Wiggo93 píše:Ako sa zapojím do hry na Velogames?
Keram píše:Kedze sa blizi Tour neodolal som a znovu som si nainstaloval po case PCM 2010. Niekde som zapotrosil databazu z 2013 tak mi zostavala iba ta povodna. Nedalo mi a zalozil som si Tour s tym cielom ze to idem vyhrat s Armstrongom. Bude to ale tazke lebo v 2010 uz Armstrong nebol bohviecoOkrem toho v druhej rovinatej etape mi uz hra dvakrat padla co sa mi predtym nestavalo. Mozno to je karma kvoli Armstrongovi
bloy píše:Keram píše:Kedze sa blizi Tour neodolal som a znovu som si nainstaloval po case PCM 2010. Niekde som zapotrosil databazu z 2013 tak mi zostavala iba ta povodna. Nedalo mi a zalozil som si Tour s tym cielom ze to idem vyhrat s Armstrongom. Bude to ale tazke lebo v 2010 uz Armstrong nebol bohviecoOkrem toho v druhej rovinatej etape mi uz hra dvakrat padla co sa mi predtym nestavalo. Mozno to je karma kvoli Armstrongovi
možno si si namiesto databázy 2013 nainštaloval Cookson patch.
Tibi píše:Prihlásil som sa aj ja do Velogames a mám nejaké otázky.Angličtinu dobre neovládam a prekladaču som moc nerozumel.
1-v každej etape bodujú 9 pretekári? (8 určite len neviem či ten deviaty nie je náhradník,ak je tak sa to ako mení?)
2-Celú TDF súťažia tí 9,ktorých som si vybral na začiatku,alebo je možnosť v ďalšom priebehu nejakej výmeny?
3-dosť som nepochopil hlavne tímovým bodovaniam.Vedel by mi niekto vysvetliť toto?
Stage Result - Team Time Trial
Stage 9 is a Team Time Trial and its unique nature means that it follows a reduced scoring plan compared to subsequent stages.
Points are awarded to all team members in the Top 8 teams classified by finishing position in the team time trial, based on the following table. Riders do not have to finish alongside their leading team members to receive points. However, they do have to finish the stage as a classified finisher, within the time limit
Position Points
1st 50
2nd 40
3rd 30
Keram píše:
Hraju ti isti. Neviem teraz presne od akeho terminu dnes ci zajtra uz nemozes robit vymeny. Proste si povyberas 9 jazdcov podla tych skupin co su tam a uz len sledujes ako ti boduju. Dost nuda oproti jarnym klasikam kde bolo 24 transferov aj ked aj toto ma cosi do seba. Co sa tyka textu co si sem dal ja to chapem tak ze dostavas body za jazdcov ktori su v tych timoch ktore skoncili do 8 miesta. Cize teoreticky ak by si mal v zostave 9 jazdcov Oricy a ta by vyhrala TTT tak za kazdeho jazdca dostanes 50 bodov. Pise sa tam aj to ze nemusia jazdci do ciela TTT prist spolu zo svojimi kolegami aby dostali body ale musia byt klasifikovani v limite.
Pet píše:ifčopifčo - sklamal si ma. Zapredal si Peťa za Miša.
{bye}
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia