Je to tu.
Za fórum som hlasoval aj ja, aj keď, som si nevedel úplne predstaviť ako je to fórum myslené. Model klasického fóra je zrejme tá najlepšia cesta, ten najlepší spôsob. Ale bojím sa, že to bude mierne chaotické. Teda zatiaľ sa mi to tak zdá. Tým, že sa naďalej bude dať prispievať pod články a zároveň tu vznikne voľná diskusia, bude to oveľa menej prehľadné. Pretože venovať sa článku... čo to presne znamená? Tam sa bude písať len o danej etape? Ale veď o nej píšete vy. A píšete to objektívne, presne, teda tak, ako to v preteku vyzerá. Myslím, že písať len k danému preteku je (ne)náročné. Sám keď píšem, prechádzam tam, tam a tam...
Ak sa mám priznať viac by mi vyhovovalo, urobiť z tohto fóra jediný prostriedok komunikácie alebo to nechať pri starom. Funguje to tak, na veľa stránkach, teda autor pridá tému a na fóre sa o nej diskutuje. Navyše tým, že by ste zakázali písanie príspevkov do Vašich článkov, zabránite prípadnému znehodnocovaniu vašej práce diskutujúcimi.
Ale je to len môj názor. V celku mi to je jedno, prispôsobím sa a zvyknem si na to. Len by som bol veľmi nerád, keby moje príspevky pod článkami by boli nejaké škodiace, teda také, ktoré tam nemajú čo robiť. Neviem ako tvrdo to budete posudzovať
. Ak sú dovolené pripomienky, uvítal by som väčšie možnosti tvorby profilu, niečo také ako má filmová databáza (CSFD.cz).
Každopádne veľa zdaru. Sám som zvedavý ako sa fórum uchytí.
Po rovine neviem, do kopca nevládzem, z kopca sa bojím.