Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Tímy a cyklisti

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod eres » Ned 14. Feb 2016 19:20:46

Tibi píše:No a o Albertovi ani počuť!!!!!!
Podľa mňa to je jednoznačne o hlave,zdravý a vnútornej pohode.

Však práve to zdravie...

http://www.cyclingnews.com/news/niels-a ... -problems/
Bicykl je zdrojem zábavy, kde chci, tam sám se zastaví...
Obrázok užívateľa
eres

Poslaťod Tibi » Ned 14. Feb 2016 21:32:32

eres píše:
Tibi píše:No a o Albertovi ani počuť!!!!!!
Podľa mňa to je jednoznačne o hlave,zdravý a vnútornej pohode.

Však práve to zdravie...

http://www.cyclingnews.com/news/niels-a ... -problems/

eres dik za info,kde sa nam podel Albert.Albert,ale celkom jednoznačne prehrával súboje so Štybarom v čase keď bol ešte zdravý a mal byť na vrchole svojej výkonnosti(a možno aj bol).Bolo to v čase keď bol po období v ktorom bol považovaný za nástupcu Nysa.Pritom v doraste,pri junioroch a krátko po prestupe k mužom pravidelne porážal Śtybyho.
Obrázok užívateľa
Tibi

Poslaťod majo » Ned 14. Feb 2016 23:27:11

ak dovolite hodim aj svoj nazor...vsetko co tu uz bolo a este bude napisane su len spekulacie a subjektivne nazory nas divakov...ja to vidim tak ako som to uz neraz pisal ked sa sagan prestal vyhravat a zacali ho hejtovat...treba si uvedomit ze kazdy trenuje a kazdy xce vyhravat(aj domestik co taha prvych 30km a potom ma za ulohu sa len doviest v limite) a jednoducho telo nie vzdy dokaze rovnako odpovedat...a to nehovorim o faktoroch ako je zdravie, pocasie a ine a hlavne to najdolezitejsie psychika(hlava)...ja osobne absolutne nemam rad cava ale to neznamena ze ho neuznavam a nepovazujem za top spurtera posledneho desatrocia...ona ale podla mna potrebuje suhru prenho dolezitych faktorov aby mohol podat svoj naj vykon a to dokonaly leadout plne zdravie a hlavne poriadok v hlave...kolkokrat sme ho videli hlavickovat ci nadavat svojim rozbiehacom?...cav nevie prehravat a kto nevie prehravat nemal by ani vyhravat lebo v momente ked bude tych prehier viac ako vyhier tak ho to moze zlomit uplne...no a dalsia vec je ze proste raz vyjde rok a forma lepsie tomu raz tomu...pisete tu o kittelovy 2014 o grepimu 2015 ale boli aj iny...co taky kristoff?...vsetci vieme ze on bol konkurencie schopny len v prvych mesiacoch sezony a potom bol uz neviditelny ale to predsa nezname ze uz netrenoval alebo ze uz nexcel vyhravat len proste uz telo neslo tak ako predtym a mozno aj hlava po par prehratych spurtoch vypovedala a naopak taky greipel prave v tom case tu svoju formu naberal a tak ho sprehladom porazal...no a este na margo veku...niekto moze namietat ale jednoducho aj to je vyznamny faktor...vybusnost vekom stupa az pride na strop(netrufam si napisat cislo lebo osobne si myslim ze to je uplne individualne) a potom zacne klesat a spurt je okrem ineho hlavne o vybusnosti a ked to proste telo neda tak to neda...ukoncim to tak ze aj ja patrim k tym ktori cava este nexcu odpisovat ale na druhej strane skor favorizujem kittela ci kristoffa a casom mozno aj modola ewana vivianyho ci gaviriu lebo su proste mladsi a vybusnejsi a takisto ma az tak neprekvapi ak ho bude porazat greipel lebo on je pre mna po psychickej a inteligencnej stranke najlepsie...no a mozem este povedat ze ja budem len rad ak bude kludne aj 20 moznych vitazov lebo tym sa aj zvacsa nudne spurterske etapy stanu zaujimavejsie...no a samozrejme drzim palce aj petovy lebo viem ze kludne ma na to aby bol medzi najlepsimy...howgh
majo

Poslaťod ifčopifčo » Pon 15. Feb 2016 23:45:09

Pisteléro chce do roku 2017 vytvoriť svoj tím, som zvedavý či sa mu to podarí alebo to skončí ako Alonsov pokus
http://sport.sme.sk/c/8138194/contador- ... -timu.html
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod dexterko » Uto 16. Feb 2016 8:29:44

Nereálne to určite nie je. A možno do toho nakoniec pôjde spolu s Alonsom. A nemusí mať hneď WT status jeho team, stačí proconti a on byť jeho súčasťou. To je isto záruka jeho účasti na tdf.
Obrázok užívateľa
dexterko

Poslaťod ifčopifčo » Uto 16. Feb 2016 10:54:40

dexterko píše:Nereálne to určite nie je. A možno do toho nakoniec pôjde spolu s Alonsom. A nemusí mať hneď WT status jeho team, stačí proconti a on byť jeho súčasťou. To je isto záruka jeho účasti na tdf.

Záruka to určite nie je, jediná záruka že tvoj tím pozvú na preteky je len vtedy keď je WT a preteky sú tiež WT. Vtedy musia.V ostatných prípadoch môžu. Teda ak dobre chápem systém.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod Pet » Uto 16. Feb 2016 11:11:43

ifčopifčo píše:
dexterko píše:Nereálne to určite nie je. A možno do toho nakoniec pôjde spolu s Alonsom. A nemusí mať hneď WT status jeho team, stačí proconti a on byť jeho súčasťou. To je isto záruka jeho účasti na tdf.

Záruka to určite nie je, jediná záruka že tvoj tím pozvú na preteky je len vtedy keď je WT a preteky sú tiež WT. Vtedy musia.V ostatných prípadoch môžu. Teda ak dobre chápem systém.

A netreba ešte zabudnuť na spor UCI a A.S.O.
Obrázok užívateľa
Pet

Poslaťod ifčopifčo » Uto 16. Feb 2016 13:34:12

@Pet - ak TdF nebude v seriály WT tak nebude mať isté už nikto nič, teda asi okrem francúzskych tímov :roll:
ifčopifčo

Poslaťod mortirolo08 » Uto 16. Feb 2016 14:34:06

ifčopifčo píše:@Pet - ak TdF nebude v seriály WT tak nebude mať isté už nikto nič, teda asi okrem francúzskych tímov :roll:

Francuzi nie su tak hlupy aby si nepozvali najvacsie hviezdy... Sice raz sa to El Pistolerovi uz stalo ale to bolo trochu inak :( Schytaju to tie male timy, ktore su tam aj tak viac menej iba do poctu a na prezentaciu sponzora...
mortirolo08

Poslaťod eres » Uto 23. Feb 2016 14:44:29

Tak žeby to už začínalo naozaj vyzerať na nový tím s Bjarne Riisom? Pôvodný zdroj je síce Gazzetta dello Sport, ale bez vetra sa ani lístok nepohne...

http://sport.idnes.cz/bjarne-riis-navra ... istika_mt2
Bicykl je zdrojem zábavy, kde chci, tam sám se zastaví...
Obrázok užívateľa
eres

Poslaťod bloy » Uto 23. Feb 2016 15:39:32

Tu zas nerozumiem, prečo by mali naháňať Nibaliho, ktorý má nakročené do Lampre a nespoja sa radšej s Contadorom. Možno princove osobné rozmary, v tom by si s Olegom dobre rozumel.
"“Byl jsem ze začátku takový méně průbojný a Cavendish mi radil, abych se nebál používat lokty a nikdy nikomu nic nedaroval." Petr Vakoč
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod menovatel » Str 24. Feb 2016 0:15:58

Starý koryfej (11 víťazstiev na monumentoch) a provokatér Roger de Vlaeminck sa pustil do Peťa:
"Sagan vyhral svetový šampionát, ale inak ... Okay, vyhral E3 Harelbeke a Ghent-Wevelgem ale to nie sú monumenty. Pódiá v San Reme a Flámsku? To sa neráta. Potrebuje začať víťaziť. Je veľmi dobrý, ale možno trochu preháňa. S tými dlhými vlasmi ..."
Aj by človek niečo z toho bral, keby v tom istom rozhovore nevychválil svojho krajana van Avermaeta a ten ešte nevyhral skoro nič.
Zas RdV zmenil po čase názor na Boonena a verím, že PS ho k tomu prinúti tiež. Čoskoro.
menovatel

Poslaťod Roman » Str 24. Feb 2016 0:56:18

a dalsia vec, co s tym maju spolocne jeho vlasy? :D
Roman

Poslaťod Focus-Shimano » Str 24. Feb 2016 8:25:50

Chváliť preceňovaneho Avermaeta ktorý jazdí bezhlavo :D Vtipný chlapík..
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod ifčopifčo » Str 24. Feb 2016 12:22:15

de Vlaeminck má s tým Peťom aj pravdu, monument zatiaľ nevyhral, (nešťastné M-SR 2013, čím ďalej, tým viac ma štve tá tesná porážka) len tie vlasy sú hlúposť. A že chváli krajana? Normálna vec, okrem toho si nemyslím že Avermaet je nejako preceňovaný, je to špičkový puncher a klasikár hoci mu tiež veľké víťazstvá unikajú.
ifčopifčo

Poslaťod ifčopifčo » Str 24. Feb 2016 12:23:29

ifčopifčo

Poslaťod Keram » Str 24. Feb 2016 13:25:47

Focus-Shimano píše:Chváliť preceňovaneho Avermaeta ktorý jazdí bezhlavo :D Vtipný chlapík..

Ale zase je na neho zabavne pozerat :D
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod bloy » Str 24. Feb 2016 15:35:36

Môže za tým by všetko, ak by som si trošku neplodne pošpekuloval. :mrgreen:

Ok, každému nie sú po chuti Saganove extempore (ja by som sa tiež zaobišiel, ale patrí to akosi k nemu), okrem toho väčšina z týchto bývalých pretekárov sa radi niečim pripomenú a čo už je lepšie ako kritizovať (prípadne aj pochváliť) Sagana ? To pritiahne pozornosť, možno má nejaký biz a potrebuje na seba trošku upriamiť pozornosť, alebo mu je len ľúto za časmi najväčšej slávy, alebo sa chcel len pochváliť, že bol vlastne lepší, ... motívov môže byť mnoho.

Čo s tým majú vlasy ? No, možno tým chcel povedať, že tí moderní pretekári sú svojim spôsobom také "modelky", čo sa pretŕčajú hodiny u kaderníka aby dobre vyzerali pred médiami a nie ako za ich krásnych čias, keď to boli všetko tvrdí chlapíci, ktorí sa kúpali v rieke a holili britvou :) samozrejme to je len domnienka.

A možno chcel len jednoducho povedať, že namiesto výzoru by sa mal Sagan viac zamerať na to ako vyhrávať monumenty, lebo zatiaľ je síce výborný pretekár, ale nie je to Boonen, či Cancellara.

Sagan aj Avermat sú vynikajúci pretekári, obaja robia tento šport a klasiky skvelými, aj keby nemali žiadny monument.
"“Byl jsem ze začátku takový méně průbojný a Cavendish mi radil, abych se nebál používat lokty a nikdy nikomu nic nedaroval." Petr Vakoč
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod elviska » Str 24. Feb 2016 19:07:59

elviska

Poslaťod ifčopifčo » Str 24. Feb 2016 20:24:49

@bloy - pod tvoju poslednú vetu sa podpisujem, ostatné sú skutočne špekulácie (nie žeby som niečo proti nim mal), špekulovanie Vlaemincka o Saganových vlasoch mi príde až smiešne.
ifčopifčo

PredchádzajúciĎalší

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia