Miki píše:Rozhodol som sa tu zas tu niečo napísat.Vyzerá to tak,že našej novej hviezdičke chcú vo Visme poriadne naložiť na chrbát.Podľa avizovaných informácií mal jej jarný program byť nasledovný:6.-8.3.Vuelta extramadura Femina,20.3 Amstel Gold,23.3 Valonsky šíp,27.3 Liege Bastogne Liege a 6.7 Giro.Z článku na Sportnete vyplynulo,
že by mala íst aj Miláno San Remo.Neviem či to je pravda.Prebrali to zo Sporzy.Na Sporze som však našiel,že by mala isť aj Brabantský šíp.Takže to už bude celkom dosť na to že má len 18 rokov.To Petrer Sagan v tom veku o tom asi ani nesníval.Chcem sa tu podeliť aj o úžasný zažitok,ktorý som mal pri sledovaní záznamu na You tube z pretekov Sportland NO v Rakúsku v uplynulom roku,kde bola Viktoria v poslednej etape z cielom v lyžiarskom stredisku pod vrcholom Hochkár víťazná z 2 a pol minútovým náskokom.Nejde ani tak o to,že vyhrala,ale ako vyhrala.Od začiatku išla na čelo a celý výstup diktovala tempo.Bez nejakej pomoci.Postupne odpadávali pretekárky jedna za druhou,ako hrozienka zo strapca.Treba povedať,že to neboli len juniorské preteky,ale zmiešané aj so ženami.Najviac ma však upútal spôsob jazdy na bycykli.Krásny posed bez pohnutia,bez nejakého krútenia,ako by išla časovku.Trochu mi to pripomenulo Frooma v jeho najlepších časoch.Od toho posedu vyplýva aj jej úspešnosť v časovke.Jednoducho som bol očarený.Som teraz v očakávaní,ako sa prejaví v novom teame na ceste.Ak to aj nebude ešte to pravé výsledkové,verím že to príde čo najskôr.Zároveň sa ja obávam,či jej vo Visme toho nenabalili až moc.Držím palce.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia