elviska píše:Peter Sagan má asi dačo s kolenom. Belgický článok. http://www.nieuwsblad.be/sportwereld/cn ... 6_01990512
Focus-Shimano píše:Radšej by som videl vo World Tour tradičný tím Direct Energy(Europcar) ako pre mňa nezaujímavé Dimension data.
rrYan* píše:elviska píše:Peter Sagan má asi dačo s kolenom. Belgický článok. http://www.nieuwsblad.be/sportwereld/cn ... 6_01990512
translator mi niekolko x vyplul slovo "preventivne" . Kto vie, nech prelozi. Ale ja to chapem tak, ze po narocnej sezone a velkej zatazi na organizmus isiel na "preventivku".
elviska píše:rrYan* píše:elviska píše:Peter Sagan má asi dačo s kolenom. Belgický článok. http://www.nieuwsblad.be/sportwereld/cn ... 6_01990512
translator mi niekolko x vyplul slovo "preventivne" . Kto vie, nech prelozi. Ale ja to chapem tak, ze po narocnej sezone a velkej zatazi na organizmus isiel na "preventivku".
No ja neviem, mne ujo Google translate preložil troška inak .
Sagan rozhodne belgická liečbu
Peter Sagan zostať až do nedele v Belgicku. Slovenský Svet Saxo-Tinkoff podstupuje Oostduinkerke sedemdňovej liečbe preventívne zranenia, ktorá v roku 2016 by sa ho ešte silnejší.
Správa pre pobrežné obyvateľov a výletníkov, ktorí uitwaai chodia v Oostduinkerke plány ... Ak sa stretnete s niekoľkými najbližších dňoch dobre vyškoleného cyklistu s módnym fúzy a dúhový dres: to nie je prelud, ale jediný skutočný Peter Sagan. 25-ročný podstúpi Medzinárodná Flandrien z roku 2015 v Wave Health & Fitness Športové medicíny praxe Dr. Peter Lagro a športové a rehabilitačné fyzioterapeutom Sabine Lev v Oostduinkerke preventívne, ale aj akútnej liečbe poranení.
"Peter má so svetom a zelený trikot na Tour vynikajúcim rokom za sebou. Ale počas celej sezóny hral pravidelne obtiaž kolena alebo bedra. Navyše, on mal podľa jeho vlastných slov pocit, že on nemohol robiť väčšinu svojej sily v priebehu finále ťažkých klasiky, "hovorí Peter Lagro vedľa športový lekár v rehabilitačnej praxi tiež tímovej lekára Sagan Saxo-Tinkoff.
Povinné život týchto ošetrení zranení a preventívne cvičenia s ohľadom na nadchádzajúcu sezónu, nie je. Ale slovenský Necelé dva týždne po jeho svadobného obradu už prebýva v Belgicku podstúpiť liečbu, testament svojej dôležitosti. Sagan bol na svadobnej ceste v Zanzibare len jeden deň doma, v Monaku, aby sa dospelo každý pondelok večer v Belgicku a len nedele Oostduinkerke znova odísť.
elviska píše:rrYan* píše:elviska píše:Peter Sagan má asi dačo s kolenom. Belgický článok. http://www.nieuwsblad.be/sportwereld/cn ... 6_01990512
No ja neviem, mne ujo Google translate preložil troška inak .
Sagan rozhodne belgická liečbu
Peter Sagan zostať až do nedele v Belgicku. Slovenský Svet Saxo-Tinkoff podstupuje Oostduinkerke sedemdňovej liečbe preventívne zranenia, ktorá v roku 2016 by sa ho ešte silnejší.
Správa pre pobrežné obyvateľov a výletníkov, ktorí uitwaai chodia v Oostduinkerke plány ... Ak sa stretnete s niekoľkými najbližších dňoch dobre vyškoleného cyklistu s módnym fúzy a dúhový dres: to nie je prelud, ale jediný skutočný Peter Sagan. 25-ročný podstúpi Medzinárodná Flandrien z roku 2015 v Wave Health & Fitness Športové medicíny praxe Dr. Peter Lagro a športové a rehabilitačné fyzioterapeutom Sabine Lev v Oostduinkerke preventívne, ale aj akútnej liečbe poranení.
"Peter má so svetom a zelený trikot na Tour vynikajúcim rokom za sebou. Ale počas celej sezóny hral pravidelne obtiaž kolena alebo bedra. Navyše, on mal podľa jeho vlastných slov pocit, že on nemohol robiť väčšinu svojej sily v priebehu finále ťažkých klasiky, "hovorí Peter Lagro vedľa športový lekár v rehabilitačnej praxi tiež tímovej lekára Sagan Saxo-Tinkoff.
Povinné život týchto ošetrení zranení a preventívne cvičenia s ohľadom na nadchádzajúcu sezónu, nie je. Ale slovenský Necelé dva týždne po jeho svadobného obradu už prebýva v Belgicku podstúpiť liečbu, testament svojej dôležitosti. Sagan bol na svadobnej ceste v Zanzibare len jeden deň doma, v Monaku, aby sa dospelo každý pondelok večer v Belgicku a len nedele Oostduinkerke znova odísť.
bloy píše:Treba počkať na paulu@sile tá nám povie presne.
paula@sile píše:bloy píše:Treba počkať na paulu@sile tá nám povie presne.
no presne by som to vedela, keby mi to peto povedal osobne, no to stastie bohuzial nemam…![]()
peter ostane do nedele v belgicku, kde sa podrobi preventivnym , no nizsie sa spominaju aj akutne vysetrenia
ze mal sice vynikajucu sezonu, ale pocas nej mal pravidelne problemy s kolenami a (alebo) bedrami…
podla jeho slov mal pocit, ze koli tomu nemohol vydat pocas klasik vsetko zo svojej sily…
ze to nie je vazne, ale to, ze ani nie dva tyzdne po jeho svadbe a den po prichode z dovolenky cestoval do belgicka, moze mat vaznejsie dovody…
no a aj pre turistov a zijucich v okoli oostduinkerke, ktori sa nemaju cudovat, ked stretnu cyklistu s modernou briadkoua obleceneho vo farbach duhy, neni to fata morgana, ale peter sagan osobne…
moj postreh
pocas sezony komentatori na eurosport.de casto rozoberali jeho posed a hlavne polohu jeho chodidiel na pedaloch, ktore smerovali privelmi von, od seba, ako dovod tiez predpokladali problemy s kolenami, alebo bedrovymi klbmi…
mozno ma nejake blizsie info
@lukas ??
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia