Keram píše:Ja som videl iba koniec a neviem co sa stalo s Bernalom ale na tejto Vuelte bol trochu sklamanie. A Lopez bol doteraz super tiez nechapem co sa stalo.
Keram píše:Ja som videl iba koniec a neviem co sa stalo s Bernalom ale na tejto Vuelte bol trochu sklamanie. A Lopez bol doteraz super tiez nechapem co sa stalo.
ifčopifčo píše:Keram píše:Ja som videl iba koniec a neviem co sa stalo s Bernalom ale na tejto Vuelte bol trochu sklamanie. A Lopez bol doteraz super tiez nechapem co sa stalo.
Bernal po oslavách víťazstva na Gire dostal kovid, potom sa v Burgose vyváľal, pred Vueltou išiel iba jeden etapák a Donostiu, takže jedno z druhým a výsledok je taký, že nie je v svojej top forme. Svoje mohlo zohrať aj to, že po víťaznom Gire nemal až taký hlad po výsledkoch.
zakliata.panna píše:4. etapa: Julian dnes 20 sekund na kopci, kde by bol vlani top favorit. Som zvedavy, ci sa len rozbieha, alebo zranenie a kovid na nom zanechali nasledky. Primoz tradicne silny sprint na takomto type stupania. Mads, ak neratame E. Haytera, tak jediny z rychlych klasikarov prezil stupanie s najlepsimi. Pred MS su to dobre spravy prenho aj pre dansku reprezentaciu. Podobne aj E. Hayter ukazuje, ze Briti maju tiez silneho (spolu)lidra. Ak teda nevybiju baterky na Vuelte.
konyk87 píše:ifco, snad by si len takto dopredu nechcel spekulovat a hned ho odpisovat?! ci alaphilippa mozme?
konyk87 píše:ifco, snad by si len takto dopredu nechcel spekulovat a hned ho odpisovat?! ci alaphilippa mozme?
ifčopifčo píše:konyk87 píše:ifco, snad by si len takto dopredu nechcel spekulovat a hned ho odpisovat?! ci alaphilippa mozme?
elviska striehne ako jastrab
ifčopifčo píše:„Neplatím ho proto, aby vyhrával mistrovství světa,“ řekl Lefevere listu De Morgen. „Doufám, že nezopakuje ten trik z loňska, kdy jel Tour de France jako přípravu na mistrovství světa. Jednou se to může stát, ale v zásadě, za tohle ho neplatím. Čekám, že na Vueltě něco ukáže, ne že bude jen k ruce Evenepoelovi,“ uvedl šéf belgického týmu na adresu Alaphilippea, jenž chce koncem září v australském Wollongongu usilovat o vítězný hattrick na MS.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 16 hostia