majo píše:@berloq
aj ja rad citam tvoje prispevky kde dokazes subjektivne casto ale aj objektivne rozanalyzovat teamy, pretekarov, preteky, situacie atd atd...bohuzial som si ale vsimol ze nazory druhych ak su ine ako tie tvoje vacsinou nedokazes akceptovat...pises ze cakas a respektujes nazory inych ale obcas mi to tak nepripada...treba si uvedomit ze toto je forum kde diskutuju a prispievaju vacsinou amatersky nadsenci a fanusikovia a ine odborny seminar...samozrejme ze sa tu urcite zapoja aj poloprofesionaly ci mozno aj profici ale tych vela nieje cize cela diskusia je zalozena hlavne na subjetivnych nazoroch, pocitoch a sympatiach...niekto svoje postoje dokaze viac iny menej a niekto mozno vobec podlozit ci obhajit faktami, statistikami ci inymi vecami ale v prvomrade by sme sa mali hlavne navzajom respektovat...ja som tu minule obhajoval alberta a jeho pretekanie na gire, ty si tu zaraz vytiahol(netvrdim ze ako reakciu na mna lebo moje meno tam spomenute nebolo) nejaky kult contadora vzniknuty niekedy v roku 2012 ked si slovaci vsimli ze existuje cestna cyklistika...ja sledujem cyklistiku uz nejakych 14 rokov...priznavam ze predtym hlavne TdF a armstronga teraz poslednych par rokov uz kompletne cely svetovy cestny peloton...alberta sledujem od jeho prvych velkych uspechov a fandim mu lebo jeho utocny styl pretekania mi je proste najviac sympaticky...pis a prispievaj dalej ale zbytocne a bezdovodne nezacinaj tu nejaky zabo-mysie vojny...howgh
@dexterko
suhlasim s tebou aj ja by som si rad nechal vysvetlit tie ciselno-pismenkove data ktore by sa mali objavit o froomovy lebo aj ja mam velmi male vedomosti o tychto veciach
berloq píše:To zrejme patrí mne, že? Aj keď si úplne neuvedomujem priamu súvislosť...
elviska píše:No, vyzerá to tak že Tinkoff v roku 2016 končí.http://www.cyclingnews.com/news/exclusi ... 16-season/
elviska píše:No, vyzerá to tak že Tinkoff v roku 2016 končí.http://www.cyclingnews.com/news/exclusi ... 16-season/

Pet píše:Bolo by dobré si uvedomiť, že určitá miera tolerantnosti tejto diskusii len pomôže. Vkladať do textov pichliače, stopy velikášstva nikomu nepomôže. Ešte nik nezjedol všetku múdrosť sveta.![]()
Mňa by zaujímalo, či sa už niekto dopátral k jarnému programu P. Sagana. Mne sa to zatiaľ nepodarilo.
Pet píše:@Elviska - Tebe určite nie. Ty pichliače v diskusii nepoužívaš. Linky mám rád - nemusím ja hľadať.. Ja som ohľadne PS myslel, či nie je niečo nové. Medzi San Luis a Omlopom určite bude ešte pretekať.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia