motyliLET píše:Velmi tendecna a propagandisticka sracka ten clanok je zbytocne sa vyjadrovat ku konkretnym bodom niekto chce mat proste ruskeho sovinistu a burana a cyklistika krasne prosperuje vsetko bezvadne funguje uci je skvela najlepsia na svete atd. Nic nie je take cierne a biele a cyklistika potrebuje naozaj ludi ktori ju pozdvihnu a vratia po rokoch dopingoveho temna dekorum, to ze je oleg taky enfaterible je jasne ale je skor pozitivom pre cyklistiku ako prekazkou ci brzdou...
menovatel píše:Vzhľadom na to, že ani raz nepomáhal Saganovi v záveroch klasík či etáp (pamätá niekto niečo?) by to nemusela byť z nášho pohľadu veľká strata.
ifčopifčo píše:menovatel píše:Vzhľadom na to, že ani raz nepomáhal Saganovi v záveroch klasík či etáp (pamätá niekto niečo?) by to nemusela byť z nášho pohľadu veľká strata.
Vzhľadom k tomu že bol u Tinkova jediný kto mal potenciál Saganovi pomôcť alebo byť alternatívou tak je to veľké oslabenie a Olegovi už vôbec nerozumiem.
berloq píše:motyliLET píše:Velmi tendecna a propagandisticka sracka ten clanok je zbytocne sa vyjadrovat ku konkretnym bodom niekto chce mat proste ruskeho sovinistu a burana a cyklistika krasne prosperuje vsetko bezvadne funguje uci je skvela najlepsia na svete atd. Nic nie je take cierne a biele a cyklistika potrebuje naozaj ludi ktori ju pozdvihnu a vratia po rokoch dopingoveho temna dekorum, to ze je oleg taky enfaterible je jasne ale je skor pozitivom pre cyklistiku ako prekazkou ci brzdou...
Píšeš blbosti. Nikto tam o UCI nič nepíše a tebou spomínané "temno" nemá s ASO - o ktorom sa v článku zmieňujú, nič spoločné.
Je zábavné, ako niekto za nejakým článkom vidí niečo o čom ten článok nie je...
motyliLET píše: ....... ja som ten clanok pochopil tak ze autor chcel vykreslit olega ako nejakeho blba co vymysla hluposti a kazi cyklistiku ako taku
Focus-Shimano píše:ifčopifčo píše:menovatel píše:Vzhľadom na to, že ani raz nepomáhal Saganovi v záveroch klasík či etáp (pamätá niekto niečo?) by to nemusela byť z nášho pohľadu veľká strata.
Vzhľadom k tomu že bol u Tinkova jediný kto mal potenciál Saganovi pomôcť alebo byť alternatívou tak je to veľké oslabenie a Olegovi už vôbec nerozumiem.
Breschel zrejme chce byt lidrom a domestikovat pre Petra ho nebavi do cannodalu zrejme pojde aj offredo z FDJ
motyliLET píše:tak potom ak das nejaky link na clanok tak k nemu zrozumitelne napis co mas na mysli pretoze tvoj komentar pod linkom sa dal chapat rozne, stojim si za tym ze ten clanok je tendencny vela olegovych krokov vytrhnute z kontextu, ved uz len problem s motorkami tam je popisany uplne demagogicky, ja som ten clanok pochopil tak ze autor chcel vykreslit olega ako nejakeho blba co vymysla hluposti a kazi cyklistiku ako taku
Keram píše:Ja som len zvedavy ze kto bude Petrovi pomahat na klasikach. Darmo priviedli Pozzata ked odide dolezita sucast timu.
motyliLET píše:Berloq ja vobec s tebou nechcem ist do konfrontacnej polemiky, mne vadi ze vela komentarov na adresu tinkova je propagandistickych lebo je rus, ja sa ho nezastavam v zmysle ze ze chce vytazit nejake prachy z cyklistiky je to jeho styl a je to biznismen tak sa podla toho sprava ale servilnost velkej casti profi cyklistiky je az smiesna, ze je buran alebo nieco podobne? Asi je no koli tomu by som nepisal tendecne clanky a clanok matejku ako tendecny vnimam neponuka ziadne riesenie len sa snazi co najviac zhovadit jedneho z mecenasov profi cyklistiky, ak by bolo takych olegov aspon 10 a v cyklistike boľ viac prachov a posunuli ju na vyssiu uroven ( nemyslim sportovu) bolo by to len dobre, nie je predsa vporiadku ze motorkari alebo doprovodne vozidla ohrozuju cyklistov na zdravi a pokial by sa oleg neozval tak ako sa ozval uci by nic neurobila aby sa ta bezpecnost zvysila to len tak na margo
ifčopifčo píše:Keram píše:Ja som len zvedavy ze kto bude Petrovi pomahat na klasikach. Darmo priviedli Pozzata ked odide dolezita sucast timu.
Ja teda neviem že by by priviedli Pozzata, písalo sa o tom ale ešte nie je nič podpísané.
Keram píše:Tak potom beriem spat. Som myslel ze uz to bolo hotove. Tym padom este horsie pre Petra.
Miki píše:Často si chodím pozrieť portál RoadCycling,ale po posledných článkoch pána L.Matejku,resp.M.Matejku, už nebudem.Posledné jeho články /Sagan ukázal svoju kopaciu techniku,Soubor myšlenek Olega Tinkova,Vítezové a poražení Vuelty sú nielenže neobjektívne, ale sú predovšetkým neodborné a vysoko urážlivé s jedinou snahou,vyvolať konfrontáciu názorov a tým rozprúdiť diskusiu.90 % článku sa autori snažia vyvolať dojem objektivity a potom v poslednom odstavci chcú šokovať urážkami/urvanec Tinkov a ešte ktomu ruský,neodbornými tvrdeniami/ani v jednom prípade to nebola stopercentná vina motorkárov/Sagan sa predsa nemal producírovať zo strany na stranu atd.Nemám záujem rozoberať dalej tieto články,každý si ich môže prečítať a vytvoriť si vlastný názor.Veľa diskutujúcich im to dalo aj patrične najavo.Za všetkých citujem p.Danielaosledný odstavec si psal s kolika promile?Myslím si že podobných duchom svojich príspevkov páni Matejkovci nezvýšia sledovanosť portálu road cycling.Ak budú takto pokračovať, tak sa možno dostanú odbornosťou na úroveň Blesku,pretože chcú za každú cenu len a len šokovať.
Miki píše:Často si chodím pozrieť portál RoadCycling,ale po posledných článkoch pána L.Matejku,resp.M.Matejku, už nebudem.Posledné jeho články /Sagan ukázal svoju kopaciu techniku,Soubor myšlenek Olega Tinkova,Vítezové a poražení Vuelty sú nielenže neobjektívne, ale sú predovšetkým neodborné a vysoko urážlivé s jedinou snahou,vyvolať konfrontáciu názorov a tým rozprúdiť diskusiu.90 % článku sa autori snažia vyvolať dojem objektivity a potom v poslednom odstavci chcú šokovať urážkami/urvanec Tinkov a ešte ktomu ruský,neodbornými tvrdeniami/ani v jednom prípade to nebola stopercentná vina motorkárov/Sagan sa predsa nemal producírovať zo strany na stranu atd.Nemám záujem rozoberať dalej tieto články,každý si ich môže prečítať a vytvoriť si vlastný názor.Veľa diskutujúcich im to dalo aj patrične najavo.Za všetkých citujem p.Danielaosledný odstavec si psal s kolika promile?Myslím si že podobných duchom svojich príspevkov páni Matejkovci nezvýšia sledovanosť portálu road cycling.Ak budú takto pokračovať, tak sa možno dostanú odbornosťou na úroveň Blesku,pretože chcú za každú cenu len a len šokovať.
Miki píše:Ano.To je jeden stých článkov.Mňa osobne však viac vytočil článok Sagan ukázal svoju kopaciu techniku,kde sa ho snažia za každú cenu ukázať, ako zurvalca a pod.Už len názov má za úlohu šokovať a zvýšiť čítanosť.A veľmi neobjektívne zaradili do článku fotografie,kde Sagan napálený z pádu kope do auta a motorky.Fotografie jeho zodretého zadku resp.jeho kotrmelec na asfalte zámerne nezverejnili.Veď,čo už sa len môhlo Saganovi stať.Ved on nie je človek z mäsa a kostí a nemôže mať svoje emocie a musí sa smiať za každých okolností.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 13 hostia