Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Tour de France

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

Re: Tour de France

Poslaťod Focus-Shimano » Ned 03. Júl 2016 16:55:27

V súčasnej situácii tipujem na výhru Stuyvena 17km a tri minúty to je veľmi veľa...
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod Keram » Ned 03. Júl 2016 16:58:03

Focus-Shimano píše:V súčasnej situácii tipujem na výhru Stuyvena 17km a tri minúty to je veľmi veľa...

Veru tak. Otazne je kolko potrebuju v tom zavere. 40 sekund aspon? Myslim si aj ja ze vyhra Stuyven. Peloton to hrubo ale hrubo podcenil....
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod Val » Ned 03. Júl 2016 17:01:38

Nepasujem za za odbornika,ale ti traja budu este spurtovat 1,5 km pred cielom pre vrcharske body a ....... Idem si pohladat nitroglycerin,nech ho mam pre istotu poruke:-))))) :D
Val

Poslaťod Focus-Shimano » Ned 03. Júl 2016 17:23:31

:D Som rád že som sa mýlil :D
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod Keram » Ned 03. Júl 2016 17:25:14

Focus-Shimano píše::D Som rád že som sa mýlil :D

Necakal som ze mozu tolko dobehnut na konci. Ale vacsiu dramu som este nikdy v cyklistike nezazil. Romanova uzasna praca. Skoda Alberta...
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod ifčopifčo » Ned 03. Júl 2016 17:55:29

Val píše:Nepasujem za za odbornika,ale ti traja budu este spurtovat 1,5 km pred cielom pre vrcharske body a ....... Idem si pohladat nitroglycerin,nech ho mam pre istotu poruke:-))))) :D

Tak ako, prežila si to? :lol: Fantastický Roman zapol diesel a pomohol Peťovi ako sa na správneho kolegu patrí.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod motyliLET » Ned 03. Júl 2016 17:56:45

Peter parada , som rad ze mu roman oplatil majstrak a vratil mu to dostatocne perfektna praca pre peta a nestresujte koli uniku ked je na konci kopec tak ludia co cely den v predu tahaju na takom kopci stratia bez problemov dve minuty ono na konci dost mylilo ten ukazovatel pretoze to bolo na cava nie na peleton ;) ale nadhera a teeaz peto bez stresu kludne moze pridat este zo dve etapy si myslim ;)
motyliLET

Poslaťod paula@sile » Ned 03. Júl 2016 18:00:50

peto nevedel, ze vyhral.... :? ten je fakt podareny
velka gratulacia!!!
paula@sile

Poslaťod Val » Ned 03. Júl 2016 18:01:25

Ufff!!! Našťastie mi to nevyšlo,ale infarktové to bolo ..... :D
Val

Poslaťod West » Ned 03. Júl 2016 18:08:59

ifčopifčo píše:
West píše:Ten dnešný dojazd je ťažší ako Cauberg na Amstli, takže hlavní kandidáti budú asi Alaphilippe a Valverde (aj keď ten údajne nemá až takú formu). Možno dokonca nejaký vrchár prekvapí. Peťo tam môze byť tiež, ale ako najväčšieho favorita ho nevidím. Ale klasickí špurtéri dnes naberú straty, takže ak mu to nevyjde dnes, tak sa do žltého môže dostať v tých ďalších etapách.

tuto porovnal rryan niektoré závery etáp
http://imgur.com/kuz9FXU

Tá Vuelta vyzerá najhrozivejšie, z toho len vidieť aký famózny výkon vtedy podal. Dnes to bolo fantastické. Ako jediný rýchlejší jazdec vydržal s vrchármi, aj keď aj GVA sa držal výborne, ale toto bolo zrejme o čosi ťažšie, ako on potrebuje. Teraz ešte udržať žltý pár etáp a má už najazdené.
Dnes sa bude oslavovať !!
West

Poslaťod Val » Ned 03. Júl 2016 18:13:35

Ifčopifčo,žijem....a ešte stále jačím!!!! Muž stoji pred domom,aby si susedia nemysleli,že...... :D :D . ....Hurá!!!!!
Val

Poslaťod emor » Ned 03. Júl 2016 18:22:00

To čo sme si všetci priali a verili v to , sa naplnilo a ešte akým infarktovým spôsobom ! :) Ni eln že Roman urobil neuveriteľnú prácu pre Petra ale aj to ako si to Peter na konci ustrážil a ako odrovnal všetkých konkurentov bojujúcich o etapu ! Neuveriteľné :)

a keď už sme pri tom - pijavicovaní Orici bike exchange - dnes sa zase ukázali - nepotiahol špicu ani jediný. Proste sú niekomu sympatický tím, ale dnes ma zase raz a znovu presvedčili že ich nemám rád. Hlavne aj preto lebo sa chystali vyhrať dnešnú etapu. No vyhrať ju chceli zo závetria a na účet iných .. avšak spravodlivo nevyšlo. :mrgreen:
Obrázok užívateľa
emor

Poslaťod West » Ned 03. Júl 2016 18:29:00

A áno nedá sa nespomenúť Roman K. Je tu pekne vidieť aké je dôležité mať dobrých parťákov v tíme. Dnes má možno 50% podiel na víťazstve. A určite tomu napomohla aj Peťova pomoc Romanovi na MS. Ja dúfam že sa mu podarí tiež vyhrať nejakú horskú etapu z úniku. Formu na to evidentne má.
West

Poslaťod Alex » Ned 03. Júl 2016 19:40:30

Ak Contík nebodaj odstúpi alebo vypadne úplne z celkového poradia, tak kľudne môže byť Roman lídrom na GC podľa mňa. O top 10 by isto bojoval.
Alex

Poslaťod bloy » Ned 03. Júl 2016 22:16:10

Nič proti "křižákovi", ja by som mu top 10 aj doprial, len neviem na základe čoho, navyše v tejto konkurencii ho niekto v tej top desiatke vidí už teraz. Tour sa len začala.
"“Byl jsem ze začátku takový méně průbojný a Cavendish mi radil, abych se nebál používat lokty a nikdy nikomu nic nedaroval." Petr Vakoč
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod ifčopifčo » Pon 04. Júl 2016 14:14:03

Inak čo poviete na zúfalé BMC ktoré nechá svojho lídra 4 km pred cieľom samého a nie je tam nikto kto by mu dal svoj bicykel? Neuveriteľná amatérčina od takého tímu.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod Keram » Pon 04. Júl 2016 18:59:21

No tak po troch etapach sa nam kristalizuje aj green jersey. Ak Cav urychlene nezacne prehravat moze to byt vazny super. Kittel este stale sprintuje na premiach ale myslim ze to ho pomaly prejde :D Este Greipel by sa mohol zapojit. Ostatnych uz skoda riesit. Degenkolb je rad ze je rad po tom zraneni (nejaku etapku by som mu doprial za to co si preskakal, bola by to sladka odmena prva etapa na Tour), Kristoff kym sa rozkuka tak bude polka Tour a za Saganom bude o 200 bodov. Jemu nejako tie zaciatky Tour nejdu. Kym sa rozbehne je 10. etapa. Ale aj Katusha ma zly vlak. Matthewsa ani netreba komentovat. On uz o zeleny ani nebojuje ak vobec aj zacal. Skor bude chciet asi nejaku etapu. Coquard mozno este chciet bude ale strata uz zacina byt velka. A v takychto etapach on 50ky brat nebude...
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod ifčopifčo » Pon 04. Júl 2016 19:17:15

Keram píše:No tak po troch etapach sa nam kristalizuje aj green jersey. Ak Cav urychlene nezacne prehravat moze to byt vazny super. Kittel este stale sprintuje na premiach ale myslim ze to ho pomaly prejde :D Este Greipel by sa mohol zapojit. Ostatnych uz skoda riesit. Degenkolb je rad ze je rad po tom zraneni (nejaku etapku by som mu doprial za to co si preskakal, bola by to sladka odmena prva etapa na Tour), Kristoff kym sa rozkuka tak bude polka Tour a za Saganom bude o 200 bodov. Jemu nejako tie zaciatky Tour nejdu. Kym sa rozbehne je 10. etapa. Ale aj Katusha ma zly vlak. Matthewsa ani netreba komentovat. On uz o zeleny ani nebojuje ak vobec aj zacal. Skor bude chciet asi nejaku etapu. Coquard mozno este chciet bude ale strata uz zacina byt velka. A v takychto etapach on 50ky brat nebude...

Ja si stále myslím že Cav Tour nedokončí hoci on to popiera. Myslím si že to pre Petra vyzerá dobre, z 9 50 bodových etáp sú 3 za nami a Peter stráca len na Cava a aj to minimálne. Z ďalších 50 bodových sú ešte minimálne 2 kde Peter má podľa mňa väčšiu šancu ako Cav a to zajtra a v 16 etape kde pochybujem že Cav vyhrá. A určite nevyhrá ani všetky zvyšné 4.
ifčopifčo

Poslaťod motyliLET » Pon 04. Júl 2016 19:23:24

Tak cav nie je este na odpis aj ked mnohi ho uz pred rokom odposovali, marcel sa hlada ale u etixu je to podla mna slaby vlak a marcel ke odkazany na perfekt leadout, ono cav mozno bude chciet ostat do pariza koli nadeji na etapu na elyzjskych poliach ... Uvidime uz pyreneje ukazu ako cav mysli vazne celu tour
motyliLET

Poslaťod elviska » Pon 04. Júl 2016 19:24:05

ifčopifčo píše:
Keram píše:No tak po troch etapach sa nam kristalizuje aj green jersey. Ak Cav urychlene nezacne prehravat moze to byt vazny super. Kittel este stale sprintuje na premiach ale myslim ze to ho pomaly prejde :D Este Greipel by sa mohol zapojit. Ostatnych uz skoda riesit. Degenkolb je rad ze je rad po tom zraneni (nejaku etapku by som mu doprial za to co si preskakal, bola by to sladka odmena prva etapa na Tour), Kristoff kym sa rozkuka tak bude polka Tour a za Saganom bude o 200 bodov. Jemu nejako tie zaciatky Tour nejdu. Kym sa rozbehne je 10. etapa. Ale aj Katusha ma zly vlak. Matthewsa ani netreba komentovat. On uz o zeleny ani nebojuje ak vobec aj zacal. Skor bude chciet asi nejaku etapu. Coquard mozno este chciet bude ale strata uz zacina byt velka. A v takychto etapach on 50ky brat nebude...

Ja si stále myslím že Cav Tour nedokončí hoci on to popiera. Myslím si že to pre Petra vyzerá dobre, z 9 50 bodových etáp sú 3 za nami a Peter stráca len na Cava a aj to minimálne. Z ďalších 50 bodových sú ešte minimálne 2 kde Peter má podľa mňa väčšiu šancu ako Cav a to zajtra a v 16 etape kde pochybujem že Cav vyhrá. A určite nevyhrá ani všetky zvyšné 4.

Cavendish má teraz 123 bodov, Peter 116 , Greipel 79, Kittel 77, Coquard 52..............Minulý rok tuším Peter s Greipelom si menili na začiatku zelený dres, Potom zbieral Peter body v únikoch. No uvidíme, ako to tento rok dopadne, ale ja Petrovi celkom verím.
elviska

PredchádzajúciĎalší

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 20 hostia