Mimochodom, čo tam dnes stváral Mohorič bolo fantastické.
majo píše:@ifco
Ano Lang ma tento rok obral o moj tradičný zážitok ale napriek tomu aspon štvrtková etapa prechádza okolo nas a najblizsi bod trasy je presne 3,3km od mojho domu…co je ale na tom vsetkom najsmutnejšie je ze podla vsetkeho nebudem moct ist ani tam si zahulakat ajked este to nevzdávam a verim ze uvidim peloton live
majo píše:Nie nebolnestihal som to
![]()
Myslis Marka vlasatého metalisti?aj ked myslim ze uz je ostrihaný
![]()
Ak myslis jeho tak hej poznam chodili sme spolu na gympel aj ked do inej triedy…ty ho odkial poznas?
ifčopifčo píše:majo píše:Nie nebolnestihal som to
![]()
Myslis Marka vlasatého metalisti?aj ked myslim ze uz je ostrihaný
![]()
Ak myslis jeho tak hej poznam chodili sme spolu na gympel aj ked do inej triedy…ty ho odkial poznas?
To bude skôr jeho synS Markom Vojsovičom som prežil rok 1983-84 na jednej cimre v Martine na ZVS (základná vojenská služba pre mladších) ako tankista, bol zo Spišskej Starej Vsi, vyštudoval tuším FTVŠ a jazdil na divokej vode. Dobrý parťák.
ifčopifčo píše:Dnes začínajú u našich susedov preteky mieru pre mlaďasov, uvidíme ako sa našim bude dariť, tu sú zostavy, Martin Svrček tam nie ale nie je
https://www.procyclingstats.com/race/co ... /startlist
majo píše:Peto spadol
hujhe píše:Zas nevieme ako na tom Peter je. Ak budu vykony nemastne neslane tak budeme polemizovat do akej miery ho obmedzuje pad. Tazka doba pre fanusikov Saganovych
simko píše:hujhe píše:Zas nevieme ako na tom Peter je. Ak budu vykony nemastne neslane tak budeme polemizovat do akej miery ho obmedzuje pad. Tazka doba pre fanusikov Saganovych
no presne:) ale treba povedat pad-nepad, Peto opat bol v zlej skupine. toto sa mu kedysi nestavalo.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia