Focus-Shimano píše:Minuloročná tour bola od Petra parádna ale čo predvádza od richmondu to je niečo neuveritelné dnešok si budeme ešte dlho pamätať škoda že to nedotiahol Maciej do víťazného konca a froomey nezískal viac sekundNemám veľmi rád keď špurtérsky dojazd pokazí nejaký utečenec ale dneska to Petrovi,Maciejovi,Froomeymu a G-čku odpustím
Tibi píše:Keď sa Peter vydal za Bodnarom a chvíľu ťahal pelotón,tak si vravím chlapče tebe asi hrabe.
Ako náhle sa vytvorila malá medzierka a pridali sa k ním chlapci zo SKY,tak si vravím,ten Peter to myslí smrteľne vážne a snáď by to aj mohlo vyjsť.No a keď kamera ukázala ako sa ich snaží chytiť jedine borec z Kaťuše,kontrolovaný nejakým Tinkoffakom a keď ešte záber z vrchu ukázal ten chaos na špici pelotónu,kde všetci po sebe čumeli ako vyorané myši,tak som vedel,že im to musí vyjsť.Za dnešnú etapu si skutočne zaslúžia pochvalu Petrovi parťáci z Tinkoffu.Takto by sa malo pomáhať svojmu lídrovi.
Zareagujem aj na vyhlásenia Olega Tinkoffa,že možno ostane pri cyklistike.Podľa mňa by bol teda riadne trafený,ak by si nechal uniknúť taký marketingový klenot.Neviem,či by aj v hocijakom inom športe našiel nejakého športovca,ktorý by mu robil takúto reklamu.Tu by sa oplatilo aj zabudnúť na spory s UCI,alebo s kým to má vlastne problém.
Otázne je,ale to či by mal Peter pokračovať po ukončení zmluvy v Tinkoffe. Ak áno tak by mal byť jasným a jediným lídrom.Určite by sa mu mali zabezpečiť aj lepší domestici.Hlavne na JK.
Ideál čo najviac Slovákov(možno Čechov,Poliakov).Tieto podmienky si už môže klásť,hocijakému
tímu do ktorého bude chcieť prestúpiť.
Pet: ... že mi pomohol Maciej a dvojica z tímu Sky. Zvyčajne mi v úniku nechce nikto pomáhať. Preto som sa v cieli poďakoval Froomovi.
eres píše:Už som videl koňa grcať, hada cúvať, či žabu päsťou po kameni búchať, ale že začnem fandiť na žlté Froomiemu
Tibi píše:eres píše:Už som videl koňa grcať, hada cúvať, či žabu päsťou po kameni búchať, ale že začnem fandiť na žlté Froomiemu
Froom si svojou aktivitou získal aj mňa. Quintanu určite neodpisujem,aby si ma ale získal,musí začať byť aktívnejší.Dnes budem fandiť SKY a to za aktivitu vo včerajšej etape,ktorou pomohli aj Saganovi.
Ak to skutočne bude veterná etapa,tak by to SKY malo roztočiť už od začiatku.Majú oproti Movistaru výraznú prevahu klasikárov.Rowe,Stannard,Thomas
tak to je klasikárska elita.Ak včerajšia etapa Quintavi nevoňala,tak dnes by mu to mohli znova riadne osoliť.Pokúsiť sa ho odpárať,alebo ho riadne vyšťaviť ešte pred Mont Wentoux a to aj za cenu,že si odpárajú svojich vlastných domestikov vrchárov.Podobne by mohli uvažovať aj v TREKU,veď Mollema je Holanďan a mal by vedieť jazdiť po vetre.Možno aj v Tinkoffe pri Romanovi.
Ak by sa náhodou išlo pokojné tempo a všetci by sa šetrili na Mont Wentoux,tak by nám mohol Peťo znova naskočiť do úniku a ukázať nejaké šialenstvo.
Keď už teda je na tej víťaznej vlne a cieľový kopec nám skrátili![]()
![]()
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 14 hostia