Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Hry s cyklistickou tématikou a tipovanie

Tréning, zdravie, technika, otázky pre redakciu a ďalšie...

Re: Hry s cyklistickou tématikou a tipovanie

Poslaťod MichalJ » Pon 01. Jún 2015 23:21:15

Ja nad tým budem určite premýšľať, v 2013 som strávil cez 120 hodín, 2014ku som ale vynechal, tak uvidím či ma zaujmú novinky v 15ke. Ten vývojársky blog som nepoznal.
MichalJ

Poslaťod Wiggo93 » Sob 20. Jún 2015 16:59:35

Tiež hrávam Pro Cycling manaher 2014 a zavžujem aj nad kúpou 15, keďže majú byť nejaké novinky. Jedinou vecou čo ma vždy odrádza su nedotiahnuté licencie. Ešte, že to vždy doriešia dobrovoľníci na stránke ako Pcmdailly a podobne :). Inak celkovo super hra a mohla by sa tu rozbehnúť aj osobitná téma nato a podobne.

Ináč nemal niekto tu hru na PSku alebo X-boxe? Lebo ja som to doteraz hral iba na PC.
Wiggo93

Poslaťod bloy » Sob 20. Jún 2015 21:47:52

Ja mám len manager, ktorý ma aj viac baví; ale niekoľko krát som mal možnosť si zahrať aj na PS3; také zaujímavé osvieženie oproti PCM pre PC.
"“Byl jsem ze začátku takový méně průbojný a Cavendish mi radil, abych se nebál používat lokty a nikdy nikomu nic nedaroval." Petr Vakoč
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod Wiggo93 » Sob 20. Jún 2015 22:51:45

Nechcem tu robiť reklamu, ale založil som na FB stránku, ktorá by sa tomu mohla venovať, tak ak máte záujem, pridajte sa a mohli by sme to tam rozbehnúť. Viem, že nás tam tisíce asi nebudú, ale aj pár nadšencov tejto hry, by to mohlo slušne oživiť a podiskutovať si o tejto hre, poprípade spraviť aj nejaký denník z kariéry a podobne.

Tak ak máte záujem

https://www.facebook.com/pages/Pro-cycl ... 2484652264

Na PSku by mi akurát fakt vadilo to, že tam by sa asi ťažko dali dať do hry nové databázy, dresy a podobne...
A tiež zvažujem nad kúpou 15- tky. Ja už len nejak z toho dôvodu, aby som podporil vývojárov, keďže táto hra nemá určite toľko nadšencov ako dajme tomu FIFA, ktorú si samozrejme tiež veľmi rád zahrajem. Súdim tak, už len z toho dôvodu, že aj ja som pre okolie divný, keď hrajem hru, kde človek pozerá ako sa ostatní bicyklujú :D (reakcia okolia). Hru som začal hrať od 2012 tky, ale bolo to v roku 2013, len som nevedel, že je už nová verzia k dispozícií. Nasledovne som si stiahol 13tku a v minulom roku som si poctivo kúpil 2014.
Wiggo93

Poslaťod ifčopifčo » Str 24. Jún 2015 23:27:47

Na Velogames na začala Tour de France, založil som miniligu cycling-info.sk kod 24225225, pozývam všetkých :)
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod bloy » Štv 25. Jún 2015 8:29:05

Myslím, že na Tour budem celkom spokojný ak budem niekde v strede tabuľky našej ligy. ;)
"“Byl jsem ze začátku takový méně průbojný a Cavendish mi radil, abych se nebál používat lokty a nikdy nikomu nic nedaroval." Petr Vakoč
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod Keram » Ned 28. Jún 2015 19:28:46

Takze uz som si aj ja vytvoril team. Na moje prekvapenie celkom slusny. Aj ked na celkove mam len jedneho lidra. Ale keby isiel takto zostaveny team na Tour tak myslim ze by bol jeden z najsilnejsich :D Skoda len ze clovek si to nastavi a caka ako sa to vyvija. Na jar to bolo ovela zaujimavejsie. Teraz najzaujimavejsia cast je sledovat spravy do Tour ak by mi nahodou dakto nestartoval :D Ale ako sa poznam tak aj tak by som to prepasol alebo nejako zabudol :D Dufam ze nas bude viac ako momentalne 7.
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod Wiggo93 » Uto 30. Jún 2015 18:01:44

Ako sa zapojím do hry na Velogames?
Wiggo93

Poslaťod ifčopifčo » Uto 30. Jún 2015 19:16:04

Wiggo93 píše:Ako sa zapojím do hry na Velogames?

stránka
http://www.velogames.com/
Musíš sa najskôr zaregistrovať (jednoduchá záležitosť) a potom nalogovať a cez ponuku ENTER NOW si vytvoriť tím, na prvý krát môžeš dať iba cyklistov ktorí ti napadnú, môžeš to potom zmeniť. Potom keď si dáš svoj tím VISIT TEAM tak dole máš ponuku LEAGUE MANAGER kde si zvolíš Join or Create New League a kolónke Enter LeagueCode: vložíš kód našej ligy. Potvrdíš to a je to.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod Keram » Štv 02. Júl 2015 10:57:59

Kedze sa blizi Tour neodolal som a znovu som si nainstaloval po case PCM 2010. Niekde som zapotrosil databazu z 2013 tak mi zostavala iba ta povodna. Nedalo mi a zalozil som si Tour s tym cielom ze to idem vyhrat s Armstrongom. Bude to ale tazke lebo v 2010 uz Armstrong nebol bohvieco :D Okrem toho v druhej rovinatej etape mi uz hra dvakrat padla co sa mi predtym nestavalo. Mozno to je karma kvoli Armstrongovi :D
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod bloy » Štv 02. Júl 2015 21:29:51

Keram píše:Kedze sa blizi Tour neodolal som a znovu som si nainstaloval po case PCM 2010. Niekde som zapotrosil databazu z 2013 tak mi zostavala iba ta povodna. Nedalo mi a zalozil som si Tour s tym cielom ze to idem vyhrat s Armstrongom. Bude to ale tazke lebo v 2010 uz Armstrong nebol bohvieco :D Okrem toho v druhej rovinatej etape mi uz hra dvakrat padla co sa mi predtym nestavalo. Mozno to je karma kvoli Armstrongovi :D

možno si si namiesto databázy 2013 nainštaloval Cookson patch. ;)
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod Tibi » Štv 02. Júl 2015 22:08:59

Prihlásil som sa aj ja do Velogames a mám nejaké otázky.Angličtinu dobre neovládam a prekladaču som moc nerozumel.
1-v každej etape bodujú 9 pretekári? (8 určite len neviem či ten deviaty nie je náhradník,ak je tak sa to ako mení?)
2-Celú TDF súťažia tí 9,ktorých som si vybral na začiatku,alebo je možnosť v ďalšom priebehu nejakej výmeny?
3-dosť som nepochopil hlavne tímovým bodovaniam.Vedel by mi niekto vysvetliť toto?

Stage Result - Team Time Trial

Stage 9 is a Team Time Trial and its unique nature means that it follows a reduced scoring plan compared to subsequent stages.

Points are awarded to all team members in the Top 8 teams classified by finishing position in the team time trial, based on the following table. Riders do not have to finish alongside their leading team members to receive points. However, they do have to finish the stage as a classified finisher, within the time limit
Position Points
1st 50
2nd 40
3rd 30
Obrázok užívateľa
Tibi

Poslaťod Keram » Pia 03. Júl 2015 13:17:34

bloy píše:
Keram píše:Kedze sa blizi Tour neodolal som a znovu som si nainstaloval po case PCM 2010. Niekde som zapotrosil databazu z 2013 tak mi zostavala iba ta povodna. Nedalo mi a zalozil som si Tour s tym cielom ze to idem vyhrat s Armstrongom. Bude to ale tazke lebo v 2010 uz Armstrong nebol bohvieco :D Okrem toho v druhej rovinatej etape mi uz hra dvakrat padla co sa mi predtym nestavalo. Mozno to je karma kvoli Armstrongovi :D

možno si si namiesto databázy 2013 nainštaloval Cookson patch. ;)

Predtym som to mal nainstalovane na inom PC takze neviem. Asi sa PCM 10 neznasa s Windowsom 8 :D Uz mi to nejde ani spustit. Chapem to ako trest za to coho som sa chcel dopustit :D
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod Keram » Pia 03. Júl 2015 13:23:08

Tibi píše:Prihlásil som sa aj ja do Velogames a mám nejaké otázky.Angličtinu dobre neovládam a prekladaču som moc nerozumel.
1-v každej etape bodujú 9 pretekári? (8 určite len neviem či ten deviaty nie je náhradník,ak je tak sa to ako mení?)
2-Celú TDF súťažia tí 9,ktorých som si vybral na začiatku,alebo je možnosť v ďalšom priebehu nejakej výmeny?
3-dosť som nepochopil hlavne tímovým bodovaniam.Vedel by mi niekto vysvetliť toto?

Stage Result - Team Time Trial

Stage 9 is a Team Time Trial and its unique nature means that it follows a reduced scoring plan compared to subsequent stages.

Points are awarded to all team members in the Top 8 teams classified by finishing position in the team time trial, based on the following table. Riders do not have to finish alongside their leading team members to receive points. However, they do have to finish the stage as a classified finisher, within the time limit
Position Points
1st 50
2nd 40
3rd 30

Hraju ti isti. Neviem teraz presne od akeho terminu dnes ci zajtra uz nemozes robit vymeny. Proste si povyberas 9 jazdcov podla tych skupin co su tam a uz len sledujes ako ti boduju. Dost nuda oproti jarnym klasikam kde bolo 24 transferov aj ked aj toto ma cosi do seba. Co sa tyka textu co si sem dal ja to chapem tak ze dostavas body za jazdcov ktori su v tych timoch ktore skoncili do 8 miesta. Cize teoreticky ak by si mal v zostave 9 jazdcov Oricy a ta by vyhrala TTT tak za kazdeho jazdca dostanes 50 bodov. Pise sa tam aj to ze nemusia jazdci do ciela TTT prist spolu zo svojimi kolegami aby dostali body ale musia byt klasifikovani v limite.
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod Tibi » Pia 03. Júl 2015 15:52:06

Keram píše:
Hraju ti isti. Neviem teraz presne od akeho terminu dnes ci zajtra uz nemozes robit vymeny. Proste si povyberas 9 jazdcov podla tych skupin co su tam a uz len sledujes ako ti boduju. Dost nuda oproti jarnym klasikam kde bolo 24 transferov aj ked aj toto ma cosi do seba. Co sa tyka textu co si sem dal ja to chapem tak ze dostavas body za jazdcov ktori su v tych timoch ktore skoncili do 8 miesta. Cize teoreticky ak by si mal v zostave 9 jazdcov Oricy a ta by vyhrala TTT tak za kazdeho jazdca dostanes 50 bodov. Pise sa tam aj to ze nemusia jazdci do ciela TTT prist spolu zo svojimi kolegami aby dostali body ale musia byt klasifikovani v limite.

Ďakujem
Obrázok užívateľa
Tibi

Poslaťod ifčopifčo » Pia 03. Júl 2015 17:46:53

Deadline na velogames je zajtra o 14:00 hod, tí ktorí si ešte chcete vylepšiť zostavu nezabudnite :idea:
ifčopifčo

Poslaťod Pet » Ned 05. Júl 2015 11:17:12

ifčopifčo - sklamal si ma. Zapredal si Peťa za Miša.
{bye}
Obrázok užívateľa
Pet

Poslaťod bloy » Pon 06. Júl 2015 19:38:02

Vzhľadom na dnešný pád je to somarina, ale z VeloGames som po dnešku totálne out, mám po 3.etape vonku snáď polovicu závodníkov. :shock:
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod ifčopifčo » Pon 06. Júl 2015 20:16:11

Pet píše:ifčopifčo - sklamal si ma. Zapredal si Peťa za Miša.
{bye}

Jasom chcel Petra ochrániť od pádu pretože pri posledných GT koho som si dal do tímu ten spadol a potom odstúpil :ugeek:
ifčopifčo

Poslaťod cyklofan » Pon 06. Júl 2015 20:30:45

Je ešte skoro, len po 3. etape, no ja už mám veľmi zlé pocity z niektorých jazdcov, ktorých som si vybral. Veľké sklamanie Pinot, ktorý stráca takmer všade, no aj Valverde, od ktorého som dnes čakal poriadny prísun bodov. Neustále jazdí vzadu v pelotóne a keď sa to trhne, tak je vždy v problémoch a dnes pred záverečným kopcom bol tiež až niekde v polke skupiny, asi mu forma odišla na dovolenku. Fuglsang mal pád v časovke a tiež to s ním nevyzerá najlepšie a zdá sa, že ani Matthews mi už žiadne body neprinesie, no som debutant na velogames, tak len zbieram skúsenosti a nabudúce si vyberiem iné typy, aj keď pády neovplyvním. Dúfam, že Pinot a Valverde skúsia aspoň nejakú etapu, keď už na celkové to nebude. Čo vy ostatní? Tiež máte v tíme jazdcov, ktorí sú pre vás zatiaľ veľkým sklamaním?
cyklofan

PredchádzajúciĎalší

Späť na Rôzne ďalšie témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť