od MichalJ » Pon 02. Mar 2015 21:01:19
Každopádne určite je pri San Reme plusom že cieľ opäť bližšie k Poggiu. Táto varianta sa mi isto páči viac ako minuloročná trasa alebo tie nápady s Pompeianou. Či a ako to tento rok sadne Saganovi? Nechajme sa prekvapiť.
Keram píše:O tom som teda nevedel. Mne by nevadila ta Pompeiana ale predsa len Milan San Remo ja tak vyvazena klasika aj pre sprinterov aj pre utocnikov. Nevies kolko je ciel od zjazdu a ako to bolo posledne roky. Nie som si celkom isty ci ciel bol v rokoch 2012-2014 ( teda ked sa zucastnil Peter boja o vitazstvo) uplne rovnaky. Teda priznam sa ze v roku 2012 som jarne klasiky nesledoval. Posledne tri sezony ( aj s touto) uz ano a musim uznat ze kockove klasiky su uzasne divadlo.
Keram píše:Ako si to tak pekne dal citovat. Mne sa to v tejto teme podarilo tak neohrabane. Pridavat podpis k prispevku ma uz naucili. Teraz by som sa rad naucil korektne citovat Sa celkom aj hanbim ze neviem prist na take jednoduche veci v mojom mladom veku
Keram píše:od MichalJ » Pon 02. Mar 2015 21:01:19
Každopádne určite je pri San Reme plusom že cieľ opäť bližšie k Poggiu. Táto varianta sa mi isto páči viac ako minuloročná trasa alebo tie nápady s Pompeianou. Či a ako to tento rok sadne Saganovi? Nechajme sa prekvapiť.
O tom som teda nevedel. Mne by nevadila ta Pompeiana ale predsa len Milan San Remo ja tak vyvazena klasika aj pre sprinterov aj pre utocnikov. Nevies kolko je ciel od zjazdu a ako to bolo posledne roky. Nie som si celkom isty ci ciel bol v rokoch 2012-2014 ( teda ked sa zucastnil Peter boja o vitazstvo) uplne rovnaky. Teda priznam sa ze v roku 2012 som jarne klasiky nesledoval. Posledne tri sezony ( aj s touto) uz ano a musim uznat ze kockove klasiky su uzasne divadlo.
Thor píše: Na aké klasiky sa najviac tešíte a ktoré máte najradšej? Ja osobne mám najradšej tie flámske predovšetkým Flandry a Roubaix. A akí sú vaši obľúbení cyklisti? (s výnimkou tých našich). Ja by som v tejto sezóne konečne doprial víťazstvo na WT klasike štvorici Vandebergh,Štybar,Thomas a Van Avermaet podľa mňa by si to zaslúžili.
Thor píše:Tak a máme tu začiatok klasikárskej sezóny, dúfam že to redakcii nebude vadiť keď v tejto sekcii mierne spomeniem aj nemonumentálne klasiky.
Na aké klasiky sa najviac tešíte a ktoré máte najradšej? Ja osobne mám najradšej tie flámske predovšetkým Flandry a Roubaix. A akí sú vaši obľúbení cyklisti? (s výnimkou tých našich). Ja by som v tejto sezóne konečne doprial víťazstvo na WT klasike štvorici Vandebergh,Štybar,Thomas a Van Avermaet podľa mňa by si to zaslúžili....
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia