Ja neviem uz vcera som sa snazil najst nejake info ci sa nevie o co islo ale nic som nenasiel
No a priznam sa ze po dnešku som uz aj ja vecny optimista naklonený tomu ze tato tour asi nieje pre Peta…nejde mi ani tak o zeleny dres ale skor o vykony ako take…asi by sa na to mal vykašľať ist sa odreagovať k Marlonovy a nasledne sa poriadne pripraviť na jesennú dvojitú nakladačku…a samozrejme strihnut si tourde pologne a okolo Slovenska(ak bude)
A este by som xcel podotknúť o tej debatke co tu bola ohladom petovych schopnosti najst si spravne miesto v šprintoch…ano v minulosti bol v tom bezkonkurenčný a prinieslo mu to kopec úspechov ale vidíte tento rok na tour nejake šprintérske vlaky?lebo ja nie…su tam max 3ja fenixaci z toho sa dvaja viac pretekaju medzi sebov ako sa rozbiehajú a max traja podlahari ale v poslednom km uz tam je len morkov cize namiesto vlakov je tam kopec osamelých vlkov ktory preskakuju medzi sebov a tak to vyzera ze Peto uz nedokaze si najst spravne miesto realita ale je ze ziadne spravne a hlavne stabilne miesto tam ja nevidim…teraz viac ako kedykolvek predtym by potreboval cloveka tipu morkov ci richeze ktory by ho doviedol az takmer na pasku
No a este k dnešku…paradna etapu neskutocny vykon pogacara(uz sa tesim na tie konšpirácie o tom co sype) sympatická snaha carapasa a asi definitívny koniec Peta v boji o zelene