Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Tímy a cyklisti

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

Breschel do Cannondale

Poslaťod menovatel » Str 16. Sep 2015 17:01:13

Vzhľadom na to, že ani raz nepomáhal Saganovi v záveroch klasík či etáp (pamätá niekto niečo?) by to nemusela byť z nášho pohľadu veľká strata.
menovatel

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod berloq » Str 16. Sep 2015 17:38:02

motyliLET píše:Velmi tendecna a propagandisticka sracka ten clanok je zbytocne sa vyjadrovat ku konkretnym bodom niekto chce mat proste ruskeho sovinistu a burana a cyklistika krasne prosperuje vsetko bezvadne funguje uci je skvela najlepsia na svete atd. Nic nie je take cierne a biele a cyklistika potrebuje naozaj ludi ktori ju pozdvihnu a vratia po rokoch dopingoveho temna dekorum, to ze je oleg taky enfaterible je jasne ale je skor pozitivom pre cyklistiku ako prekazkou ci brzdou...

Píšeš blbosti. Nikto tam o UCI nič nepíše a tebou spomínané "temno" nemá s ASO - o ktorom sa v článku zmieňujú, nič spoločné.

Je zábavné, ako niekto za nejakým článkom vidí niečo o čom ten článok nie je...
Po rovine neviem, do kopca nevládzem, z kopca sa bojím.
Obrázok užívateľa
berloq

Re: Breschel do Cannondale

Poslaťod ifčopifčo » Str 16. Sep 2015 18:41:57

menovatel píše:Vzhľadom na to, že ani raz nepomáhal Saganovi v záveroch klasík či etáp (pamätá niekto niečo?) by to nemusela byť z nášho pohľadu veľká strata.

Vzhľadom k tomu že bol u Tinkova jediný kto mal potenciál Saganovi pomôcť alebo byť alternatívou tak je to veľké oslabenie a Olegovi už vôbec nerozumiem.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod Focus-Shimano » Str 16. Sep 2015 22:39:00

ifčopifčo píše:
menovatel píše:Vzhľadom na to, že ani raz nepomáhal Saganovi v záveroch klasík či etáp (pamätá niekto niečo?) by to nemusela byť z nášho pohľadu veľká strata.

Vzhľadom k tomu že bol u Tinkova jediný kto mal potenciál Saganovi pomôcť alebo byť alternatívou tak je to veľké oslabenie a Olegovi už vôbec nerozumiem.

Breschel zrejme chce byt lidrom a domestikovat pre Petra ho nebavi do cannodalu zrejme pojde aj offredo z FDJ
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Tinkov

Poslaťod dexterko » Str 16. Sep 2015 23:34:31

Ja osobne stojím za Tinkovom. Nie ako za súkromnou osobou (veď ho ani nepoznám), ale ako za majiteľom tímu. Iste má niekedy stupídne výroky, ale keď ich opomeniem tak je to človek, ktorý chce niečo v cyklistike dosiahnuť a zmeniť. Je to fanatik. Nikdy sa nič nezmení kým bude každý ticho. On chce zmeny, tak si otvára ústa na plné vráta. Žiaľ, zatiaľ v tom pláva sám.

Áno, na jednej strane nadáva na neziskovosť tímu a na druhej strane platí milóny hviezdam. Ale prečo to robí, pretože chce mať najlepší tím, chce ho mať stále na obrazovkách. Prečo dal Saganovi 4mega, no lebo chcel mať v tíme špičkového jazdca a mediálny magnet. Keby mu ich nedal tak by šiel inam. Contador detto. Proste chce mať v tíme to najlepšie a byť najlepší. Čo samozrejme ide ruka v ruke s príjmami, a to je ten primárny cieľ.
Spomínaný FDJ musí dobrých jazdcov poslať ďalej, keďže sú finančne skromnejší tím. Ale koľko krát je npr. na GT mediálne preberaný nejaký jazdec z FDJ oproti jazdcom z Tinkoffu. Cyklistika je šport a šport je biznis. To je fakt. Každý majiteľ čo do toho vráža peniaze chce byť najlepší a ziskový.
Avšak na druhej strane by majitelia mali brať na zreteľ, že cyklistika je veľmi špecifický šport, hlavne teda čo sa týka príjmov. Nedá sa robiť ako npr. futbal či hokej, kde oproti nim má cyklistika veľmi veľké nevýhody v sektore príjmov. A nato by mali myslieť všetci oligarchovia, ktorý sa chcú ísť hrať na šéfov do sveta pre nich možno neznámeho a neprebádaného.

Volá po zmenách, verejne a nahlas asi jediný. Niekto sa mu môže smiať (ako sa skromne píše v spomínanom článku), ale bez vetra sa lístok nepohne. A Tinkov robí teda poriadnu búrku. Padalo sa, padá sa a aj sa bude padať. Ale ozval sa Tinkov a zrazu už UCI zavádza zmeny. Smejú sa mu, že chce bojkotovať. Povedia si, veď nech bojkotuje, cyklistika tu bola a aj bude aj bez Tinkova. Áno bude. Ale čo keď na budúci rok príde kvôli kolízii npr. s motorkou Froome, alebo Valverde, a čo keď to potom už nasere aj iné tímy a začnú s bojkotom aj ony. Bez troch-štyroch top tímov by to už možno nezvládla ani veľká TDF.

Autor článku sarkasticky píše, že aj on pôjde na cestu bojkotovať aby neboli dopravné nehody. Áno, tým, že bude sedieť doma na riti a každý večer pozerať správy kde sa stala ďalšia nehoda isto dospeje k svojmu cieľu. Nemusí brať transparent na D1, také zložité to byť nemusí. Koľko životov sa zachránilo len kvôli tomu, že sa nejaký jedinec odvážil ísť na inšpektorát oznámiť, že na jeho ulici by mala byť taká a taká dopr. značka, alebo tam a tam by malo byť rýchlostné obmedzenie. Koľko? To fakt netuším, ale nejaký určite. A o tom to je, ísť a konať, otvoriť si ústa, nadávať, kričať a sťažovať si. Zmena sama od seba nepríde.

Možno nič veľké a závratné Tinkov zmeniť nedokáže, a o dva-tri roky už po ňom možno ani pes neštekne. Možno. Ale svojim prístupom minimálne ukáže cestu iným tímom, že aj s veľkými korporáciami, teda ASO a UCI, sa dá vyjednávať a presadiť si svoje názory (niekedy dokonca až svoje práva).

Prosím nebrať ako obhajovanie Tinkovových činov. Je to len názor.
Obrázok užívateľa
dexterko

Poslaťod motyliLET » Štv 17. Sep 2015 9:26:42

berloq píše:
motyliLET píše:Velmi tendecna a propagandisticka sracka ten clanok je zbytocne sa vyjadrovat ku konkretnym bodom niekto chce mat proste ruskeho sovinistu a burana a cyklistika krasne prosperuje vsetko bezvadne funguje uci je skvela najlepsia na svete atd. Nic nie je take cierne a biele a cyklistika potrebuje naozaj ludi ktori ju pozdvihnu a vratia po rokoch dopingoveho temna dekorum, to ze je oleg taky enfaterible je jasne ale je skor pozitivom pre cyklistiku ako prekazkou ci brzdou...

Píšeš blbosti. Nikto tam o UCI nič nepíše a tebou spomínané "temno" nemá s ASO - o ktorom sa v článku zmieňujú, nič spoločné.

Je zábavné, ako niekto za nejakým článkom vidí niečo o čom ten článok nie je...

tak potom ak das nejaky link na clanok tak k nemu zrozumitelne napis co mas na mysli pretoze tvoj komentar pod linkom sa dal chapat rozne, stojim si za tym ze ten clanok je tendencny vela olegovych krokov vytrhnute z kontextu, ved uz len problem s motorkami tam je popisany uplne demagogicky, ja som ten clanok pochopil tak ze autor chcel vykreslit olega ako nejakeho blba co vymysla hluposti a kazi cyklistiku ako taku
motyliLET

Poslaťod ifčopifčo » Štv 17. Sep 2015 10:31:25

motyliLET píše: ....... ja som ten clanok pochopil tak ze autor chcel vykreslit olega ako nejakeho blba co vymysla hluposti a kazi cyklistiku ako taku

To je podľa mňa fakt že Oleg častokrát vystupuje ako blb, že vymýšľa hlúposti a že svojim spôsobom kazí cyklistiku.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod Keram » Štv 17. Sep 2015 14:05:42

Focus-Shimano píše:
ifčopifčo píše:

Breschel zrejme chce byt lidrom a domestikovat pre Petra ho nebavi do cannodalu zrejme pojde aj offredo z FDJ

Ja som len zvedavy ze kto bude Petrovi pomahat na klasikach. Darmo priviedli Pozzata ked odide dolezita sucast timu.
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Prečo?

Poslaťod berloq » Štv 17. Sep 2015 17:04:00

motyliLET píše:tak potom ak das nejaky link na clanok tak k nemu zrozumitelne napis co mas na mysli pretoze tvoj komentar pod linkom sa dal chapat rozne, stojim si za tym ze ten clanok je tendencny vela olegovych krokov vytrhnute z kontextu, ved uz len problem s motorkami tam je popisany uplne demagogicky, ja som ten clanok pochopil tak ze autor chcel vykreslit olega ako nejakeho blba co vymysla hluposti a kazi cyklistiku ako taku

Skús prejsť dve tri strany späť v tejto diskusii a prečítať si pár príspevkov, ktoré som napísal a potom si ešte raz prečítaj článok od Matejku. Potom zistíš, prečo som sa ozval...

Vieš ty si si to hneď spojil s pozadím, ktoré nejakým spôsobom naväzuje, ale ten článok na to upozorňovať nemal...

Píšeš, ironicky ako "cyklistika prosperuje", neprosperuje, ale to Tinkova netrápi, trápi ho, že neprosperuje jeho tím.
Píšeš, ironicky ako je "UCI je skvelá", nie je, ale to Tinkova netrápi, pretože z nich žiadne prachy nedostane.
Píšeš, ako by sa mali pozdvihnúť, wow, to akože Tinkov? Ten Tinkov, ktorý Froomeovi napísal aký to je strašný zbabelec, keď v andorrskej etape nestačil. Ten dement nemal ani potuchu, čo mu je, a napíše, niečo v štýle "Contador aspoň bojoval, nie ako tento zbabelec". Jasne... tento človek by neskutočne pozdvihol cyklistiku. Nevie, nedokáže uznať kvalitu súpera, vyhovára sa na úplne všetko, a keď už nemá na čo odnesie si to tím.

Jasne Matejka mohol napísať, že Tinkovovi ide o prachy a moc, ale to by asi veľa ľudí nečítalo.

A k tým motorkám. Bez toho, aby som k tomu podával vlastný názor si myslím, že Matejka má trošku averziu k tým veľkým pretekom (hlavne k TdF). Snažil sa len napísať pohľad, ktorý zažíva člen konvoja a ono to asi žiadna sranda nebude. Ale ako píšem, tu svoje stanovisko nevyjadrujem.

A prečo by vlastne nemal písať tendenčne? Je to ich portál, oni ho píšu... Subjektívny článok na vec, je akože hovadina? Ani náhodou si to nemyslím. Naopak, je jeden z mála, ktorý zostáva jedného názoru aj čo sa týka tvojho "dopingového temna", nebol z tej celej rady, ktorá, keď sa to začalo v 2012 rysovať bola ticho, na nedotknuteľného Lancea, nepovedali pol slova, kto by si trúfol "veď to je hrdina, 7-násobný šampión". A naopak po priznaní nezačali o ňom písať, aký to bol zmrd a následne ho alibisticky neobhajovali "temnou dobou", neboja sa ho nazvať menom... Neboja sa jeho meno spomenúť, a to aj napriek tomu, že sa ho niekde zvysoka snažia usilovne vymazať.

Ale to je jedno...
Po rovine neviem, do kopca nevládzem, z kopca sa bojím.
Obrázok užívateľa
berloq

Poslaťod ifčopifčo » Štv 17. Sep 2015 17:32:06

Keram píše:Ja som len zvedavy ze kto bude Petrovi pomahat na klasikach. Darmo priviedli Pozzata ked odide dolezita sucast timu.

Ja teda neviem že by by priviedli Pozzata, písalo sa o tom ale ešte nie je nič podpísané.
ifčopifčo

Poslaťod motyliLET » Štv 17. Sep 2015 18:12:29

Berloq ja vobec s tebou nechcem ist do konfrontacnej polemiky, mne vadi ze vela komentarov na adresu tinkova je propagandistickych lebo je rus, ja sa ho nezastavam v zmysle ze ze chce vytazit nejake prachy z cyklistiky je to jeho styl a je to biznismen tak sa podla toho sprava ale servilnost velkej casti profi cyklistiky je az smiesna, ze je buran alebo nieco podobne? Asi je no koli tomu by som nepisal tendecne clanky a clanok matejku ako tendecny vnimam neponuka ziadne riesenie len sa snazi co najviac zhovadit jedneho z mecenasov profi cyklistiky, ak by bolo takych olegov aspon 10 a v cyklistike boľ viac prachov a posunuli ju na vyssiu uroven ( nemyslim sportovu) bolo by to len dobre, nie je predsa vporiadku ze motorkari alebo doprovodne vozidla ohrozuju cyklistov na zdravi a pokial by sa oleg neozval tak ako sa ozval uci by nic neurobila aby sa ta bezpecnost zvysila to len tak na margo
motyliLET

Poslaťod ifčopifčo » Štv 17. Sep 2015 19:37:58

motyliLET píše:Berloq ja vobec s tebou nechcem ist do konfrontacnej polemiky, mne vadi ze vela komentarov na adresu tinkova je propagandistickych lebo je rus, ja sa ho nezastavam v zmysle ze ze chce vytazit nejake prachy z cyklistiky je to jeho styl a je to biznismen tak sa podla toho sprava ale servilnost velkej casti profi cyklistiky je az smiesna, ze je buran alebo nieco podobne? Asi je no koli tomu by som nepisal tendecne clanky a clanok matejku ako tendecny vnimam neponuka ziadne riesenie len sa snazi co najviac zhovadit jedneho z mecenasov profi cyklistiky, ak by bolo takych olegov aspon 10 a v cyklistike boľ viac prachov a posunuli ju na vyssiu uroven ( nemyslim sportovu) bolo by to len dobre, nie je predsa vporiadku ze motorkari alebo doprovodne vozidla ohrozuju cyklistov na zdravi a pokial by sa oleg neozval tak ako sa ozval uci by nic neurobila aby sa ta bezpecnost zvysila to len tak na margo

Ja ti príliš nerozumiem, čo je to že veľa komentátorov je propagandistických lebo je Rus? Práve toto čo ty tvrdíš je propagandistické pretože do toho pletieš národnosť. Veď ten človek tára dve na tri, raz plače že nemá peniaze, potom núka milióny, plače že ho to stojí veľa peňazí a sám ponúka veľké prachy a deformuje trh, verejne tvrdí že cyklisti a vôbec cyklistika sú pre neho hračky, Sagana kúpi za veľké peniaze a potom vyplakáva koľko ho tá hračka stojí a hľadá cesty ako mu nevyplatiť čo má v zmluve a robí to samozrejme verejne, verejne prepiera prádlo, nevyberane sa vyjadruje o iných tímoch, cyklistoch, po začatí sezóny "vyhodí" Riisa, teraz zase vyhadzuje Saganovho trénera Julicha, neustále sa vyhráža bojkotom, to si naozaj myslí že keď Tinkovov tím nebude na Tour tak sa zrúti svet, kľakne si pred neho a bude ho prosiť aby preboha len na Tour išiel? ...... Jednoducho bulvarizuje cyklistiku a keby sa takto správal akýkoľvek človek v cyklistike v jeho postavení tak by ho kritizovali a je jedno či by to bol Rus, Bulhar alebo Američan. A že ostatní sú servilní ? Odkiaľ to vieš? To že nepindajú ostošesť na sociálnych sieťach neznamená že nič nerobia, že nič nekritizujú, že sa nepokúšajú zmeniť financovanie aby bolo dlhodobo udržateľné.
ifčopifčo

Poslaťod Keram » Štv 17. Sep 2015 20:47:33

ifčopifčo píše:
Keram píše:Ja som len zvedavy ze kto bude Petrovi pomahat na klasikach. Darmo priviedli Pozzata ked odide dolezita sucast timu.

Ja teda neviem že by by priviedli Pozzata, písalo sa o tom ale ešte nie je nič podpísané.

Tak potom beriem spat. Som myslel ze uz to bolo hotove. Tym padom este horsie pre Petra.
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod ifčopifčo » Štv 17. Sep 2015 21:03:41

Keram píše:Tak potom beriem spat. Som myslel ze uz to bolo hotove. Tym padom este horsie pre Petra.

Toto je celkom dobrá stránka ohľadom prestupov
http://www.cyclingfever.com/transfers.html

hore si môžeš vybrať či chceš trebárs už potvrdene prestupy, alebo len klebety, prípadne predĺženia .....
ifčopifčo

Re: Tímy a cyklisti-pani Matejkovci

Poslaťod Miki » Štv 17. Sep 2015 21:14:14

Často si chodím pozrieť portál RoadCycling,ale po posledných článkoch pána L.Matejku,resp.M.Matejku, už nebudem.Posledné jeho články /Sagan ukázal svoju kopaciu techniku,Soubor myšlenek Olega Tinkova,Vítezové a poražení Vuelty sú nielenže neobjektívne, ale sú predovšetkým neodborné a vysoko urážlivé s jedinou snahou,vyvolať konfrontáciu názorov a tým rozprúdiť diskusiu.90 % článku sa autori snažia vyvolať dojem objektivity a potom v poslednom odstavci chcú šokovať urážkami/urvanec Tinkov a ešte ktomu ruský,neodbornými tvrdeniami/ani v jednom prípade to nebola stopercentná vina motorkárov/Sagan sa predsa nemal producírovať zo strany na stranu atd.Nemám záujem rozoberať dalej tieto články,každý si ich môže prečítať a vytvoriť si vlastný názor.Veľa diskutujúcich im to dalo aj patrične najavo.Za všetkých citujem p.Daniela :Posledný odstavec si psal s kolika promile?Myslím si že podobných duchom svojich príspevkov páni Matejkovci nezvýšia sledovanosť portálu road cycling.Ak budú takto pokračovať, tak sa možno dostanú odbornosťou na úroveň Blesku,pretože chcú za každú cenu len a len šokovať.
Miki

Poslaťod ifčopifčo » Štv 17. Sep 2015 21:35:39

Miki píše:Často si chodím pozrieť portál RoadCycling,ale po posledných článkoch pána L.Matejku,resp.M.Matejku, už nebudem.Posledné jeho články /Sagan ukázal svoju kopaciu techniku,Soubor myšlenek Olega Tinkova,Vítezové a poražení Vuelty sú nielenže neobjektívne, ale sú predovšetkým neodborné a vysoko urážlivé s jedinou snahou,vyvolať konfrontáciu názorov a tým rozprúdiť diskusiu.90 % článku sa autori snažia vyvolať dojem objektivity a potom v poslednom odstavci chcú šokovať urážkami/urvanec Tinkov a ešte ktomu ruský,neodbornými tvrdeniami/ani v jednom prípade to nebola stopercentná vina motorkárov/Sagan sa predsa nemal producírovať zo strany na stranu atd.Nemám záujem rozoberať dalej tieto články,každý si ich môže prečítať a vytvoriť si vlastný názor.Veľa diskutujúcich im to dalo aj patrične najavo.Za všetkých citujem p.Daniela :Posledný odstavec si psal s kolika promile?Myslím si že podobných duchom svojich príspevkov páni Matejkovci nezvýšia sledovanosť portálu road cycling.Ak budú takto pokračovať, tak sa možno dostanú odbornosťou na úroveň Blesku,pretože chcú za každú cenu len a len šokovať.

To sú jeho názory, nemusíš s nimi súhlasiť a ani ja s nimi nie vždy súhlasím a napíšem to v diskusii (samozrejme nie hlúposťami o promile), to je normálna vec. Inak neviem koho uráža, s článkom o Tinkovovi v podstate súhlasím okrem zľahčovania zrážok s motorkou.
ifčopifčo

Poslaťod elviska » Štv 17. Sep 2015 21:50:25

Miki píše:Často si chodím pozrieť portál RoadCycling,ale po posledných článkoch pána L.Matejku,resp.M.Matejku, už nebudem.Posledné jeho články /Sagan ukázal svoju kopaciu techniku,Soubor myšlenek Olega Tinkova,Vítezové a poražení Vuelty sú nielenže neobjektívne, ale sú predovšetkým neodborné a vysoko urážlivé s jedinou snahou,vyvolať konfrontáciu názorov a tým rozprúdiť diskusiu.90 % článku sa autori snažia vyvolať dojem objektivity a potom v poslednom odstavci chcú šokovať urážkami/urvanec Tinkov a ešte ktomu ruský,neodbornými tvrdeniami/ani v jednom prípade to nebola stopercentná vina motorkárov/Sagan sa predsa nemal producírovať zo strany na stranu atd.Nemám záujem rozoberať dalej tieto články,každý si ich môže prečítať a vytvoriť si vlastný názor.Veľa diskutujúcich im to dalo aj patrične najavo.Za všetkých citujem p.Daniela :Posledný odstavec si psal s kolika promile?Myslím si že podobných duchom svojich príspevkov páni Matejkovci nezvýšia sledovanosť portálu road cycling.Ak budú takto pokračovať, tak sa možno dostanú odbornosťou na úroveň Blesku,pretože chcú za každú cenu len a len šokovať.

Miki, toto je ten článok? teda posledný odstavec Aj komentáre si môžete prečítať. http://www.roadcycling.cz/index.php5?st ... 3459&zpz=1
elviska

Re: Tímy a cyklisti-Elviska

Poslaťod Miki » Štv 17. Sep 2015 22:10:27

Ano.To je jeden stých článkov.Mňa osobne však viac vytočil článok Sagan ukázal svoju kopaciu techniku,kde sa ho snažia za každú cenu ukázať, ako zurvalca a pod.Už len názov má za úlohu šokovať a zvýšiť čítanosť.A veľmi neobjektívne zaradili do článku fotografie,kde Sagan napálený z pádu kope do auta a motorky.Fotografie jeho zodretého zadku resp.jeho kotrmelec na asfalte zámerne nezverejnili.Veď,čo už sa len môhlo Saganovi stať.Ved on nie je človek z mäsa a kostí a nemôže mať svoje emocie a musí sa smiať za každých okolností.
Miki

Re: Tímy a cyklisti-Elviska

Poslaťod elviska » Štv 17. Sep 2015 22:34:58

Miki píše:Ano.To je jeden stých článkov.Mňa osobne však viac vytočil článok Sagan ukázal svoju kopaciu techniku,kde sa ho snažia za každú cenu ukázať, ako zurvalca a pod.Už len názov má za úlohu šokovať a zvýšiť čítanosť.A veľmi neobjektívne zaradili do článku fotografie,kde Sagan napálený z pádu kope do auta a motorky.Fotografie jeho zodretého zadku resp.jeho kotrmelec na asfalte zámerne nezverejnili.Veď,čo už sa len môhlo Saganovi stať.Ved on nie je človek z mäsa a kostí a nemôže mať svoje emocie a musí sa smiať za každých okolností.

Fakt tento článok človeka rozčúli. :evil: http://www.roadcycling.cz/index.php5?st ... 3459&zpz=1
elviska

Poslaťod ifčopifčo » Štv 17. Sep 2015 22:55:27

Nie že by som to tu chcel nejako moderovať, ale keď sa vám nepáči názor Matejku dajte mu to vedieť v diskusii pod článkom. To bude oveľa účinnejšie ako o tom špekulovať na týchto stránkach.
Čo a týka Sagana mne sa jeho správanie tiež nepáčilo, podľa mňa to prehnal, ja ho viem pochopiť ale jeho reakcia bola prehnaná, to si priznajme. Že má Matejka iný názor na nehodu, diametrálne odlišný od môjho akceptujem, ale v diskusii som mu to napísal. A keď v článku o Vuelte svoj názor opakoval, tak som mu opäť napísal že s ním nesúhlasím. A s úcty k ľuďom ktorí zriadili toto fórum by sme asi tu nemali rozoberať konkurenčný portál, neviem či je to správne.
ifčopifčo

PredchádzajúciĎalší

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia