Keram píše:Tak dnes sa nase obavy nenaplnil Peter vela z formy nestratil. Keby mal silnejsi tim tak dnes v pohode vyhra ale nemal mu to kto drzat pokope a Majka ide na celkove takze je pochopitelne ze isiel na seba. V kazdom pripade Gva tam nemal narok Sagan ho obehol s lahkostou. Len mi nejde do hlavy jeden moment ked Sagan v jednej prudsej pasazi skoro ako keby zastal a prepadol sa vyrazne nizsie. Straka to komentoval s tym ze sa na Saganovi asi prejavuje prekonana choroba. Bol to zamer?
majo píše:u mna trosku sklamanie ze contik to nerozbalil na konci ale verim ze zajtra to uz bude z jeho strany vyzerat inac
Phobos píše:majo píše:u mna trosku sklamanie ze contik to nerozbalil na konci ale verim ze zajtra to uz bude z jeho strany vyzerat inac
Myslim, ze Contik bol rad ze je rad. Som zvedavy ci to zajtra rozbali hned na zaciatku, len aby mu v zavere doslo alebo sa bude drzat na uzde.
Smola pre Cannondale, Craddock a Formolo DNF. Ich fanusikovia to maju tazke, na WT vitazstvo cakaju od Gira 2015. Dufam, ze Vanmarcke vyhra aspon jednu klasiku a prelomia to prekliatie.
Focus-Shimano píše:Tak cannondale je dlhodobo najnudnejsi tim. Ziadny spurter,ziadny vrchar, len Sep Vanmarcke dokaze slusne zajazdit. Rolland je nespolahlivy GC jazdec a spurter Wippert zasa nestaci na spurtersku spicku.
Focus-Shimano píše:Tak cannondale je dlhodobo najnudnejsi tim. Ziadny spurter,ziadny vrchar, len Sep Vanmarcke dokaze slusne zajazdit. Rolland je nespolahlivy GC jazdec a spurter Wippert zasa nestaci na spurtersku spicku.
Focus-Shimano píše::D![]()
samozrejme si do toho musel zatiahnut Demara
cannondalu by prospelo keby kupili nejakeho poriadneho spurtera ktory vie jazdit aj na dlazdenych klasikach nieco na sposob Sašu Kristoffa napr.
ifčopifčo píše:Peter má isť aj DDV
http://www.ddvl.eu/nl/ddv/elite-mannen
Na P-N to prajem Alaphilippovi, je to veľký sympaťák.
Focus-Shimano píše:Peter je zatial napisany ako 9.jazdec na ddv.
majo píše:bol by som rad keby ste sa viaceri vyjadrili aky mate na to nazor
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia