ifčopifčo píše: mal asi na mysli politický a ekonomický vplyv a v tom s ním súhlasím.
ifčopifčo píše:@eres - ešte aj Nasťa Kuzminová, myslím si že berloq tým výrokom nemyslel ruské osobnosti kultúry, vedy či športu, mal asi na mysli politický a ekonomický vplyv a v tom s ním súhlasím.
motyliLET píše:Adu na jeho osobu financuje jeden z poprednych world tour teamov a uz len to je dostatocne zasluzne pretoze cyklistika nie je zlata bana ako ine sporty a radsej mat v cyklistike troch tinkofoff ktori prispeju k jej napredovaniu svojimi financiami ako ani jedneho, hoci by ich prejav mal byt rovnako buransky ako olegov
berloq píše:motyliLET píše:Adu na jeho osobu financuje jeden z poprednych world tour teamov a uz len to je dostatocne zasluzne pretoze cyklistika nie je zlata bana ako ine sporty a radsej mat v cyklistike troch tinkofoff ktori prispeju k jej napredovaniu svojimi financiami ako ani jedneho, hoci by ich prejav mal byt rovnako buransky ako olegov
Definuj "prispejú k napredovaniu".
motyliLET píše:Umoznuju vobec fungovat

Roman píše:@ifčopifčo: ja neviem, skoro vsetci hovoria, ze biele nohavice vyzeraju zle...ale mne sa to pacilo viac
Roman píše:No neviem, ja si myslim, ze by nepovolili...a ako je to s tymi nohavicami? nebolo to tak, ze mozu byt bud biele alebo vo farbe timu?
dexterko píše:Roman píše:No neviem, ja si myslim, ze by nepovolili...a ako je to s tymi nohavicami? nebolo to tak, ze mozu byt bud biele alebo vo farbe timu?
Z pravidiel UCI:
The wearer of the world champion jersey is entitled to match the colour of his shorts to the colour of the jersey.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia