paula@sile píše:je to narocny tyzden, pre fanusika cyklo-sportu, unava sa preukazuje....![]()
bloy píše:paula@sile píše:je to narocny tyzden, pre fanusika cyklo-sportu, unava sa preukazuje....![]()
Priznávam sa, že dve etapy z Kalifornie som si pozrel až na druhý deň.
ifčopifčo píše:paula@sile píše:je to narocny tyzden, pre fanusika cyklo-sportu, unava sa preukazuje....![]()
Mám veľmi rád toto obdobie, cez deň Giro, Kalifornia v noci, manželka je preventívne u svokry

Alex píše:Tak to je naozaj taká "raritka" ten zajtrajšok. Ale bude to veľmi zaujímavé, nejaké rozdiely malé sa tam spravia, je to veľmi náročné stúpanie. Očakávam súboj medzi Contíkom, Froomiem a Pinotom. Ten to kľudne zajtra môže vyhrať, v kopcoch je z roka na rok lepší a tento rok, ak nebude mať nejakú smolu na TdF, tak očakávam pódium od neho. Aru aj podľa mňa ešte nebude v top forme. Ten prolog by mohol sadnúť Puritovi, aj keď sa mi zdá že už začína ustupovať zo svojej pozície TOP vrchára. Uvidíme, čo predvedie Landa, kľudne môže byť čiernym koňom. Týždňové etapáky sú doménou Porteho, toho bude istotne na Dauphine vidieť. Prekvapiť môže aj Bardet. Teším sa S.L.Henaa, je dosť rýchly aj na páske takže tie klasikárske dojazdy by mu mohli sedieť. Uvidíme čo Kwiatek... Mollema by sa tiež mohol ukázať. Určite bude vidieť Dan Martin, pre neho viac ideálnych dojazdov, tento chlapec bude mútiť vodu na CdD. V šprintoch jednoznačne verím Bouhannimu, som zvedavý ako ho potrápi Kristoff a hlavne či Degenkolb už bude schopný bojovať v šprinte s tými najlepšími.Zo šprintérov ešte Hofland, Bonifazio a možno Sam Bennett. Tie klasikárske dojazdy budú sedieť dosť veľkému počtu pretekárov. Van Avermaet medzi nich určite patrí. Teším sa na Alaphillippa, mohol by sa presadiť. Takisto to bude sedieť Tonymu Gallopinovi, ktorý išiel výborne na Paris-Nice. Som zvedavý na Enrica Gasparotta, mohol by kľudne spraviť nejaký výsledok. Nažhavený je určite A.Vuillermoz, ktorý po páde na AGR prišiel o svoj prvý vrchol sezóny. Ukázať by sa ešte mohli napríklad Theuns, Lutsenko, Bakelants či Dani Moreno. Každopádne sa teším....
dexterko píše:Neskutočný Aru včera, aby takto vypálil rybník vrchár celému pelotónu, paráda. Dnes konečne začne to pravé Dauphiné. Snáď prvý krát v sezóne priama konfrontácia top GC jazdcov na poriadnom kopci, až na výletníka Naira a Vincenza, ktorý si už svoju časť sezónneho podielu odmakal. A ja budem mať konečne aj čas si to pozrieť live. Včera som zapol večer záznam na ES, no musel som sa strašne prekonávať aby som to dopozeral. Snáď ani nie je možné aby od 26 km (kedy som začal sledovať) až do finišu tam nasáčkovali 5 komerčných brejkov. Ale tie fajne dlhé, keďže to bol záznam. Ešte aj 3 km to go si dovolili ju tam dať. Ide ten ES od deseti k peti.
ifčopifčo píše:Dal som to pod článok ale dám to aj sem, veľmi pekné video z Okolo Slovenska z bicykla Sisra zo záveru včerajšej etapy
https://www.facebook.com/frantiseksisro ... =2&theater
ondro píše:To je fajn, že sledujeme aj to Dauphiné. Zaujímavé etapy, pekné víťazstvá. Furt som na vážkach so sympatiami či antipatiami voči Aruovi, ale každopádne klobúk dolu.
Myslím, že v podstate už začala Tour, zatiaľ bojujú mentálne. Na ES už pekne dávajú medailóniky - Quintana, Contador... Bude to dačo, verím, že hej. Ale to už je zas téma Tour.
Každopádne je toto Dauphiné potešiteľné. Aj som si po Gire vravel, že trošku si môžem oddýchnuť od cyklistiky, ale potom reku kuknem na chvíľu, ako im to ide vo Francúzsku a zas to len musím dopozerať, výborné.
Focus-Shimano píše:Preco dnes nemal Sagan na sebe dres slovenskeho majstra ked je majster sr v casovke?
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 30 hostia