majo píše:@elviska
o kua asi som si ta pomylil s nejakou inou holkou co tu pisala ze jej ide tento rok peloton priamo pod oknami...vzdy nas tu zasobuje zazitkami z belgicka...sorry ak to nie ty ale mam slabu pamat na mena a dozadu hladat sa mi nikdy nexce
elviska píše:majo píše:@elviska
o kua asi som si ta pomylil s nejakou inou holkou co tu pisala ze jej ide tento rok peloton priamo pod oknami...vzdy nas tu zasobuje zazitkami z belgicka...sorry ak to nie ty ale mam slabu pamat na mena a dozadu hladat sa mi nikdy nexce
No to bude asi motyliLET, ja bývam na Slovensku, v okolí Košíc, blízko maďarských hraníc.
elviska píše:@majo
Alebo to ešte môže byť paula@sile .
majo píše:elviska píše:@majo
Alebo to ešte môže byť paula@sile .
hej to bude ona...tak este raz sorry
elviska píše:@Focu - Shimano
Aj ty si z východu? Inak neodbočili sme troška od témy? Mám taký pocit že naše komenty patria do témy diskusia bez bicyklov.
Keram píše:Neviem kde to mam dat tak to dam sem. Chodite priatelia na dake jazdy ci uz horsky bajk alebo cestak? Pokial idem sam a vyhnem sa ludom tak by to nemala byt rizikova situacia vzhladom na virus nie? Pripominam ze nemam karantenu ani som nebol v styku s nikym co bol v zahranici. To len tak na okraj. Ako sa nam ukazuje slniecko zacinaju ma svrbiet nohy...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia