elviska píše:@ifčopifčo
No aké sú tie objektívne príčiny?
K bonusu sa troska vyjadrím, ale ostatne nie. Peter, Ganna, Pidcock.
Covid
elviska píše:@ifčopifčo
No aké sú tie objektívne príčiny?
K bonusu sa troska vyjadrím, ale ostatne nie. Peter, Ganna, Pidcock.
Za Slušný Svet píše:Ahojte Velogamesáci,
nie som dobrý v angličtine a prekladač to celé preložil dosť divoko. Vedeli by sme mi jednoducho a stručne vysvetliť tú novinku "Stage Hunter". Budem meniť jazdcov v tomto tíme, čo som si spravil teraz pred Tour, alebo po tretej etape dostanem "druhý tím" čisto Stage Hunterov, v ktorom môžem do konca Tour spraviť deväť zmien? Toto mi nie je jasné. Ďakujem ochotnému človeku, ktorý mi to vysvetlí.
ifčopifčo píše:Ako som to pochopil ja, normálne si urobíš tím a ten pokračuje do konca v klasickej súťaži. Po tretej etape dostane každý hráč 9 prestupov, ktoré môže kedykoľvek použiť až do 21 etapy. Začne nová súťaž, kde sa už v nebude hodnotiť na konci GC ale budú sa hodnotiť iba etapy, takže na konci budú dvaja víťazi, jeden v klasickej súťaži a jeden ako víťaz "lovca etáp". Je to podľa mňa fajn, takto môžu byť aktívni aj tí, ktorým odstúpi viac cyklistov (to som ja ), alebo tam dali cyklistov ktorí sú z formy (to som tiež ja ) takže ja to vítam.
majo píše:Aky mame kod miniligy?
Za Slušný Svet píše:Ahojte, na Velogames začína Poľsko a pokračuje veľká tipovačka "Superclasico" klasikou San Sebastian.
majo píše:Mam pre vas dobru spravu…pridal som sa aj ja….cize posledny nebudete
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia