berloq píše:Nibali bude budúci týždeň jazdiť v Argentíne.
bloy píše:Dík za opravu berloq, jasné v Argentíne. TDU by bolo možno pochopiteľnejšie, ale i tak vzhľadom na to ako sa zvykol pripravovať posledné dva roky mi príde trošku priskoro ísť na víťazstvo už tu.
West píše:No tak nám to vypuklo. Môj typ na TDU je Dennis a som zvedavý aj na Gerransa. Ten po minulej sezóne bude určite motivovaný. San Luis - tam to bude väčšia lotéria. Nairo je dobrý kandidát, ale najbližšie dni je v tej oblasti v predpovedi veterno, takže Tinkoff a Ettix by mohli v balíku urobiť celkom slušný masaker. Juhoameričania toto moc jazdiť nevedia a je to aj Nairova slabina, takže aj Majka by mohol byť dobrý kandidát. Nibali ide Giro, takže už by nejakú formu mal mať, ale až na pódium by som to netypoval.
berloq píše:Skrátka celým týmto mišmašom som chcel povedať, že to je individuálne, ale podľa mňa u etapových jazdcov rozprávať teraz o forme... no neviem. Aj keď vnímam to, že sa to mení, že forma sa rozkladá viac do sezóny, akoby všetky preteky mali váhu, nie len tie veľké. To zimné voľno sa skracuje vďaka takým Arabom, ktorí musia svoje preteky dať v zimných mesiacoch, inak by tam asi nikto nešiel (TDU je podľa mňa skôr taký ostrovček).
Uvidíme až keď začne euróspka sezóna! Ale na TDU sa podľa mňa bude pretekať vo veľkom.
West píše:Vychádzal som len z toho ako k tomuto preteku pristupuje on sám. Napríklad v 2013 keď išiel Giro, tak tu zajazdil TOP 10. O rok neskôr keď mal cieľ TDF, tak to išiel vyložene tréningovo a skončil niekde v piatej desiatke. Teraz navyše dostal oproti juhoameričanom malú výhodu vďaka TTT. Samozrejme že ešte zďaleka nie je vo svojej TOP forme, ale takýto výrazní jazdci môžu urobiť pekný výsledok už len tým že idú naplno a chcú súťažiť.
bloy píše:Myslel som aj na neho, ale Valverde nezvykne vyhrávať viac ako týždňové etapáky. Aj keď 3. miesto na TDF je super, obávam sa, že to je pre neho v súčasnosti už maximum. Aj keď 3. miesto na TDF je super, obávam sa, že to je pre neho v súčasnosti už maximum.
bloy píše:Jasné. No páni, kto sa chystá ponocovať a sledovať od tretej TDU ?
dexterko píše:UCI dnes oznámila kvóty pre OH2016. Vyzná sa v tom niekto a vie to vysvetliť? Podľa tých kvót neviem či mám brať postavenie SVK v rebríčku world tour alebo europe tour.
V rebríčku WT (pre cestný závod) sme skončili v sezóne 2015, ktorá je kvalifikačná na 16. mieste, avšak miestenky z WT rebríčka sú na stránkach UCI len do 15. miesta, čo ďalej?
V rebríčku ET sme skončili 25. Tam je pre zmenu kvalifikačná kvóta písaná len do 16. miesta. Čo ďalej?
Podľa inej stránky máme pridelené 1 miesto.
Ako to súdruhovia zo Švajčiarska mysleli??
lukas píše:dexterko píše:UCI dnes oznámila kvóty pre OH2016. Vyzná sa v tom niekto a vie to vysvetliť? Podľa tých kvót neviem či mám brať postavenie SVK v rebríčku world tour alebo europe tour.
V rebríčku WT (pre cestný závod) sme skončili v sezóne 2015, ktorá je kvalifikačná na 16. mieste, avšak miestenky z WT rebríčka sú na stránkach UCI len do 15. miesta, čo ďalej?
V rebríčku ET sme skončili 25. Tam je pre zmenu kvalifikačná kvóta písaná len do 16. miesta. Čo ďalej?
Podľa inej stránky máme pridelené 1 miesto.
Ako to súdruhovia zo Švajčiarska mysleli??
Áno, UCI nám pridelila jedno miesto, čo je v rozpore s kvalifikačnými pravidlami. SZC práve v týchto dňoch poslal oficiálny protest do Aiglu. Budeme o tom písať, keď sa to vyrieši.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia