ifčopifčo píše:Čo poviete na výkon Saganových kolegov? Okrem spoľahlivého Romana to bola podľa mňa bieda, celý čas boli roztratení v peletóne, v závere sa im stratil Valgren, jediný krát ich bolo vidieť tak 4-5 km pred cieľom keď tam úplne zbytočne ťahali špicu keď bol platonicky odskočený Fuglsang s Avermaetom a nedokázali ich stiahnúť ani o meter
Keram píše:Co hovorite na ten trend ze sa tak presadzuju pretekari takeho Saganovskeho typu. Hlavne tuto sezonu. Degenkolb s Kristoffom vyhrali vsetky monumenty a Matthews bol na stupni na AGR. Mozno keby sa za kazdu cenu nedrzal Gilberta tak skonci aj lepsie. Nastal cas ze pokial nie si odolny spurter tak mas na klasikach male sance? Jedina skoda ze prave toho od ktoreho sme to cakali konkurencia momentalne prerastla. BTW s Kristoffom, Saganom a Matthewsom moze mat boj o zeleny dres velmi zaujimavu prichut. Plus so zmenou systemu ak sa do toho zapoji aj cistokrvny spurter. Predpoklady ma aj Degenkolb ale ten bude makat na Kittela co ho diskvalifikuje z tejto sutaze. Aj ked momentalne on je najvacsia hviezda v Giante.
emor píše:vypustitť boj o zelený dres .?! - to snáď žartuješ... Akosi všetci pri porovnávaní šancí Petra na zisk zeleného dresu zabúdate prečo ho vlastne už trikrát vyhral.. Nie preto že je najrýchlejší špurtér a ani nie preto že dokáže preliezť kopcovité etapy a zbaviť sa Kittela alebo Cava.. Ale preto že VŽDY dokázal bodovať ! a to preto lebo jeho najsilnejšou stránkou je práve tá schopnosť byť vždy vpredu. Mne osobne vôbec nebude vadi keď nevyhrá ani jednu etapu na TdF, maximálne sa budem tešiť keď na Avenue des Champs-Élysées bude v zelenom tričkua keď tam bude El pistolero v žltom - tak bude moja radosť dvojnásobná. Verím že to bude v roku 2015 realitou
![]()
berloq píše:Berieš to strašne z jedného hľadiska... hľadiska menom Gilbert. Lenže on má už najlepšie roky za sebou, cyklistika sa posunula a on a jemu podobní sú bohužiaľ tými prvými obeťami "novej cyklistiky", ale hlavne nebude tu večne, koľko krát si ešte doprajeme jeho let Caubergom, dva, tri? A potom čo? Predvídateľný Cauberg... práveže ten dojazd predvídateľný nie je. To Gilbert je predvídateľný, ale celý dojazd určite nie...
Keram píše:Co hovorite na ten trend ze sa tak presadzuju pretekari takeho Saganovskeho typu. Hlavne tuto sezonu. Degenkolb s Kristoffom vyhrali vsetky monumenty a Matthews bol na stupni na AGR. Mozno keby sa za kazdu cenu nedrzal Gilberta tak skonci aj lepsie. Nastal cas ze pokial nie si odolny spurter tak mas na klasikach male sance? Jedina skoda ze prave toho od ktoreho sme to cakali konkurencia momentalne prerastla. BTW s Kristoffom, Saganom a Matthewsom moze mat boj o zeleny dres velmi zaujimavu prichut. Plus so zmenou systemu ak sa do toho zapoji aj cistokrvny spurter. Predpoklady ma aj Degenkolb ale ten bude makat na Kittela co ho diskvalifikuje z tejto sutaze. Aj ked momentalne on je najvacsia hviezda v Giante.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia