pmts píše:Tak takýto Paterberg som nevidel od Cancellaru... Van Aert bude ale riadne značkovaný na monumentoch.
Gaučový profesionál píše:Aspoň keby si nerobili z fanúšikov dobrý deň kecami o dobrej forme. Uráža ma to aj keď som Saganovi pochopiteľne ukradnutý. Takýto koniec kariéry som teda fakt nečakal.
Gaučový profesionál píše:Aspoň keby si nerobili z fanúšikov dobrý deň kecami o dobrej forme. Uráža ma to aj keď som Saganovi pochopiteľne ukradnutý. Takýto koniec kariéry som teda fakt nečakal.
hujhe píše:Gaučový profesionál píše:Aspoň keby si nerobili z fanúšikov dobrý deň kecami o dobrej forme. Uráža ma to aj keď som Saganovi pochopiteľne ukradnutý. Takýto koniec kariéry som teda fakt nečakal.
Tiez trocha nerozumiem preco to robia. Sanca ze nas neklamu, a ze Peter ma naozaj vzdy dobru formu len ma na pretekoch smolu, je velmi mala. Najprv som si myslel ze to hovorili kvoli zmluve, potom ze sa im mozno lepsie pracuje v pozitivnom prostredi, no teraz fakt nerozumiem. Dnesok by som zhrnul takto: https://m.youtube.com/shorts/8EucmIcIzBY
elviska píše:@ifcopifco
A kde mal Peter fanfarovsku tlačovku? Lebo neviem odkiaľ si na ti prišiel ani neviem kedy mal tlačovku, takže asi tak, že po M-S povedal ze sa cítil dobre, tak zrazu ste hneď čakali ze dneska bude v predu? A ešte neodišiel aj keď nevyhrava a nemá až také výsledky , možno prekvapí dakedy neskôr. A na smiech ty si už potom aj ty, aj keď rozumieš cyklistike, z nás možno najviac, tak začínaš skôr byť......
elviska píše:@ifcopifco
A kde mal Peter fanfarovsku tlačovku? Lebo neviem odkiaľ si na ti prišiel ani neviem kedy mal tlačovku, takže asi tak, že po M-S povedal ze sa cítil dobre, tak zrazu ste hneď čakali ze dneska bude v predu? A ešte neodišiel aj keď nevyhrava a nemá až také výsledky , možno prekvapí dakedy neskôr. A na smiech ty si už potom aj ty, aj keď rozumieš cyklistike, z nás možno najviac, tak začínaš skôr byť......
water202 píše:Do smiechu iste nie je Petrovi ani nikomu z nas.
Chcem dufat, ze tato jar niekde smeruje.
Daj boze nech je to PR.
Drzim palce aby uz bola jar bez patalii a potom hor sa na TDF!
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia