (dobrý) stroj svoj vplyv určite má, ale... Je naivné si myslieť, že je to zásluha len a výhradne nových strojov. To tak určite nefunguje... Skôr si myslím, že FDJ vyvinuli na Lapierre tlak tým, že majú vo svojich radoch jazdca, ktorý môže byť naozaj úspešný. A tak im musia zabezpečiť skvelé vybavenie. A pre jazdcov... áno tá koza môže byť o dosť lepšia ako tá pred tým, teda nejaké aero úpravy, ktoré sa priemietnu. Ale skôr to možno je tým, že je to taká psychická spruha, že majú aj oni top stroje. Ale hlavne... hodiny a hodiny strávené na nich tréningom!
Nemám príliš rád tieto novinky a bomby! V roku 2013 na Gire tím Sky predstavil model Bolide a vtedy deklarovali, že je asi o 65-70% aerodynamickejší ako predchádzajúci model Graal

. Pinarello Graal to je ten model, na ktorom Wiggins vyhral TdF, na ktorom absolútne rozšaloval konkurenciu na TdF. To sú také reklamné vyhlásenia... Skrátka marketing značiek. Teraz 3 roky ubehli a Pinarello predstaví ďalší časovkársky model... a čo povedia? O ďalších 70% viac aero ako Bolide? Uznávam, že niektoré značky sú určite popredu. Myslím, že celkovo a hlavne v časovkách má Specialized prevahu a Pinarello bolo hnané odjakživa tými najlepšími tímami, takže určite môžu byť popredu od ostatných. Ale stroj spraví pár sekúnd... nohy rozhodujú. Keby Cancellara sedel v roku 2009 na ktoromkoľvek modele tak všetkých rozbije, podobne Wiggins 2012 a Martin 2013.
Ale na T-A boli FDJ naozaj perfektní!
Po rovine neviem, do kopca nevládzem, z kopca sa bojím.