elviska píše:No, Peter je asi poriadne naštvaný, ako dopadla dnešná etapa. Médiam nepodal žiadnu informáciu.
ifčopifčo píše:elviska píše:No, Peter je asi poriadne naštvaný, ako dopadla dnešná etapa. Médiam nepodal žiadnu informáciu.
Myslím si že nemá byť na koho naštvaný, môže byť iba sklamaný.
rado píše:este k tej utorkovej etape,ked peter sa vyjadril-nedovolili mi ísť do úniku na začiatku etapy,tym myslel peleton alebo vedenie tímu?
Lance Armstrong píše:Tym myslel peloton. A dnes to bude rovnake. Moze to skusat ale Etixx ani Dimensions mu nedaju ani 300 metrov.
elviska píše:Peter je v úniku, ale aj Cavendish.
nat píše:Opakujem sa:
Peto musi ist do timu kde bude naho v dolezitych pretekoch makat 2/3 timu.
Dufam, ze neda prednost prachom pred podporou.
Lebo to je investicia, ked bude vyhravat prachy pridu same.
West píše:Pre 26 ročného chalana sú dôležité prachy. A on si navyše dosť verí že podporu až tak nepotrebuje. Keď bude mať 30, tak si IMHO prerovná priority a možno pôjde do tímu s perfektnou podporou za polovičný plat. Ak chce opakovane vyhrávať monumenty, tak bude potrebovať silných parťákov.
nat píše:West píše:Pre 26 ročného chalana sú dôležité prachy. A on si navyše dosť verí že podporu až tak nepotrebuje. Keď bude mať 30, tak si IMHO prerovná priority a možno pôjde do tímu s perfektnou podporou za polovičný plat. Ak chce opakovane vyhrávať monumenty, tak bude potrebovať silných parťákov.
Praveze by som povedal, ze naopak. Ked si stary vies ze koncis, tak sa ides zabezpecovat.
Ale zas kedze vieme,ze sa ktomu bude vyjadrovat aj jeho nova rodina, tak som pesimistom
Keram píše:. A co sa tyka GC tak tam ani nie je co komentovat len snad to ze je prekvapko ze sa nesnazia na Contadora zatlacit kym je este cas. No zajtra uz asi Alberto nadobro odpadne. Tento vikend to bude prenho riadny test.
bloy píše:Keram píše:. A co sa tyka GC tak tam ani nie je co komentovat len snad to ze je prekvapko ze sa nesnazia na Contadora zatlacit kym je este cas. No zajtra uz asi Alberto nadobro odpadne. Tento vikend to bude prenho riadny test.
Keram, to si si aj celkom odpovedal, nie ? Keď si sám myslíš, že odpadne, tak asi škoda na neho teraz tlačiť.
Možno vedia čo je s ním a tak nemajú dôvod na neho tlačiť, alebo si Froomey myslí, že nemá cenu sa teraz siliť.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 27 hostia