slovakpro píše:prosím niekto čim skôr čas kedy štartuje Katusha
Focus-Shimano píše:slovakpro píše:prosím niekto čim skôr čas kedy štartuje Katusha
Ako posledna 20:33
Keram píše:Zabery to boli vcera krasne ale pre tych pretekarov asi nic moc
emor píše:pre berolq..(nio)
Nezdieľam názor že včerajší úvod LaVuelta2015 bol fraškou. Že to bolo neštandardné a v celkovej súťaži nič neriešiace .? A pre čo by muselo byť.? Veď na celkové poradie a ostatné pod-súťaže má pelotón ešte 3týždne.
Osobne by som viac preferoval keby sa tento prológ nešiel ako TTT ale ITT. Bolo by to zaujímavé z pohľadu jazdcov aj s tímov ktoré to pojali iba ako povinnú jazdu. Taký Terpstra by sa nemusel rozdrapovať v cieli na tímových kolegov A že išlo o veľmi peknú a príjemnú prezentáciu letoviska Marbella o tom niet pochýb. ja za včerajšok dávam Španielskemu produktu ASO 1++. celkovo si myslím že nás čaká najnapínavejšie divadlo sezóny. A to Giro už nasadilo v máji laťku poriadne vysoko. Tour keby nie Petra - tak biedaale z najväčším leskom a pozlátkom a humbukom okolo. LaVuelta - chudobná odstrkovaná ale zábavná a napínavá s vždy nachystanými prekvapeniami
berloq píše:@lukas
Zdravím. Opäť nejaký ten dotaz k označeniam etáp . Pozeral som vaše preview a u dvoch etáp to je opäť také na pochybách. Je to hlavne etapa číslo 18. Etapa je síce zvlnená takže sa v nej metrov nastúpa celkom dosť, lenže obsahuje jediné ťažšie stúpanie... Tam to podľa mňa nemá nič spoločné s horskou etapu. A potom to je etapa číslo 7, kde je naplánovaný prvý dojazd na naozajstnom kopci. Lenže je to niečo podobné, ako sme sa bavili pred Girom o etape na Abetone. Kopec síce dlhý, ale relatívne easy, dokonca sa to na kopec Abetone v Apeninách výrazne podobá. Opäť je to jediný kopec v etape a jedna jednotka z etapy podľa mňa horskú nerobí (ani podľa ASO). Ja by som sa opäť prikláňal na označenie kopcovité.
lukas píše:18. etapu sme uviedli ako horskú, pretože obsahuje stúpanie 1. kategórie a stúpa až do výšky 1750 m.n.m. V 7. etape má zasa cieľové stúpanie 1. kategórie takmer 19 kilometrov. Súhlasím, že to je na diskusiu, avšak nie je to až také podstatné. Všetci si pamätáme na legendárnu 6. etapu Tirreno-Adriatico v roku 2013, ktorá bola označená za zvlnenú, ale kopce vytvorili obrovské rozdiely a odstúpenia viac ako 50 pretekárov. Hodilo by sa jej označenie horská, ale cyklisti ani raz nevyšli vyššie ako 300 m.n.m.
berloq píše:Inak ešte k Nibalimu. Tiež som z tých, ktorí si myslia, že to jednoducho skúsil. Buď by nakúpil 5 minút a po GC by bolo hneď, alebo sa tam dovezie a snáď to prehliadnu. Ono sa to síce asi príliš prehliadnuť nedalo... stovkou rútiaci sa Nibali preč od skupiny. Ale neviem, nejako si nemyslím, že má teraz v pelotóne Nibali hanbu. V tom adrenalíne to spravil buď - alebo. On to určite ešte večer oľutoval, že keby aj nakúpil, mohol ísť aspoň po etape. Asi to tak malo byť... po tom ako túto sezónu odrovnali Taliani Porteho za úplnú hlúposť je toto veľmi spravodlivé! Ale radosť z toho nemám, pretože okrem Nibaliho sme utrpeli len my, my diváci...
Dnes Sagan skvele! Ako píšete na stránke... zdá sa, že pred MS je všetko na dobrej ceste. Trasa mu sedí (ktorá aj nie...), bude opäť patriť medzi najužšiu špičku favoritov. Jubilejný ročník zahájený úplným fiaskom. A dnes... jazda po diaľnici... aké originálne.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 25 hostia