elviska píše:Ľudkovia mám pre Vás otázočku. Môže vyhrať GvA olympijsky pretek (cestná cyklistika) ? Na cyclingnews patrí medzi top 10 favoritov. Ja skôr favorizujem vrchárov a ešte možno Ardenskych klasikarov. Je pravda že na konci je zjazd, ale neviem no. .http://www.cyclingnews.com/features/oly ... ign=buffer
elviska píše:elviska píše:Ľudkovia mám pre Vás otázočku. Môže vyhrať GvA olympijsky pretek (cestná cyklistika) ? Na cyclingnews patrí medzi top 10 favoritov. Ja skôr favorizujem vrchárov a ešte možno Ardenskych klasikarov. Je pravda že na konci je zjazd, ale neviem no. .http://www.cyclingnews.com/features/oly ... ign=buffer
A na konci ešte rovinka do cieľa.
elviska píše:Ľudkovia mám pre Vás otázočku. Môže vyhrať GvA olympijsky pretek (cestná cyklistika) ? Na cyclingnews patrí medzi top 10 favoritov. Ja skôr favorizujem vrchárov a ešte možno Ardenskych klasikarov. Je pravda že na konci je zjazd, ale neviem no. .http://www.cyclingnews.com/features/oly ... ign=buffer
Alex píše:Zoznam pretekov s označením WT od budúcej sezóny rožšírený o nové podujatia :
29 January: Cadel Evans Great Ocean Road Race (Australia)
6-10 February: Tour of Qatar (Qatar)
23-26 February: Abu Dhabi Tour (United Arab Emirates)
25 February: Omloop Het Nieuwsblad (Belgium)
4 March: Strade Bianche (Italy)
22 March: Dwars Door Vlaanderen / A travers la Flandre (Belgium)
18-23 April: Presidential Cycling Tour of Turkey (Turkey)
1 May: Eschborn-Frankfurt « Rund um den Finanzplatz » (Germany)
14-21 May: Amgen Tour of California (United States)
30 July: Prudential RideLondon-Surrey Classic (Great Britain)
Je mi trochu zle keď vidím ToQ a ADT v tejto skupine.... holt prachy sú prachy..... a pekne sa prepracoval aj Cadelov pretek, sranda, že za 2 roky od vzniku je už uvedený do World Tour, ale teší ma to....
Tour of Turkey ? No neviem....
Ostatné môže byť, potešila hlavne Strade Bianche, ale hlavne "Peťova" Kalifornia, ten pretek si to proste zaslúžil a aj pre Peťa je dobré, že bude môcť zbierať WT bodíky
Miki píše:Na World Tour nebudú vždy pozývať všetky World tými.Bude ich stačiť 10.To je kompromis,ktorý vyplynul z jednania medzi ASO a UCI.Takže Američania o svoje tými na Okolo Kalifornie neprídu a tými,ktoré na to nebudú mať finančne,tiež nemusia všetky podujatia absolvovať.
berloq píše:Miki píše:Na World Tour nebudú vždy pozývať všetky World tými.Bude ich stačiť 10.To je kompromis,ktorý vyplynul z jednania medzi ASO a UCI.Takže Američania o svoje tými na Okolo Kalifornie neprídu a tými,ktoré na to nebudú mať finančne,tiež nemusia všetky podujatia absolvovať.
Podľa cyclingnews a cyclingweekly, bude platiť táto možnosť - pozvať len 10 WT mužstiev a ostatné podľa vlastného výberu, len pre nové pripravované podniky. Ale nechápem ako to súvisí s ASO a prečo by to mal byť nejaký kompromis.
Focus-Shimano píše:Pozerali ste dnes Dwars door het Hageland? To bol skvely pretek nadhera utocilo sa kocky,sotolina,Belgicka krajina proste krasa.Vrcharske etapy na Tour sa mozu schovat pred Belgickym poharom.
Focus-Shimano píše:Ja len rád porovnámam preteky medzi sebouA to že sa pretek na konci neskončil hromadným dojazdom mi dnes nevadilo nahradili mi to kocky.Nestáva sa často aby sa takéto kockové preteky končili hromadným dojazdom,ale keď sa to podarí je to super ako napr. Gent-Wevelgem 2014 to bol krásny závod kemmelerberg a casselberg balík neroztrhali a na konci krásny špurt a víťazstvo Degenkolba pred Demarom a Saganom.Tento pretek patrí dodnes k mojím naj
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 21 hostia