Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Rôzne preteky - World Tour aj iné

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

Re: Rôzne preteky - World Tour aj iné

Poslaťod bloy » Str 20. Jan 2016 4:39:49

Sympaťák Adam Hansen v úniku; jedna z vecí, ktorú si možno priať do závodu... a jedna z vecí, ktorú s najväčšou pravdepodobnosťou tento rok ešte uvidíme na niektorej GT etape.
"“Byl jsem ze začátku takový méně průbojný a Cavendish mi radil, abych se nebál používat lokty a nikdy nikomu nic nedaroval." Petr Vakoč
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod bloy » Str 20. Jan 2016 6:13:16

Je fajn, že je sezóna späť, už mi to chýbalo... dnes na TDU celkom zaujímavý závod s niekoľkými nástupmi i pádom a nakoniec nie celkom očakávaný víťaz. :)
"“Byl jsem ze začátku takový méně průbojný a Cavendish mi radil, abych se nebál používat lokty a nikdy nikomu nic nedaroval." Petr Vakoč
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod bloy » Štv 21. Jan 2016 6:27:07

TDU: V tom kopci cca 10km pred koncom to stálo za to, škoda, že v tom zjazde si to podoťahovali ďalší pretekári.

Kto to je Michael Woods ??? :) Dokázal sa udržať troch nástupov R. Porteho a odrazil aj nástup Henaa.

Z Movistaru pekne Ruben Fernandez.

A Gerrans v tej preriedenej zostave mal zrejme najlepší šprint, hoci to bolo naozaj extréme tesné s Dennisom.
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod bloy » Pia 22. Jan 2016 6:26:42

Dnes si s tým na TDU poradila Orica dokonale: ani tam Swifta s Nizzolom poriadne nepustili do toho záveru...
Obrázok užívateľa
bloy

CAUBERG

Poslaťod paula@sile » Pia 22. Jan 2016 15:08:46

na jeho vrchole sa vraj planuje nove cyklisticke sportove centrum…firmy, organizacie a cyklisticke stajne vraj budu tento projekt podporovat, (financovat)
valkenburg podporuje tie plany tiez a da 50 tis. na rozvoj tohto projektu
k centru bude patrit zastresena cyklisticka streka pre amaterov a profikov, testovacie a treningove stredisko a konferencne miestnosti
pekny priklad podpory cyklistickeho sportu…
paula@sile

Poslaťod berloq » Pia 22. Jan 2016 15:50:02

bloy píše:Dnes si s tým na TDU poradila Orica dokonale: ani tam Swifta s Nizzolom poriadne nepustili do toho záveru...

Mne sa v posledných dvoch etapách páčila jazda balíka :lol: .

V Austrália nemá taký členitý reliéf (ono to je typické aj pre Ameriku) a tak sa tam nachádzajú obrovské také tiahle plošiny, buď s miernym stúpaním alebo naopak klesaním, to všetko po klasicky širokej ceste. Ono o tom ťažko rozprávať ako o stúpaní alebo klesaní, pretože to sa na prvý pohľad tak určite nejaví, na druhú stranu každý kto jazdí vie, že takéto podmienky sú často náročnejšie ako naozajstný kopec. Ale čo som chcel, sú tie rýchlosti pelotónu... Valiť sa 80 kilometrovou rýchlosťou :lol: . Aké to asi je? Mať nahodené tie najťažšie prevody a pri tom dupať kadenciu 120? To je neskutočné... na rovinu - bol by som posraný :twisted: .

Gerrans skvele, skúseno, proste je vidieť, že si vie poradiť. A druhým mužom, ktorý plní plán, resp. možno aj cez je McCarthy. Pred zajtrajškom má Gerrans pred Dennisom náskok 26 sec, čož možno nevyzerá veľa, no Dennis zatiaľ v kopcoch nevyzeral tak dobre ako konkurenti, hlavne Henao Montoya.
Po rovine neviem, do kopca nevládzem, z kopca sa bojím.
Obrázok užívateľa
berloq

Poslaťod bloy » Sob 23. Jan 2016 6:21:53

Another jersey, the same old Richie Porte. Pekný záver, stálo to za to! ;)
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod Pet » Sob 23. Jan 2016 19:09:54

Vyznieva to škodoradostne, ale konštatujem že Gaviriu sme tento rok vyriešili. Milano - San Remo nestihne a na Tour berú Kittela / pokiaľ sa pozviecha /.
Nechcem predbiehať , ale druhý talent Ewan vyzerá v dojazdoch niekedy dosť divoko. https://www.youtube.com/watch?v=lxjNADtngNI
Obrázok užívateľa
Pet

Poslaťod Focus-Shimano » Sob 23. Jan 2016 19:19:58

Podla mna precenujete Gaviriu San remo je 300km nie je to 150km etapa ja osobne by som sa gaviriu nebal ani keby bol uplne zdravy navise Jazdci z latinskej ameriky su v sucasnosti v lepsej forme ako europania takze Gaviria nie je prekazka.
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod Roman » Sob 23. Jan 2016 19:22:38

Tiez tu len ziram co tu uz z Gaviriu robite.
Roman

Poslaťod Pet » Sob 23. Jan 2016 19:37:52

Focus-Shimano píše:Podla mna precenujete Gaviriu San remo je 300km nie je to 150km etapa ja osobne by som sa gaviriu nebal ani keby bol uplne zdravy navise Jazdci z latinskej ameriky su v sucasnosti v lepsej forme ako europania takze Gaviria nie je prekazka.

Ja ho nepreceňujem, ale ani nepodceňujem. Nevieme ešte vyhodnotiť čo v ňom drieme.
Obrázok užívateľa
Pet

Poslaťod Focus-Shimano » Sob 23. Jan 2016 19:44:46

Bude to tak ako s Lobatom minulú sezónu ked na začiatku sezóny vyhral etapu na TDU potom porážal Degenkolba na Ruta del Sol a ked prislo San Remo kde bol cierny kôn tak odpadol už na cipresse a potom sa už len trápil.
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod Pet » Sob 23. Jan 2016 20:17:44

Lobato bol na MSR v r. 2014 na 4. mieste. Od Lobata vieme čo čakať, ale Gaviriu nemám prečítaného. Preto píšem ako píšem. Proste - bojím sa ho.
Obrázok užívateľa
Pet

Poslaťod Focus-Shimano » Sob 23. Jan 2016 21:23:02

Báť sa ho nemusíš ani taký špurter ako Cavendish na San Reme nepredvadzal také šprinty ako V klasickej etape áno V minulosti M-SR vyhral ale len tesne pred Hausslerom.Je to proste iný pretek často krát V dazdivom chladnom počasí čo dosť ovplyvňuje výkon hlavne U latinsko-Amerických jazdcov.Navyše je veľmi mladý A nemá ešte prirodzenú výkonnosť ako starší jazdci takže na klasiky sa ho báť netreba.
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod Pet » Ned 24. Jan 2016 21:03:36

Dnes Peťo prvý zárez :?: http://www.toursanluis.com/
Obrázok užívateľa
Pet

Poslaťod ifčopifčo » Ned 24. Jan 2016 21:09:04

Pet píše:Dnes Peťo prvý zárez :?: http://www.toursanluis.com/

Viviani bude asi proti, Peťo s ním má zlú bilanciu, som zvedavý či to prelomí.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod dexterko » Ned 24. Jan 2016 21:33:57

ifčopifčo píše:
Pet píše:Dnes Peťo prvý zárez :?: http://www.toursanluis.com/

Viviani bude asi proti, Peťo s ním má zlú bilanciu, som zvedavý či to prelomí.

Ak by to malo byť len medzi nimi dvomi, tak podla mňa bude rozhodovať kto sa na koho zavesí. Ten kto pôjde tomu druhému z háku tak vyhrá. Väčšinou to bol v minulosti Viviani, ktorý vzhľadom na svoj vek ma vždy prekvapoval svojou pozičnou jazdou v špurte. Myslím, že ešte lepšou ako Sagan. Vždy sa vedel dobre rozhodnúť za koho sa zavesí, a potom to patrične aj vedel využiť. Saganovi išla maximálka trochu dolu, vieme prečo, takže z ich dvoch by som videl šance cca 60:40 pre Eliu.
Obrázok užívateľa
dexterko

Poslaťod Pet » Ned 24. Jan 2016 22:10:16

Nejaká úzka cesta sa im zdala. To čo malo byť. :?:
Obrázok užívateľa
Pet

Poslaťod elviska » Ned 24. Jan 2016 22:34:51

Pet píše:Nejaká úzka cesta sa im zdala. To čo malo byť. :?:

No mne sa tiež zdalo že tá cesta bola úzka, a mám taký pocit že Petra troška na konci blokovali Viviani aj Mareczko. Keby nestlačil Peter brzdu tak by to do nich napálil, a boli by všetci traja na zemi. ;) Nemusíte so mnou súhlasiť, to je len môj názor, ako som to videla ja.
elviska

Poslaťod ifčopifčo » Ned 24. Jan 2016 22:47:12

Dnes zahviezdili mladé 21 ročné pušky Mareczko a Lowndes. Základ je že sa Peter nezranil.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

PredchádzajúciĎalší

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia