Focus-Shimano píše:V súčasnej situácii tipujem na výhru Stuyvena 17km a tri minúty to je veľmi veľa...
Focus-Shimano píše::D Som rád že som sa mýlil
Val píše:Nepasujem za za odbornika,ale ti traja budu este spurtovat 1,5 km pred cielom pre vrcharske body a ....... Idem si pohladat nitroglycerin,nech ho mam pre istotu poruke:-)))))
ifčopifčo píše:West píše:Ten dnešný dojazd je ťažší ako Cauberg na Amstli, takže hlavní kandidáti budú asi Alaphilippe a Valverde (aj keď ten údajne nemá až takú formu). Možno dokonca nejaký vrchár prekvapí. Peťo tam môze byť tiež, ale ako najväčšieho favorita ho nevidím. Ale klasickí špurtéri dnes naberú straty, takže ak mu to nevyjde dnes, tak sa do žltého môže dostať v tých ďalších etapách.
tuto porovnal rryan niektoré závery etáp
http://imgur.com/kuz9FXU
Keram píše:No tak po troch etapach sa nam kristalizuje aj green jersey. Ak Cav urychlene nezacne prehravat moze to byt vazny super. Kittel este stale sprintuje na premiach ale myslim ze to ho pomaly prejdeEste Greipel by sa mohol zapojit. Ostatnych uz skoda riesit. Degenkolb je rad ze je rad po tom zraneni (nejaku etapku by som mu doprial za to co si preskakal, bola by to sladka odmena prva etapa na Tour), Kristoff kym sa rozkuka tak bude polka Tour a za Saganom bude o 200 bodov. Jemu nejako tie zaciatky Tour nejdu. Kym sa rozbehne je 10. etapa. Ale aj Katusha ma zly vlak. Matthewsa ani netreba komentovat. On uz o zeleny ani nebojuje ak vobec aj zacal. Skor bude chciet asi nejaku etapu. Coquard mozno este chciet bude ale strata uz zacina byt velka. A v takychto etapach on 50ky brat nebude...
ifčopifčo píše:Keram píše:No tak po troch etapach sa nam kristalizuje aj green jersey. Ak Cav urychlene nezacne prehravat moze to byt vazny super. Kittel este stale sprintuje na premiach ale myslim ze to ho pomaly prejdeEste Greipel by sa mohol zapojit. Ostatnych uz skoda riesit. Degenkolb je rad ze je rad po tom zraneni (nejaku etapku by som mu doprial za to co si preskakal, bola by to sladka odmena prva etapa na Tour), Kristoff kym sa rozkuka tak bude polka Tour a za Saganom bude o 200 bodov. Jemu nejako tie zaciatky Tour nejdu. Kym sa rozbehne je 10. etapa. Ale aj Katusha ma zly vlak. Matthewsa ani netreba komentovat. On uz o zeleny ani nebojuje ak vobec aj zacal. Skor bude chciet asi nejaku etapu. Coquard mozno este chciet bude ale strata uz zacina byt velka. A v takychto etapach on 50ky brat nebude...
Ja si stále myslím že Cav Tour nedokončí hoci on to popiera. Myslím si že to pre Petra vyzerá dobre, z 9 50 bodových etáp sú 3 za nami a Peter stráca len na Cava a aj to minimálne. Z ďalších 50 bodových sú ešte minimálne 2 kde Peter má podľa mňa väčšiu šancu ako Cav a to zajtra a v 16 etape kde pochybujem že Cav vyhrá. A určite nevyhrá ani všetky zvyšné 4.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia