Keram píše:Aj ked to naznacuje aj to ze Valverde je proste borec
Možno by sa mohol Nairo uskromniť a spraviť mu poriadneho domestika
Keram píše:Aj ked to naznacuje aj to ze Valverde je proste borec
sportovec píše:Keram píše:Aj ked to naznacuje aj to ze Valverde je proste borec
Možno by sa mohol Nairo uskromniť a spraviť mu poriadneho domestikaA Valverde by sa mohol uvedomiť a ísť si svojím štýlom na GC. Skúšať staré finty a nerobiť nezmyselné ataky vo veľkých horách - tam by mal len hákovať a hákovať, prípadne pred cieľom chrúmať bonusové sekundy. Aj keď to Giro si asi v treťom týždni vypýta svoju daň ...
Alex píše:Pozeral som dnešnú etapu na Rai3. Na konci dali záber ako sa vo včerajšej etape na cieľovom stúpaní držal Quintana zadného kolesa bicykla, ktoré viezla motorka(či čo to bolo) idúca pred ním. Každý si spravte názor sám.....
Focus-Shimano píše:Dufam ze dneska uvidime konecne poriadny vlacikovy spurt toto mi zatial na tour chyba.Opat vela favoritov Kristoff,Kittel,Greipel,Coquard prekvapit mozu Dege,Groenewegen velmi sa na to tesim.
Focus-Shimano píše:Dufam ze dneska uvidime konecne poriadny vlacikovy spurt toto mi zatial na tour chyba.Opat vela favoritov Kristoff,Kittel,Greipel,Coquard prekvapit mozu Dege,Groenewegen velmi sa na to tesim.
majo píše:Focus-Shimano píše:Dufam ze dneska uvidime konecne poriadny vlacikovy spurt toto mi zatial na tour chyba.Opat vela favoritov Kristoff,Kittel,Greipel,Coquard prekvapit mozu Dege,Groenewegen velmi sa na to tesim.
mne tie vlaciky nechybaju vobecja dufam skor v nejaky utok ako naposledy peto s froomym...nevravim ze to musia byt prave oni ale ktorykolvek z velkych hracov ak by nieco tak skusil mohlo by to odpalit veeeelmi zaujimave vyvrcholenie etapy...a to maaam raaaaaaaad
majo píše:...na druhej strane ak by to valverde robil tak ako pises hokovanie atd tak by zas u mna trosku klesol lebo to nieje styl ktory ja uznavam cize sam neviem co by bolo pre moviestar lepsie iste je len to ze ja tento rok urcite fandim froomymu
Focus-Shimano píše:Dneska pekná etapa najviac ma potešilo Johnyho 4.miesto toto ho určite povzbudí strašne ma to teší škoda že to tam Peter šupol na tretie keby bol v top 3 bola by to ešte väčšia paráda.
dexterko píše:Dnes už konečne live. V cieli bolo ohromné množstvo Sagan fans, ale dovolím si tvrdiť, že cca 90% z nich boli z ekipi sag4fan. Je to super, že už aj cyklistike chodia fankluby na preteky, ale toto mi už príde trošku ako chodiaca reklama. Ak je nejaký Sagan funklub, tak by mal ctiť buď svk farby alebo zelenú resp. dúhovú. Ale keď vidíte všade len rużovú, či už trička, balóniky (asi 100) a iné veci, tak sa človek zamyslí, čí je to vlastne funklub..? Mne to príde hrozne pritiahnuté za vlasy a hlavne asi aj dobre zaplatené fandenie.
Takže je to ešte horšie, oni na to využili obyčajných ľudí a tvária sa ako ,,modré z neba,,. Pekné špiny operátorské.elviska píše:dexterko píše:Dnes už konečne live. V cieli bolo ohromné množstvo Sagan fans, ale dovolím si tvrdiť, že cca 90% z nich boli z ekipi sag4fan. Je to super, že už aj cyklistike chodia fankluby na preteky, ale toto mi už príde trošku ako chodiaca reklama. Ak je nejaký Sagan funklub, tak by mal ctiť buď svk farby alebo zelenú resp. dúhovú. Ale keď vidíte všade len rużovú, či už trička, balóniky (asi 100) a iné veci, tak sa človek zamyslí, čí je to vlastne funklub..? Mne to príde hrozne pritiahnuté za vlasy a hlavne asi aj dobre zaplatené fandenie.
Telekom urobil súťaž pred TDF, a keď dobre viem tak vybrali 10 -17 ľudí, medzi nimi aj moja kamoška. Práve dneska mi písala že je tam dobrá atmosféra a videla tam viacerých slovenských fanúšikov. Nemajú len ružové balóny a tričká, ale mali aj slovenské vlajky. A mali na sebe aj iné tričká. Minulý rok tiež robil takú súťaž telekom a tiež vtedy vybral ľudí.
dexterko píše:Takže je to ešte horšie, oni na to využili obyčajných ľudí a tvária sa ako ,,modré z neba,,. Pekné špiny operátorské.elviska píše:dexterko píše:Dnes už konečne live. V cieli bolo ohromné množstvo Sagan fans, ale dovolím si tvrdiť, že cca 90% z nich boli z ekipi sag4fan. Je to super, že už aj cyklistike chodia fankluby na preteky, ale toto mi už príde trošku ako chodiaca reklama. Ak je nejaký Sagan funklub, tak by mal ctiť buď svk farby alebo zelenú resp. dúhovú. Ale keď vidíte všade len rużovú, či už trička, balóniky (asi 100) a iné veci, tak sa človek zamyslí, čí je to vlastne funklub..? Mne to príde hrozne pritiahnuté za vlasy a hlavne asi aj dobre zaplatené fandenie.
Telekom urobil súťaž pred TDF, a keď dobre viem tak vybrali 10 -17 ľudí, medzi nimi aj moja kamoška. Práve dneska mi písala že je tam dobrá atmosféra a videla tam viacerých slovenských fanúšikov. Nemajú len ružové balóny a tričká, ale mali aj slovenské vlajky. A mali na sebe aj iné tričká. Minulý rok tiež robil takú súťaž telekom a tiež vtedy vybral ľudí.
Nieje kamoška menšia brunetka, trošku kučeravá? Asi 5x ma švacla s tou palicou, na ktorej majú Saganovu tvár, tak som jej ju zobral, že nech si trošku oddýchne, bo evidentne ju to veľmi nebavilo držať nonstop nad hlavou
Tibi píše:Focus-Shimano píše:Dneska pekná etapa najviac ma potešilo Johnyho 4.miesto toto ho určite povzbudí strašne ma to teší škoda že to tam Peter šupol na tretie keby bol v top 3 bola by to ešte väčšia paráda.
Už som Ti chcel napísať,že nech je tohto ročná TF zajímava ako chce,tak na tohtoročné JK to aj tak nemá.Chcel som Ti opísať ako ma P-R a Flámsko úplne dostali a ty mi spravíš takýto šok,ked tlačíš Johnyho pred Petra![]()
![]()
Focus-Shimano píše:Klasiky sú klasiky na to sa žiadna grand tour nechytáatmosféra v nádhernom flamsku a regióne nord pas de calais je úžasná. Samozrejme mi nevadí že Peter ešte ospurtoval Johnyho aj tak je John spokojný so 4.miestom.Velmi mu to prajem po tom čo si prežil. Prišiel skoro o palec a rozmýšľal nad ukončením kariéry a to by bola obrovská škoda
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 29 hostia