Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Rôzne preteky - World Tour aj iné

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

Re: Rôzne preteky - World Tour aj iné

Poslaťod majo » Sob 26. Feb 2022 9:51:41

@hujhe
Prave preto by si si to mal pozriet…kazdemu normalnemu clovekovy dobre spravi ked aspon na chvilu vypne mozog pri niecom co ma rad…ja bohuzial pozerat nebudem kvoli rodinno-pracovnyn povinnostiam…mozno len nejake utrzky sa mi podari uvidiet…no stve ma to lebo dobre by mi to padlo…mier nam vsetkym priatelia :cry:
majo

Poslaťod majo » Sob 26. Feb 2022 16:27:17

Tak a mame odpoved ako na tom momentalne peto je :cry: skoda :cry:
majo

Poslaťod ifčopifčo » Sob 26. Feb 2022 16:34:49

majo píše:Tak a mame odpoved ako na tom momentalne peto je :cry: skoda :cry:

Áno,bolo tam to zdržanie pre technické problémy, ale akonáhle sa zrýchlilo, Peter sa vytratil z prednej časti peletónu, nechcem byť kuvik, ale jarnú časť sezóny môžeme z pohľadu Petra odpísať a keďže je to už štvrtá za sebou, pesimizmus sa mení na realizmus, aj keby som sa veľmi rád mýlil. :(
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod majo » Sob 26. Feb 2022 16:47:57

@ifco
Ja az tak pedimisticky zatial niesom…do hlavnych klasik este chvila ostava a ja verim ze uz za mesiac tam Peto v pohode bude…ale smutny som z toho ze na kappelmuure bol prvy dres TE au niekde mozno na 50-60 fleku a bojim sa ze to bol jediny…skoda no…fandim dalej
majo

Poslaťod Gaučový profesionál » Sob 26. Feb 2022 17:01:30

Hocikto len nie tento... ach
Gaučový profesionál

Poslaťod konyk87 » Sob 26. Feb 2022 17:21:06

ale ved klud - co neviete, ze este nikto v jednej sezone nevyhral omloop a ronde? :)
konyk87

Poslaťod ifčopifčo » Sob 26. Feb 2022 17:21:45

majo píše:@ifco
Ja az tak pedimisticky zatial niesom…do hlavnych klasik este chvila ostava a ja verim ze uz za mesiac tam Peto v pohode bude…ale smutny som z toho ze na kappelmuure bol prvy dres TE au niekde mozno na 50-60 fleku a bojim sa ze to bol jediny…skoda no…fandim dalej

Že sa zlepší verím aj ja, ale že to bude stačiť na najlepších neverím. 3 roky som veril, že to bude lepšie, ale už neverím. TE neviditeľní, Podlahári tiež akýsi poslabší, príjemne prekvapil Greg, Sony pokračuje v minuloročnej fazóne. WvA vyzerá byť vo famóznej forme, som nesmierne zvedavý či ju pretaví do víťazstiev na monumentoch.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod elviska » Sob 26. Feb 2022 17:53:01

ifčopifčo píše:
majo píše:@ifco

Že sa zlepší verím aj ja, ale že to bude stačiť na najlepších neverím. 3 roky som veril, že to bude lepšie, ale už neverím. TE neviditeľní, Podlahári tiež akýsi poslabší, príjemne prekvapil Greg, Sony pokračuje v minuloročnej fazóne. WvA vyzerá byť vo famóznej forme, som nesmierne zvedavý či ju pretaví do víťazstiev na monumentoch.

Tak never, ja aj ked sa nedarí, stále verím........... Ale dost pretekárov odstupilo.
elviska

Poslaťod ifčopifčo » Sob 26. Feb 2022 18:20:11

elviska píše:Tak never, ja aj ked sa nedarí, stále verím........... Ale dost pretekárov odstupilo.

Nič výnimočné, úplne bežný počet. Tu nejde o to, že sa "nedarí", tu ide o to, že nie je výkonnosť.
ifčopifčo

Poslaťod Keram » Sob 26. Feb 2022 18:41:55

Peter je s formou "v lese". Wout az prekvapivo silny. Pekne preteky. V dnesnej dobe nemam velmi chut viac to hodnotit.
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod ifčopifčo » Sob 26. Feb 2022 18:53:40

Keram píše:Peter je s formou "v lese". Wout az prekvapivo silny. Pekne preteky. V dnesnej dobe nemam velmi chut viac to hodnotit.

Vieš čo, ja sa musím nejako rozptýliť aby som stále nečítal a nesledoval tie hrôzy a z vyhlásení Rusov (Medvedev, Putin, hovorkyňa MZ....) mi je až fyzicky nevoľno. Tešil som sa, že pandémia je na ústupe a život sa trochu znormalizuje ......
ifčopifčo

Poslaťod zakliata.panna » Sob 26. Feb 2022 19:09:53

Peter v najlepsom klasikarskom veku, na klasike, kde vzdy tvoril preteky a bojoval o vitazstvo... Dnes v skupine jazdcov 2. a 3. sledu. Niekde sa zase stala chyba, opat ,,Team Sagan" zatajuje realitu... Mozno by stacilo povedat, ze kovid na nom zanechal stopy - vykonnostne. :evil: Ziadna hanba - uprimnost voci fanusikom a mozno aj psychicke uvolnenie pre Petra, ze nemusia vsetci od neho ocakavat vysledky.
zakliata.panna

Poslaťod hujhe » Sob 26. Feb 2022 19:18:57

Ja som si nakoniec chvilu pozrel preteky. Majo mal pravdu, celkom prijemne rozptylenie. Fakt som sa vratil na chvilu do atmosfery jarnej krajiny ktoru prechadzas na cestaku s kamosmi. Vysledok pretekov sice nie je taky ako by sme si zelali a nie len kvoli Petrovi :D ale aj tak dobra cyklistika. Z Grega mam ale radost, ak to dokaze Greg, verim ze aj Peter!
hujhe

Poslaťod Gaučový profesionál » Sob 26. Feb 2022 19:25:44

ifčopifčo píše:
Keram píše:Peter je s formou "v lese". Wout az prekvapivo silny. Pekne preteky. V dnesnej dobe nemam velmi chut viac to hodnotit.

Vieš čo, ja sa musím nejako rozptýliť aby som stále nečítal a nesledoval tie hrôzy a z vyhlásení Rusov (Medvedev, Putin, hovorkyňa MZ....) mi je až fyzicky nevoľno. Tešil som sa, že pandémia je na ústupe a život sa trochu znormalizuje ......

Čo povedal Medvedev?
Gaučový profesionál

Poslaťod elviska » Sob 26. Feb 2022 20:58:57

ifčopifčo píše:
elviska píše:Tak never, ja aj ked sa nedarí, stále verím........... Ale dost pretekárov odstupilo.

Nič výnimočné, úplne bežný počet. Tu nejde o to, že sa "nedarí", tu ide o to, že nie je výkonnosť.

Dobre, bežný počet, ale okolo 20 určite. Dobre, tak nemá vykonnost, ale dopredu už podaktorí odpisujete, ked to nevyjde, tak to nevyjde. Keď to vyjde, tak prekvapí.
elviska

Poslaťod elviska » Sob 26. Feb 2022 21:02:07

zakliata.panna píše:Peter v najlepsom klasikarskom veku, na klasike, kde vzdy tvoril preteky a bojoval o vitazstvo... Dnes v skupine jazdcov 2. a 3. sledu. Niekde sa zase stala chyba, opat ,,Team Sagan" zatajuje realitu... Mozno by stacilo povedat, ze kovid na nom zanechal stopy - vykonnostne. :evil: Ziadna hanba - uprimnost voci fanusikom a mozno aj psychicke uvolnenie pre Petra, ze nemusia vsetci od neho ocakavat vysledky.

A čo by mali zatajovať, ked sa vyjadril niekto z tímu Sagan zle ( najma ifco kritizoval a ešte niekto), teraz ked sa nevyjadria, zase zle. Dakedy sa určite dozvieme.
elviska

Poslaťod Keram » Sob 26. Feb 2022 22:35:21

ifčopifčo píše:

Hej aj ja. Zato som pozeral zjazd aj cyklistiku. Aj som si poobede uzival jarne slnko. Ale tak ci tak stale ma to taha hladat nove a nove info o konflikte. Posledna veta 100 bodov. Tiez moje pocity....
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod majo » Sob 26. Feb 2022 22:53:20

Ani treba sa odpojit a skusit aspon trochu zit normalne aj ked samozrejme nikto normalny dne asi nedokaze sa ani len tvarit ze sa nic nedeje…ale k OHN…nakoniec som vlastne videl cely prenos okrem poslednych 8km ktore uz pre mna nemali vyznam…pretek nesklamal ale vysledok bohuzial ano…klobuk dole ktory to skusili proti wva ale aj ked nerad to priznavam tak dnes bol proste bezkonkurencny…k petovy ako som povedal bohuzial a skoda ale momentalne na to proste nema ale stale verim stale fandim stale budem na jeho strane
@elviska
Ver mi ze nikde nenajdes vacsich fanusikov petra ako na tomto fore aj ked vela z nas straca vieru v jeho vitazstva(ja nie) ale sme tu prenho stale a aj budeme
Peace
majo

Poslaťod majo » Ned 27. Feb 2022 10:22:54

O tom ze bude dnes peto vo finishy nepochybujem a tak dufam ze nemam predvedie silny sprintik :D
majo

Poslaťod zakliata.panna » Ned 27. Feb 2022 11:06:04

majo píše:O tom ze bude dnes peto vo finishy nepochybujem a tak dufam ze nemam predvedie silny sprintik :D

Azda predvedie, všetci tomu veríme. Lenže štartová listina obsahuje iných ,,pánov na holenie", ktorí si Petra asi vychutnajú: Ewan, Jakobsen, Coquard, Merlier, Kristoff alebo Colbrelli. Ak bude Peter v top 5, tak budem milo prekvapený; ak dá pódium, tak to bude skvelá správa a prísľub do ďalších týždňov - hlavne smerom k M-SR alebo G-W. :)
zakliata.panna

PredchádzajúciĎalší

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia