Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Slováci v tímoch World Tour

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

Re: Slováci v tímoch World Tour

Poslaťod ifčopifčo » Sob 07. Sep 2024 14:12:52

Skvelá správa a potvrdenie výnimočného talentu.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod eres » Str 11. Sep 2024 10:15:22

Bicykl je zdrojem zábavy, kde chci, tam sám se zastaví...
Obrázok užívateľa
eres

Poslaťod Roman » Str 25. Sep 2024 13:05:06

A vcera striebro v casovke na MS. Cudujem sa, ze tu o tom nie je v diskusii ani zmienka
Roman

Poslaťod Keram » Str 25. Sep 2024 14:03:11

Ja som aj chcel napisat ale nebol tu ziadny novy prispevok a potom som na to zabudol. :D

Gratulujem a som zvedavy na zajtra co vymysli v pretekoch. Ma nabeh byt na dlhe roky jedna z naj sportovkyn na Slovensku. Tak jej drzme palce lebo cesta bude este dlha.
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod Roman » Štv 26. Sep 2024 12:28:11

Dnes opat bronz, super Viki!
Roman

Poslaťod Keram » Štv 26. Sep 2024 14:34:02

Dnes bola opat jedna z hlavnych postav. Sprint asi nebude jej silna stranka ale za celkovy vykon klobuk dole.
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod pmts » Štv 30. Jan 2025 17:46:12

No, iba hádžem do pléna, Matthias dnes na Malorke prvýkrát lídrom takého mix tímu UAE, kde boli ľudia z áčka, a v 19tich hneď Top 10 8-) ... On, Svrčo, Chladoňová, tri veľké talenty v top tímoch kde VEDIA vychovávať mladých, začínam sa tešiť na sezónu :D ... Nehovoriac o Kubišovi ktorý bude lídrom väčšinu roka v Pro tíme, na Amstli a Omloope by sme mali vidieť slovenský majstrovský dres po rokoch ísť na svoj výsledok. Žeby rozbeh druhej éry cyklistiky na Slovensku? :lol:
pmts

Poslaťod Miki » Štv 27. Feb 2025 18:55:46

Rozhodol som sa tu zas tu niečo napísat.Vyzerá to tak,že našej novej hviezdičke chcú vo Visme poriadne naložiť na chrbát.Podľa avizovaných informácií mal jej jarný program byť nasledovný:6.-8.3.Vuelta extramadura Femina,20.3 Amstel Gold,23.3 Valonsky šíp,27.3 Liege Bastogne Liege a 6.7 Giro.Z článku na Sportnete vyplynulo,
že by mala íst aj Miláno San Remo.Neviem či to je pravda.Prebrali to zo Sporzy.Na Sporze som však našiel,že by mala isť aj Brabantský šíp.Takže to už bude celkom dosť na to že má len 18 rokov.To Petrer Sagan v tom veku o tom asi ani nesníval.Chcem sa tu podeliť aj o úžasný zažitok,ktorý som mal pri sledovaní záznamu na You tube z pretekov Sportland NO v Rakúsku v uplynulom roku,kde bola Viktoria v poslednej etape z cielom v lyžiarskom stredisku pod vrcholom Hochkár víťazná z 2 a pol minútovým náskokom.Nejde ani tak o to,že vyhrala,ale ako vyhrala.Od začiatku išla na čelo a celý výstup diktovala tempo.Bez nejakej pomoci.Postupne odpadávali pretekárky jedna za druhou,ako hrozienka zo strapca.Treba povedať,že to neboli len juniorské preteky,ale zmiešané aj so ženami.Najviac ma však upútal spôsob jazdy na bycykli.Krásny posed bez pohnutia,bez nejakého krútenia,ako by išla časovku.Trochu mi to pripomenulo Frooma v jeho najlepších časoch.Od toho posedu vyplýva aj jej úspešnosť v časovke.Jednoducho som bol očarený.Som teraz v očakávaní,ako sa prejaví v novom teame na ceste.Ak to aj nebude ešte to pravé výsledkové,verím že to príde čo najskôr.Zároveň sa ja obávam,či jej vo Visme toho nenabalili až moc.Držím palce.
Miki

Poslaťod pmts » Sob 01. Mar 2025 17:30:58

Miki píše:Rozhodol som sa tu zas tu niečo napísat.Vyzerá to tak,že našej novej hviezdičke chcú vo Visme poriadne naložiť na chrbát.Podľa avizovaných informácií mal jej jarný program byť nasledovný:6.-8.3.Vuelta extramadura Femina,20.3 Amstel Gold,23.3 Valonsky šíp,27.3 Liege Bastogne Liege a 6.7 Giro.Z článku na Sportnete vyplynulo,
že by mala íst aj Miláno San Remo.Neviem či to je pravda.Prebrali to zo Sporzy.Na Sporze som však našiel,že by mala isť aj Brabantský šíp.Takže to už bude celkom dosť na to že má len 18 rokov.To Petrer Sagan v tom veku o tom asi ani nesníval.Chcem sa tu podeliť aj o úžasný zažitok,ktorý som mal pri sledovaní záznamu na You tube z pretekov Sportland NO v Rakúsku v uplynulom roku,kde bola Viktoria v poslednej etape z cielom v lyžiarskom stredisku pod vrcholom Hochkár víťazná z 2 a pol minútovým náskokom.Nejde ani tak o to,že vyhrala,ale ako vyhrala.Od začiatku išla na čelo a celý výstup diktovala tempo.Bez nejakej pomoci.Postupne odpadávali pretekárky jedna za druhou,ako hrozienka zo strapca.Treba povedať,že to neboli len juniorské preteky,ale zmiešané aj so ženami.Najviac ma však upútal spôsob jazdy na bycykli.Krásny posed bez pohnutia,bez nejakého krútenia,ako by išla časovku.Trochu mi to pripomenulo Frooma v jeho najlepších časoch.Od toho posedu vyplýva aj jej úspešnosť v časovke.Jednoducho som bol očarený.Som teraz v očakávaní,ako sa prejaví v novom teame na ceste.Ak to aj nebude ešte to pravé výsledkové,verím že to príde čo najskôr.Zároveň sa ja obávam,či jej vo Visme toho nenabalili až moc.Držím palce.

Vo Visme s ňou počítajú na GC do budúcna, v rozhovoroch sa neboja spomínať ani Tour de France. Vskutku v nej máme obrovský talent, no a to sa ešte teraz v ich špičkovon set upe môže zlepšiť aj o desiatky percent... Vo Visme vedia veľmi dobre ako narábať s mládežou ;)
pmts

Poslaťod majo » Ned 23. Mar 2025 17:55:09

Lukas Kubis dnes vitazne 8-)
majo

Poslaťod Keram » Ned 23. Mar 2025 18:34:15

Parada. Vedel som ze to skor ci neskor pride.
Bolo to mozne dnes aj kukat na ES?
Obrázok užívateľa
Keram

Predchádzajúci

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia