dexterko píše:Ja len krátkov dnešných gbs sa Ďuri vyjadril, že brácho sa vždy sťažoval na to, že mu tá E3 nikdy nevoňala po M-SR. Tak som pokojný ohl formy
simko píše:podla mna doktori ktori mali preukazatelne co docinenia s dopingom (Ibarguren, Vanmol) by nemali v cyklistike uz dalej co robit.
Gaučový profesionál píše:Nepáči sa mi Peter túto sezónu v kopcoch. Na Kemmelbergu vyzeral tragicky. Netuším, čo si myslieť pred Ronde. Dnešok pojal yko tréning alebo čo to bolo? Bora totálny prepadák, dúfam, že sa im zas Valach a Peter poďakujô ale u mňa boli totálny prepadák.
Za Slušný Svet píše:Sagan a Trentin ťahali v skupine jednoznačne najviac, zdalo sa mi, že Sagan ešte o kúsok viac ako Trentin. Jazdiť 70 km v úniku na vetre a vybehnúť Kemmelberg s úsmevom na tvári... Chcel by som mať vašu predstavivosť, chalani
Za Slušný Svet píše:Sagan a Trentin ťahali v skupine jednoznačne najviac, zdalo sa mi, že Sagan ešte o kúsok viac ako Trentin. Jazdiť 70 km v úniku na vetre a vybehnúť Kemmelberg s úsmevom na tvári... Chcel by som mať vašu predstavivosť, chalani
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia