Phobos píše: '16 '17 sa nesnažil nikto, nikto na to nemal, veď to bolo vidno tento rok, keď nastúpila iná garda a nedostali sa ani pred ňu. A to bol jeden po Gire a druhý sa cielene nepripravoval na GC.
Domoulin mal na to, aby znepríjemnil život SKY tento rok. Giro si vyslovene prehral takticky. V zjazde a na rovine vo férovom súboji proti Froomeovi v Epickej etape tejto sezóny. A TdF ja neviem čo tam stváral? Nezmyselne sa vetrať a míňať energiu aby vyhral jednu etapu pre svojho dedka, keď mohol vyhrať celú TdF?
Ale inak respect pre Frooma a Dumoulina, ako dali famózne 2 GT za sebou.
Phobos píše:O čo išlo napr. Movistaru, s akou víziou, myšlienkou išli na Tour? Veď tam boli dvaja GT víťazi, viacero pódií, nádej Soler, Amador ktorý má tiež GT kredibilitu.
Niekde som čítal, že Valverde nechcel ísť na TdF 2018. Asi už pochopil, že má svoj vek a musí sa šetriť - 2 GT za sebou nie sú už úplne pre neho ako kedysi. Pravdepodobne ho tam dotlačili organizátori a sponzori, aby tam mali všetky najväčšie hviezdy. Na Vuelte bolo vidieť, že mu posledný týždeň totálne došla para. Aj keď pri Valverdem to znamená, že ešte udržal top5 a získal zelené tričko Ktovie ako by vyzeral záver Vuelty, keby nešiel na TdF, ale spravil by si sezónu podľa svojej chuti Ešte že si stihol oddýchnuť do MS a takticky to jeho tím zvládol na jednotku
Čo Movistar stváral na Tour to som celkom tiež nepochopil.