Focus-Shimano píše:Peter vo vyhlaseni povedal ze sa nicitil dobre neviem si predstavit vykon keby ze sa citi vynikajuco
Keram píše: Kwiatko by tam bol keby nebol az prilis zbytocne aktivny. Nechapal som preco je taky premotivovany. Ved teoreticky ten ciel mu mal perfektne sediet.
menovatel píše:Po tomto famóznom víťazstve nad vrchármi sa Peťa zas pýtali na Ardény. Povedal, že oboje (jar po Roubaix plus Ardény) sa zvládať nedá, takže len keby sa mu Flámsko a Roubaix prejedli, čo nepovažuje za pravdepodobné.
Možno by sa dalo pouvažovať aspoň o Amstli. Uvidíme.
dexterko píše:menovatel píše:Po tomto famóznom víťazstve nad vrchármi sa Peťa zas pýtali na Ardény. Povedal, že oboje (jar po Roubaix plus Ardény) sa zvládať nedá, takže len keby sa mu Flámsko a Roubaix prejedli, čo nepovažuje za pravdepodobné.
Možno by sa dalo pouvažovať aspoň o Amstli. Uvidíme.
No on už toho tiež narozprával zvládať sa to určite dá ak sa to poriadne naplánuje. A kto iný by to mal zvládnuť ak nie novodobý Merckx. Ja osobne by som bol veľmi sklamaný ak by to aspoň raz neskúsil.
ifčopifčo píše:Na Slovensku sú teraz stovky DS ktorí by Petrovi radi urobili program podľa svojho gusta Môj názor je taký, že pokiaľ Peter neuspeje na Roubaix, kde zatiaľ nemá ani top 5, tak Ardény sú pasé, možno maximálne tak Amstel. V rozhovore s Jurajom Saganom odznelo, že Peter ani nepotrebuje trénera, že on najlepšie pozná svoje telo a jeho limity.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: 1p2 a 28 hostia