Keram píše:Ono uz aj zajtra je dost otazne kto bude tahat ked QS ma zlte, Bora ma Buchmanna, Jumbo ma Kruijswijka. Snad len Lotto pre Ewana.
Lotto pošle De Gendta do úniku a majú postarané na celý deň
Keram píše:Ono uz aj zajtra je dost otazne kto bude tahat ked QS ma zlte, Bora ma Buchmanna, Jumbo ma Kruijswijka. Snad len Lotto pre Ewana.
ifčopifčo píše:Tak za mňa sklamanie, že tam Peter nie je, nebolo príliš ťažké si tam naskočiť, asi sa necíti dobre. Iste, nikto z tej skupiny ho nemá šancu ohroziť v bodovačke.
Mino píše:ifčopifčo píše:Tak za mňa sklamanie, že tam Peter nie je, nebolo príliš ťažké si tam naskočiť, asi sa necíti dobre. Iste, nikto z tej skupiny ho nemá šancu ohroziť v bodovačke.
nebolo ťažké? Čo má povedať Matthews? Sunweb neukázal absolútne nič a celý čaas sa tvárili že im ide o 17.etapu a ... ško da písať. Peter mal smolu ale okrem sklamaných fanúšikov ( niektorých ) o nič neprišiel ašte pošetrí na Alpy
majo píše:skoda no ale nemozeme xciet vsetko...je tam vela vhodnych ludi pre tuto etapu ale js to vidim na Grega a uprimne aj mu to celkom prajem...teda len v pripade ze na to nemude mat f**k Oss
Keram píše:@Simko
Mne pisal kamarat ze ked sa tvoril unik Sagan mal nieco s bicyklom a ze si musel doskakovat peloton ale neviem ci to je pricina ze nie je v uniku.
elviska píše:Po minulom roku, Peter jazdí šetrnejšie TDF, jak keby sa bal, dosť často spomína aj časový limit. Po tom páde je taky... , jak keby to mal stále v mysli, že na to nezabudol.
Zutu píše:Sagan je bud chory, alebo sa tak setril, ze bude nasledujuce dni trhat alpsky asfalt v prospech Buchmana. Inak si ten dnesok neviem vysvetlit.
No na pomoc Buchmanovi su tam asi vhodnejsie typy rakusani, ale mozno si v Bore povedali, ze kazda ruka noha bude dobra.
Este sa pohravam s myslienkou, ze sa mu iba jednoducho nechce, ale to by snad bola este horsia moznost ako ta prva.
elviska píše:elviska píše:Po minulom roku, Peter jazdí šetrnejšie TDF, jak keby sa bal, dosť často spomína aj časový limit. Po tom páde je taky... , jak keby to mal stále v mysli, že na to nezabudol.
Teda má rešpekt pred Alpami.
dexterko píše:elviska píše:elviska píše:Po minulom roku, Peter jazdí šetrnejšie TDF, jak keby sa bal, dosť často spomína aj časový limit. Po tom páde je taky... , jak keby to mal stále v mysli, že na to nezabudol.
Teda má rešpekt pred Alpami.
Aký prosím ťa, že hapká na zadoček? Čo ešte nestedel na bajku? To že sa zjebkal vtedy kvôli zbytočnému riskovaniu, neznamená, že sa boji. Môžeš byť kľudná
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia