ifčopifčo píše:moskalenko píše:No napisal som že ťa mam rád, asi budeš o pár rokov starší ja oslávim za 4dni-28
Tak všetko dobré, ja budem mať čoskoro 2x viac ako ty
Nemal by som ti vykat?
ifčopifčo píše:moskalenko píše:No napisal som že ťa mam rád, asi budeš o pár rokov starší ja oslávim za 4dni-28
Tak všetko dobré, ja budem mať čoskoro 2x viac ako ty
ifčopifčo píše:@dexterko - skús mi pripomenúť nejaké preteky kde sa Sagan viezol v 20km úniku a potom prešprintoval tých ktorí pracovali? Ak si na taký spomenieš, tak potom môžeme teoretizovať čo by bolo keby bolo.
dexterko píše:ifčopifčo píše:@dexterko - skús mi pripomenúť nejaké preteky kde sa Sagan viezol v 20km úniku a potom prešprintoval tých ktorí pracovali? Ak si na taký spomenieš, tak potom môžeme teoretizovať čo by bolo keby bolo.
Prepáč, ale neviem na čo konkrétne teraz narážaš.
Čo to má spoločné s mojím príspevkom.
ifčopifčo píše:Keram píše:[
Na stareho pana byvas celkom dlho hore
Ale tá fotka ktorú mám ako avatara nie je moja, v skutočnosti som mladší ako Mithrandir
ondro píše:Aha, tak medzitým sa situácia vyvíja ešte inak. Niektorí vydedenci plánujú útoky aj inde ako na Patterbergu (v sedle bicykla).
Miki píše:ondro píše:Aha, tak medzitým sa situácia vyvíja ešte inak. Niektorí vydedenci plánujú útoky aj inde ako na Patterbergu (v sedle bicykla).
Dalo sa to očakávať.Takéto preteky sú v podstate nechrániteľné.Nepomôže ani nasadenie policajtov po celej dlžke trate.Stačí jeden šibnutý s kalašnikovom.
bloy píše:Mňa len zaráža prečo sa všetci čudujú tomu, čo bolo zjavné. Tých útokov ešte bude. Čo sa týka cyklistiky, tak to ohrozenie je samozrejmé možné kdekoľvek, nielen v Belgicku.
ifčopifčo píše:Myslel som to tak že keby také preteky boli tak len vtedy by sme vedeli aké boli reakcie. To na margo tvojho tvrdenia - Keby toto urobil Sagan Gregovi, tak ho budú všetci tí spomínaní ospevovať ako to parádne zvládol a vychcal so všetkými." Pretože ja si to nemyslím. Ale je to jedno, nechajme to už tak. Avermaeta pre jeho štýl cyklistiky mám rád aj ja, ale to neznamená že ho za to čo spravil pochválim aj keď mu to nemám za zlé a určite mu nenadávam.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia