Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Tímy a cyklisti

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod dem » Štv 05. Nov 2015 19:43:51

TOP 10 v špeciálnom rebríčku magazínov Cycling Weekly a Cycle Sport:
1. Peter Sagan (SR/Tinkoff)
2. Lizzie Armitsteadová (V. Brit./Boels-Dolmans)
3. Chris Froome (V. Brit./Team Sky)
4. Pauline Ferrandová-Prévotová (Fr./Rabo-Liv)
5. Fabio Aru (Tal./Astana)
6. Tom Dumoulin (Hol./Giant Alpecin)
7. Geraint Thomas (V. Brit./Team Sky)
8. Alberto Contador (Šp./Tinkoff)
9. Nairo Quintana (Kol./Movistar)
10. Alexander Kristoff (Nór./Kaťuša)

http://sport.aktuality.sk/c/195522/peter-sagan-s-dalsim-ocenenim-v-pelotone-nema-paru/
dem

Poslaťod Keram » Štv 05. Nov 2015 22:25:15

dem píše:Sagan uzavrie skvelý rok prestupom do stavu manželského
....Podľa najnovších informácií sa slávnostný obrad má uskutočniť už 11. novembra 2015 v kostole v Dolnom Kubíne....
VIAC TU : http://sport.aktuality.sk/c/195561/sagan-uzavrie-skvely-rok-prestupom-do-stavu-manzelskeho/

Trochu divne ze to vychadza na stredu. Nepoznam nikoho kto by sa sobasil v strede tyzdna. Mozno to inak neslo kedze Sagi ma nabity program :) Ale gratulujem samozrejme. Mozno by bolo dobre popracovat na nejakom malom Sagankovi. Skoda neodovzdat geny dalej :D
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod ifčopifčo » Pia 06. Nov 2015 14:03:44

Keram píše:
dem píše:Sagan uzavrie skvelý rok prestupom do stavu manželského
....Podľa najnovších informácií sa slávnostný obrad má uskutočniť už 11. novembra 2015 v kostole v Dolnom Kubíne....
VIAC TU : http://sport.aktuality.sk/c/195561/sagan-uzavrie-skvely-rok-prestupom-do-stavu-manzelskeho/

Trochu divne ze to vychadza na stredu. Nepoznam nikoho kto by sa sobasil v strede tyzdna. Mozno to inak neslo kedze Sagi ma nabity program :) Ale gratulujem samozrejme. Mozno by bolo dobre popracovat na nejakom malom Sagankovi. Skoda neodovzdat geny dalej :D

Len si nekliknite na diskusiu po článkom ak vám nemá prísť zle. Nerozumiem majiteľovi portálu že mu neprekáža ten hnoj ktorý tam pravidelne je.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod MichalJ » Pia 06. Nov 2015 18:30:37

Čuduješ sa? Veď to je bulvár, ide im hlavne o to mať tam čo najviac ľudí a čo najväčšie príjmy z reklamy, čistiť diskusia sa neoplatí ...
Osobne mi to už ale je úplne jedno, nechodím na takéto portály skoro vôbec, a keď už, diskusiu ignorujem úplne.
MichalJ

Re: Tímy a cyklisti-Diskusia na sport.sk

Poslaťod Miki » Pia 06. Nov 2015 19:05:55

Diskusia na šport.sk je hanbou.Je to doslovne hnus.Toľko osobných urážok,národnostných urážok a špiny sa inde nedá nájsť.Myslím si že justícia už mala dávno konať a uzavrieť im tento portál,alebo aj majiteľov,resp. zodpovedné osoby.Určite je to za hranicou zákona.
Miki

Poslaťod Ak1n0m » Pia 06. Nov 2015 21:14:51

Na Slovensku je to tak, nie len média robia čo chcú, čo im vynesie prachy, ale všetci, pozrite sa kde je školstvo, šport, súdnictvo, zdravotníctvo, nič poriadne nefunguje... veď je to všetko nenormálne. Viem, že to sem nepatrí, ale cítim sa bezradne.
Aspoň, že mi športovci robia radosť, z ktorej viem nejaký čas čerpať.
Ak1n0m

Poslaťod bloy » Sob 07. Nov 2015 19:09:36

Keď už sme pri tých sobášoch, tak dnes sa oženil Rui Costa.
"“Byl jsem ze začátku takový méně průbojný a Cavendish mi radil, abych se nebál používat lokty a nikdy nikomu nic nedaroval." Petr Vakoč
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod lukas » Ned 08. Nov 2015 23:57:31

bloy píše:Keď už sme pri tých sobášoch, tak dnes sa oženil Rui Costa.

Na tú Costovu dievčinu si pamätám z Florencie. Asi desiati slovenskí novinári sme stáli pred dopingovou kontrolou, kde bol Sagan a potrebovali sme od neho vyjadrenie. Zhodou okolností bol dnu ešte Costa. Táto Carla tam stála spolu s nami v dosť pohnutom rozpoložení - po niekoľkých desiatkach minút plaču. V rukách mala kvety z ceremoniálu, vlajku, foťák a dokonca aj medailu (na čo som kolegovi povedal, že by si ju radšej mala dať na krk), kabelku cez plece. Dojatá bola aj z nás v mylnom domnení, že sme fanúšikovia a čakáme tam na Ruia, tak aj napriek plným rukám prehrabala kabelku a našla tri Costove podpísané kartičky, ktoré nám mala v úmysle rozdať. Stretla sa ale s pohľadmi typu "čo ma tu otravuješ a pcháš do rúk, Costa ma nezaujíma". Chudinka ešte zle vyznela, tak ja som si jednu s úsmevom vzal. Neviem prečo ma taká čudná spomienka teraz napadla :)
Lukáš Timko
Obrázok užívateľa
lukas

Poslaťod bloy » Pon 09. Nov 2015 10:48:20

Myslím, že nie som sám, kto ocení takéto milé priame zážitky z oblasti cyklistiky v tomto našom klebetníkovi (teda v téme tímy a cyklisti).
Na spestrenie uhorkovej sezóny sa to celkom hodí.
"“Byl jsem ze začátku takový méně průbojný a Cavendish mi radil, abych se nebál používat lokty a nikdy nikomu nic nedaroval." Petr Vakoč
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod Focus-Shimano » Pon 09. Nov 2015 15:03:46

Cez víkend sa oženil aj Manuel Quinziato :D
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod elviska » Pon 09. Nov 2015 15:11:32

Focus-Shimano píše:Cez víkend sa oženil aj Manuel Quinziato :D

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 5352970663 :D
elviska

Poslaťod elviska » Pon 09. Nov 2015 15:14:57

Aj Nicholas Roche mal koncom oktobra svadbu. :D
elviska

Poslaťod Pet » Str 11. Nov 2015 16:29:05

Gratulácia nášmu Peťovi , aj keď sa k manželstvu prepílil nakoniec až motorovou pílou :mrgreen:
Prílohy
2365461_peter-sagan-cyklistika-dres.jpg
2365461_peter-sagan-cyklistika-dres.jpg (138.46 KiB) Zobrazené 19456 krát
Obrázok užívateľa
Pet

Poslaťod West » Str 11. Nov 2015 16:42:44

Pet píše:Gratulácia nášmu Peťovi , aj keď sa k manželstvu prepílil nakoniec až motorovou pílou :mrgreen:

Pri tom pílení vyzerá dosť zničene. Holt to nie je, ako si len tak byciklovať sem tam pár 100km ;)
West

Poslaťod Keram » Str 11. Nov 2015 18:06:40

Fabian Cancellara oznamil ze buduca sezona bude jeho posledna. Tak dufam ze ho Peto este stihne porazit na monumente :D
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod Keram » Str 11. Nov 2015 19:29:45

Pet píše:Gratulácia nášmu Peťovi , aj keď sa k manželstvu prepílil nakoniec až motorovou pílou :mrgreen:

V tom kroji vyzera ako Ivan z Mrazika :D Len dufam ze to je nejaky zilinsky dobovy kostym nejakeho zemepana lebo inak by ma nastval ak by to malo rusky povod :D
Obrázok užívateľa
Keram

PISTOLERO 2016

Poslaťod dexterko » Str 11. Nov 2015 23:02:39

Alberto predstavil svoj kalendár na rok 2016:

Algarve
Paris-Nice
Catalunya
Baskicko
Dauphine
TDF
OH

Možná Vuelta. Zrejme asi len pri nedokončení TDF. Ako sa vyjadril už skôr, mala by to byť jeho posledná sezóna ak dokončí TDF, ak ho postihne pád a pod. možno si ju ešte zopakuje v 2017, ale ako sa vyjadril aj keby pretekal ešte v 2017 je tu možnosť, že by to už bolo so svojim projektom, a to v tom prípade ak by Tinkoff už vtedy nebol.

by BiciCiclismo.com
Obrázok užívateľa
dexterko

Poslaťod menovatel » Str 11. Nov 2015 23:17:19

Keram píše:

V tom kroji vyzera ako Ivan z Mrazika :D Len dufam ze to je nejaky zilinsky dobovy kostym nejakeho zemepana lebo inak by ma nastval ak by to malo rusky povod :D

Myslím, že je to dobový oblek zemana. Je ale tiež pravda, že to silno pripomína bojarský (staroruský) ohoz a možno to poteší aj zamestnávateľa. Každopádne si Peťo udržiava imidž rebela, ktorý si neoblečie kvádro s kravatou ani za svet.
Inak želám mladým veľa šťastia a zopár nadaných juniorov.
menovatel

Poslaťod dexterko » Str 11. Nov 2015 23:27:49

Keram píše:Fabian Cancellara oznamil ze buduca sezona bude jeho posledna. Tak dufam ze ho Peto este stihne porazit na monumente :D

Nuž je to tak, ďalšia generácia pomaly končí, Cancellara, Contador, za chvilku Boonen, Gilbert, Farrar, a mnoho ďalších a pomaly ich striedajú nové mená.
I keď musím sa priznať, že síce bola táto generácia veľkolepá, tak pre mňa ostane srdcovkou genarácia Induraina, neskoršie Armstronga, Zabela, a samozrejme na prvom mieste môj večný favorit a večne bodkovaný Richard Virenque, na ktorom som vyrastal a vždy ho tlačil do toho žltého a on nie a nie :lol:
Obrázok užívateľa
dexterko

Richard Virenque

Poslaťod sportovec » Štv 12. Nov 2015 10:38:12

dexterko píše: ... a samozrejme na prvom mieste môj večný favorit a večne bodkovaný Richard Virenque, na ktorom som vyrastal a vždy ho tlačil do toho žltého a on nie a nie :lol:

Richard Virenque bol veľký bojovník a veľký sympaťák, tiež som mu stále fandil (asi aj s celým Francúzskom :) ) ... no ale nikdy tú TdF bohužiaľ nevyhral :| Tak ale dúfam, že si aspoň poriadne užil tie dva krátke dni v žltom + "celý život" v bodkovanom :lol:
Obrázok užívateľa
sportovec

PredchádzajúciĎalší

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia