ifčopifčo píše:@Keram - na PC a skôr ešte na 8-bitoch som odohral množstvo hier ale Pro cycling managera som ešte nehral ani raz budem to musieť vyskúšať, problém je moja celkom mizerná, len počítačová angličtina, ako jazyk som sa učil nemčinu, Viedeň bola blízko aj keď za plotomJe to veľmi ukecané alebo sa to dá aj z minimom angliny ?
kukulienka píše:Uz je vytvorena sutaz pre MSR na Velogames?
MichalJ píše:Ani v tej kariere si nemyslim ze by toho textu bolo vela, hlavne v tej mas kedykolvek cas si prepnut na prehliadac a dat to do translatoru. A myslim ze 3D zavod zvladnes aj bez tej anglictiny, ked sa neucis co robi ktore tlacitko.
Ja som hraval celkom vo velkom 2013 (dokonca nejakych 100 hodin podla steamu), je to celkom fajn hra, len teda stale tam je strasna kopa veci co by si zasluzili vylepsit. Asi som prilis zmlsany z Football Managera, ale zase treba uznat ze ten sa robi v omnoho vacsom meritku a urcite na nom robi ovela viac ludi a aj rozpocet je v uplne inej kategorii.
A teda najviac som hral s databazou z uvodu sezony 2014, tam bol Sagan riadne silny
MichalJ píše:Tak prvýkrát som sa teda zapojil aj jaAle teda ten výber tímu, uff ... Na ardény to bude myslím jednoduchšie
![]()
A ako nováčik si dávam ambiciózny cieľ ... neskončiť posledný
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia