Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Tímy a cyklisti

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

Re: jazdi sa bez ohladu na straty

Poslaťod eres » Str 23. Sep 2015 13:23:57

Focus-Shimano píše:
paula@sile píše:k tejto teme sa vcera vyjadril aj degenkolb
a nekritizoval len motorkarov.....

http://www.radsport-news.com/sport/sportnews_95595.htm

Nemozte to prelozit ze o com tam John hovori moja nemcina je viac ako biedna :D

Niečo v tom zmysle, že niekedy si myslí, že cyklisti sú banda šialencov a treba jasne povedať, že si za pády môžu aj sami, keď bez ohľadu na možné straty idú na najvyššie riziko, keď cítia šancu vyhrať...

Ale to je len taký amatérsky preklad ;)
Bicykl je zdrojem zábavy, kde chci, tam sám se zastaví...
Obrázok užívateľa
eres

Poslaťod Focus-Shimano » Str 23. Sep 2015 13:37:10

eres píše:
Focus-Shimano píše:

Niečo v tom zmysle, že niekedy si myslí, že cyklisti sú banda šialencov a treba jasne povedať, že si za pády môžu aj sami, keď bez ohľadu na možné straty idú na najvyššie riziko, keď cítia šancu vyhrať...

Vdaka ;)
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod paula@sile » Str 23. Sep 2015 13:38:33

eres píše:
Focus-Shimano píše:

na amatera celkom dobre ;)

ostro kritizoval riskantne pocinanie pretekarov v pelotone…
v poslednej dobe sa stalo vela brutalnych nehod, ale väcsinou su si cyklisti sami na vine, je presvedceny john…
vela z nich je pripravenych ist maximalne riziko
hovori o tom, ze cyklisti jazdia v poslednej dobe ako “ banda sialencov“, ktori su schopni riskovat bez ohladu na straty, ked vidia sancu na uspech…
pretekarom na vuelte nedava za pady ziadnu vinu a je za to, aby sprievodne motorky- ich vodici, boli lepsie skoleni
paula@sile

Poslaťod eres » Str 23. Sep 2015 14:16:30

paula@sile píše: na amatera celkom dobre ;)

Óóóó, trikrát ďakujem :oops:
Bicykl je zdrojem zábavy, kde chci, tam sám se zastaví...
Obrázok užívateľa
eres

SKY 2016

Poslaťod dexterko » Pon 28. Sep 2015 22:01:01

NEW SIGNINGS:
Michal Golas, Benat Intxausti, Michal Kwiatkowski, Mikel Landa, Gianni Moscon, Alex Peters & Danny van Poppel

CONTRACT RENEWALS:
Ian Boswell, Philip Deignan, Sebastian Henao, Peter Kennaugh, Vasil Kiryienka, Christian Knees, Mikel Nieve, Luke Rowe, Ian Stannard & Xabier Zandio

UNDER EXISTING CONTRACT:
Andrew Fenn, Chris Froome, Sergio Henao, Leopold Konig, David Lopez, Lars Petter Nordhaug, Wout Poels, Salvatore Puccio, Nicolas Roche, Ben Swift, Geraint Thomas & Elia Viviani.

DEPARTING RIDERS:
Nathan Earle, Bernhard Eisel, Danny Pate, Richie Porte, Kanstantsin Siutsou, Chris Sutton

by CQ.
Obrázok užívateľa
dexterko

Re: SKY 2016

Poslaťod ifčopifčo » Uto 29. Sep 2015 13:58:06

dexterko píše:NEW SIGNINGS:
Michal Golas, Benat Intxausti, Michal Kwiatkowski, Mikel Landa, Gianni Moscon, Alex Peters & Danny van Poppel

CONTRACT RENEWALS:
Ian Boswell, Philip Deignan, Sebastian Henao, Peter Kennaugh, Vasil Kiryienka, Christian Knees, Mikel Nieve, Luke Rowe, Ian Stannard & Xabier Zandio

UNDER EXISTING CONTRACT:
Andrew Fenn, Chris Froome, Sergio Henao, Leopold Konig, David Lopez, Lars Petter Nordhaug, Wout Poels, Salvatore Puccio, Nicolas Roche, Ben Swift, Geraint Thomas & Elia Viviani.

DEPARTING RIDERS:
Nathan Earle, Bernhard Eisel, Danny Pate, Richie Porte, Kanstantsin Siutsou, Chris Sutton

by CQ.

Tak už chápem Siutsova a jeho zúfalé pokusy na MS.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod majo » Uto 29. Sep 2015 23:12:58

cav, renshaw a b.eisel do MTN...zaujimave nie?...moze to byt top sprintersky team buduci rok...mozno trosku prestarnuty ale urcite silny :D
majo

Poslaťod MichalJ » Str 30. Sep 2015 1:17:12

Plus na budúci rok je potvrdený aj Farrar, a stále je šanca že tam ostanú aj Ciolek s Gossom. Nikto z nich sa síce túto sezónu neukázal, ale v rozbiehaní vláčiku Markovi by mohli byť veľmi platní.

Edit. Sakra, pozerám že Goss mal fakt strašnú sezónu. Jediné umiestnenie v top 10, a to 8.miesto v Californii. To je prosím pekne človek čo 3-4 roky dozadu bojoval so Saganom o zelený dres a vyhral Milano-San Remo. Pritom túto sezónu ho v pohode výsledkovo tromfne aj Kolář. Ak sa zázračne nezlepší, tak je v 28 rokoch pomaly zrelý aj na dôchodok, ťažko povedať či si vôbec nájde poriadny tím na budúcu sezónu.
MichalJ

Poslaťod bloy » Str 30. Sep 2015 8:19:17

Eisel bude strašiť vpredu, Farrar zhodí v úvode záverečného dojazdu všetkých konkurentov a tých čo ostanú dorazí Cav lakťami. ;)

... ale vážne, s Cavom to snáď už pôjde lepšie ako s tými minuloročnými nákupmi, kde snáď akurát Boasson-Hagen stál za to.
"“Byl jsem ze začátku takový méně průbojný a Cavendish mi radil, abych se nebál používat lokty a nikdy nikomu nic nedaroval." Petr Vakoč
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod Keram » Str 30. Sep 2015 14:12:55

Na CN pisu ze Kittel by mal nahradit Cava v Etixxe. Zaujimave.
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod berloq » Ned 04. Okt 2015 0:33:12

Keram píše:Na CN pisu ze Kittel by mal nahradit Cava v Etixxe. Zaujimave.

Je to teda zaujímavé dosť...

Kto by to bol povedal, že sa takto z roka na rok rozpadne najlepšia mašina súčasnosti. Všetko to zapríčinila jedna nevydarená sezóna, ktorá dokázala presvedčiť vedenie tímu o tom, že Kittel už nebude tak stabilný a tak potrebný. Giant, ktorého postup na výslnie prebehol tak postupne, hladko, bez žiadnych milionárskych nákupov ale naopak systematickou prácou, sa rozhodol zbaviť človeka, ktorý bol jednoducho záruka úspechu. Kittel chceme-nechceme je (aspoň v minulej sezóne, v tej podľa ktorej sa to dá zrovnávať...) najrýchlejší muž na svete, a keď je niekto naozaj najrýchlejší po čase vyhrať musí. Dokázal na férovku poraziť jednak Cavendisha a tak isto Greipela (do tohto trojboja ďalej nikto nepatrí). Lenže Giant je momentálne viac ako šprint... momentálne majú vo svojich radoch jazdca, ktorý môže hrať prim v klasikách ďalších desať rokov. Majú jazdca, ktorý ukázal, že je schopný bojovať s najlepšími o GT.

Lenže istota? Kittel je podľa mňa oveľa väčšia... Degenkolbovi sa na jednorázovkách nemusí podariť uspieť a u Dumoulina sa možno jednalo o highlight kariéry, na ktorý v živote nenaviaže. V šprinte ani náhodou plnohodnotnú náhradu nemajú. Zatiaľ sa mi to zdá ako obrovská chyba tímu, pustili človeka, ktorý postavil tím na nohy.

Lefevere predal Cavendisha, kúpil Kittela. Pekná rošáda. Ono bolo dlhšiu dobu známe, že Lefevere sa iba ťažko pozerá na to, ako Kittel dokázal Cavendisha v špurtoch porážať. Áno Kittel bol v posledných dvoch sezónach rýchlejší. Quick-Step, resp. Etixx nepochybne s šprintérmi narábať vie. Je to tím, ktorí prevzal elitných jazdcov z Highroadu, teda s rozbiehaním špurtov majú v tíme bohaté skúsenosti. Lenže... Lefevere sa zbavil aj Renshawa a tak isto Kittelov lead-out Tom Veelers a Ken De Koert zrejme zostávajú v Giante. Takže neviem, nechcem tvrdiť, že bude odkázaný sám na seba to nie, ale nejako sa tam nerysuje taká zohratá mašina. Pretože je treba povedať, že Giant v rokoch 13/14 bol neprekonateľný zjavil sa na čele práve vtedy, keď to bolo treba.

Zatiaľ to asi nie je potvrdené, že tam zamieri. Ale to je vlastne jedno, ide mi o ten odchod z tímu...
Po rovine neviem, do kopca nevládzem, z kopca sa bojím.
Obrázok užívateľa
berloq

Poslaťod Focus-Shimano » Ned 04. Okt 2015 8:16:21

berloq píše:
Keram píše:Na CN pisu ze Kittel by mal nahradit Cava v Etixxe. Zaujimave.

Je to teda zaujímavé dosť...

Kto by to bol povedal, že sa takto z roka na rok rozpadne najlepšia mašina súčasnosti. Všetko to zapríčinila jedna nevydarená sezóna, ktorá dokázala presvedčiť vedenie tímu o tom, že Kittel už nebude tak stabilný a tak potrebný. Giant, ktorého postup na výslnie prebehol tak postupne, hladko, bez žiadnych milionárskych nákupov ale naopak systematickou prácou, sa rozhodol zbaviť človeka, ktorý bol jednoducho záruka úspechu. Kittel chceme-nechceme je (aspoň v minulej sezóne, v tej podľa ktorej sa to dá zrovnávať...) najrýchlejší muž na svete, a keď je niekto naozaj najrýchlejší po čase vyhrať musí. Dokázal na férovku poraziť jednak Cavendisha a tak isto Greipela (do tohto trojboja ďalej nikto nepatrí). Lenže Giant je momentálne viac ako šprint... momentálne majú vo svojich radoch jazdca, ktorý môže hrať prim v klasikách ďalších desať rokov. Majú jazdca, ktorý ukázal, že je schopný bojovať s najlepšími o GT.

Lenže istota? Kittel je podľa mňa oveľa väčšia... Degenkolbovi sa na jednorázovkách nemusí podariť uspieť a u Dumoulina sa možno jednalo o highlight kariéry, na ktorý v živote nenaviaže. V šprinte ani náhodou plnohodnotnú náhradu nemajú. Zatiaľ sa mi to zdá ako obrovská chyba tímu, pustili človeka, ktorý postavil tím na nohy.

Lefevere predal Cavendisha, kúpil Kittela. Pekná rošáda. Ono bolo dlhšiu dobu známe, že Lefevere sa iba ťažko pozerá na to, ako Kittel dokázal Cavendisha v špurtoch porážať. Áno Kittel bol v posledných dvoch sezónach rýchlejší. Quick-Step, resp. Etixx nepochybne s šprintérmi narábať vie. Je to tím, ktorí prevzal elitných jazdcov z Highroadu, teda s rozbiehaním špurtov majú v tíme bohaté skúsenosti. Lenže... Lefevere sa zbavil aj Renshawa a tak isto Kittelov lead-out Tom Veelers a Ken De Koert zrejme zostávajú v Giante. Takže neviem, nechcem tvrdiť, že bude odkázaný sám na seba to nie, ale nejako sa tam nerysuje taká zohratá mašina. Pretože je treba povedať, že Giant v rokoch 13/14 bol neprekonateľný zjavil sa na čele práve vtedy, keď to bolo treba.

Zatiaľ to asi nie je potvrdené, že tam zamieri. Ale to je vlastne jedno, ide mi o ten odchod z tímu...

Krasne napisane neda sa nesuhlasit.Degenkolb v spurtoch nikdy nezastupi Kittela a dalsi spurteri ako napr.Arndt nemaju na to aby sa rovnali spicke.Mozno casom ale tato chyba moze stat Giant mnozstvo vyhier ved Kittel v najlepsej forme bol neporazitelny naopak Degenkolb bol tento rok na TdF pre mna neviditelny rychlostne na Greipela,Sagana,Cavendisha nemal takze toto nebude pre Giant ziadna istota.
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod berloq » Ned 04. Okt 2015 12:13:11

Focus-Shimano píše:Krasne napisane neda sa nesuhlasit.Degenkolb v spurtoch nikdy nezastupi Kittela a dalsi spurteri ako napr.Arndt nemaju na to aby sa rovnali spicke.Mozno casom ale tato chyba moze stat Giant mnozstvo vyhier ved Kittel v najlepsej forme bol neporazitelny naopak Degenkolb bol tento rok na TdF pre mna neviditelny rychlostne na Greipela,Sagana,Cavendisha nemal takze toto nebude pre Giant ziadna istota.

Ono toto som tým úplne povedať nechcel. Degenkolb spravil túto sezónu obrovský skok vo výkonnosti a táto výkonnosť mu vyhrala dva monumenty a to je pri všetkej úcte viac ako etapy na TdF. Nikde nie je napísané, že nejaké etapy Degenkolb nevyhrá. Ale skôr mi ide o to, že sústredenie sa na jednorázovky a šprinty do kopy ide, išlo to vždy, ono to má veľa spoločných faktorov. Lenže Giant, zdá sa, chce viac. Neviem, skôr mi pripadá, že im Dumoulin svojim výkonom vtlačil do hláv myšlienku, že by mohli vyhrávať GT. Kvôli tomu budú však musieť prekopať celý tím a nie len zbaviť sa šprintéra.

Takým podobným spôsobom sa uberali v Quick-Stepe. Lefevere si zobral do hlavy, že môže byť úspešný na všetkých frontoch, pred dvomi rokmi kúpili Urána, dokonca aj Kwiatkowski celkom slušne napredoval a zdalo sa, že to bude možné. Považoval som to za bláznovstvo, lenže Urán bol na Gire na pódiu. Ale ako sa zdá, ono to úplne nevyšlo... So silným jazdcom na GC sa dá byť v popredí, dá sa dokonca vyhrať, lenže to musí mať ten jazdec super formu... inak to bez tímu nejde a ten Lefevere nemal. A nemá ho ani Giant.

Možno sa z toho niečo vyvinie, ale ako som povedal, zatiaľ sa mi to nezdá ako príliš podarený ťah.
Obrázok užívateľa
berloq

Re: Tímy a cyklisti- Kittel je istota

Poslaťod Miki » Ned 04. Okt 2015 12:54:11

No nie som si tým taký istý.Kittel sa predovšetkým musí dostať do koncoviek. A tie bývajú čoraz ťažšie.Organizátori Grand tour zaraďujú do priebehu čoraz viac kopcovitých etáp.Príkladom je aj tohtoročná Vuelta a aj tour bola podobná.A Kittel sa mne osobne javí ,ako ešte horší vrchár,ako je Cav.Okrem toho, že mu budú musieť robiť vláčik v koncovkách,tak ho predovšetkým budú musieť ťahať cez kopce, aby stihol vôbec limit.Neviem,či to je dobrá investícia,ked celý tým sa bude zaoberať len Kittelom.Niečo by o tom vedel rozprávať aj Velits Peter v prípade Cava.Už teraz ľutujem tých ,ktorí ho budú doprevádzať na Tour.
Miki

Poslaťod ifčopifčo » Ned 04. Okt 2015 19:06:52

Degenkolb je oveľa užitočnejší cyklista ako Kittel, ten keď nie je rovinaté preteky tak je úplne zbytočný. John dokáže urobiť obrovský kus práce. Túto sezónu mal Marcel katastrofálnu, po Poľsku bol na 5 jednorázovkách, raz skončil 91. a štyri krát nedokončil, hoci to profilovo neboli náročné preteky. Neviem či na to už kašlal, pretože ak nie, tak bude mať čo robiť aby sa vrátili úrodné roky. Tento rok okrem toho neabsolvoval ani jednu GT čo tiež z kondičného hľadiska nie je ideálne. Ostal urazený že nešiel na Tour ale vo zvyšku sezóny vôbec nepresvedčil že jeho účasť by bola prínosom. Som zvedavý ako sa uplatní v Etixxe, dúfam že sa dostane do formy, jeho súboje s ostatnými rýchlikmi by mi chýbali.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod berloq » Ned 04. Okt 2015 19:29:44

ifčopifčo píše:Degenkolb je oveľa užitočnejší cyklista ako Kittel, ten keď nie je rovinaté preteky tak je úplne zbytočný. John dokáže urobiť obrovský kus práce. Túto sezónu mal Marcel katastrofálnu, po Poľsku bol na 5 jednorázovkách, raz skončil 91. a štyri krát nedokončil, hoci to profilovo neboli náročné preteky. Neviem či na to už kašlal, pretože ak nie, tak bude mať čo robiť aby sa vrátili úrodné roky. Tento rok okrem toho neabsolvoval ani jednu GT čo tiež z kondičného hľadiska nie je ideálne. Ostal urazený že nešiel na Tour ale vo zvyšku sezóny vôbec nepresvedčil že jeho účasť by bola prínosom. Som zvedavý ako sa uplatní v Etixxe, dúfam že sa dostane do formy, jeho súboje s ostatnými rýchlikmi by mi chýbali.

Užitočnejší... To je pomerne zaujímavé slovo. Áno Kittel je na rovinaté preteky, tak ako vždy tí top šprintéri boli, v tom je snáď nejaký problém? Tak ako Kittel nevyhraje nikdy Roubaix, tak bude iba ťažko Degenkolb dominovať šprintérskym dojazdom na TdF, neporovnávajme neporovnateľné, aj keď sa bavíme o šprintéroch. Otázne je či je jedna sezóna dostatočným dôkazom toho, že by sa s ním ďalej nemalo počítať.

A ešte k slovu užitočnejší, ak si myslíš, že bude užitočnejší pre Dumoulina Degenkolb viac ako Kittel, je to jedno, rozdiel nie je nijako značný, tam kde bude Dumoulin potrebovať pomôcť tam by ani jeden z nich nebol.

Ale neviem prečo porovnávate hneď Degekolba a Kittela, akoby sa medzi nimi rozhodovalo. To je predsa blbosť. Pre Mňa však teraz ten tím tak trochu stratil tvár, stratil štýl, s ktorým prišiel do špičkového pelotónu.
Obrázok užívateľa
berloq

Poslaťod ifčopifčo » Ned 04. Okt 2015 20:24:22

berloq píše:Užitočnejší... To je pomerne zaujímavé slovo. Áno Kittel je na rovinaté preteky, tak ako vždy tí top šprintéri boli, v tom je snáď nejaký problém? Tak ako Kittel nevyhraje nikdy Roubaix, tak bude iba ťažko Degenkolb dominovať šprintérskym dojazdom na TdF, neporovnávajme neporovnateľné, aj keď sa bavíme o šprintéroch. Otázne je či je jedna sezóna dostatočným dôkazom toho, že by sa s ním ďalej nemalo počítať.

A ešte k slovu užitočnejší, ak si myslíš, že bude užitočnejší pre Dumoulina Degenkolb viac ako Kittel, je to jedno, rozdiel nie je nijako značný, tam kde bude Dumoulin potrebovať pomôcť tam by ani jeden z nich nebol.

Ale neviem prečo porovnávate hneď Degekolba a Kittela, akoby sa medzi nimi rozhodovalo. To je predsa blbosť. Pre Mňa však teraz ten tím tak trochu stratil tvár, stratil štýl, s ktorým prišiel do špičkového pelotónu.

Ja píšem že je v tom problém? Problém nastane vtedy keď mu obetuješ na GT tím a on sa do šprintov ani nedostane. To by pre tím problém mohol byť a ja si trúfnem odhadnúť že takto by tento rok na TdF Marcel skončil. A užitočnosť? Stačí si spomenúť na niektoré etapy Vuelty a potom je jasné čo som myslel pod pojmom "užitočnejší". Degenkolb dokáže lídrovi pomôcť v etapách kde to Marcel nedokáže. A v etapách kde Degenkolb nedokáže pomôcť tak Marcel potrebuje dokonca doprovod aby stihol limit. Inak ty si začal spomínať Degenkolba, už si nepamätáš? Ja som ich len porovnal, tak ako si to urobil ty. Podľa mňa stratil tvár Marcel a nie Giant, oni ho nevyhadzovali, on sám chcel predčasne ukončiť zmluvu, aspoň ja mám také informácie, ty máš iné? Chlapec sa urazil že nešiel na Tour a teraz si presadil odchod.
A už vôbec nepíšem že by sa s Kittelom nemalo počítať, naopak, zdôraznil som v závere že budem rád keď sa sa vráti do formy a bude si to rozdávať s Cavom, Greipelom a spol. Ale to čo predvádzal v závere sezóny keď mal mať relatívne oveľa viacej síl ako súperi, ako si to vysvetľuješ? Tých 5 nedokončených pretekov. To trucoval?
ifčopifčo

Poslaťod ondro » Ned 04. Okt 2015 20:45:10

Teda - možno by si bolo treba presnejšie definovať pojem "užitočný" (v cyklistike je to aj dosť zložité), ale tak ako to chápem ja, je Degenkolb nepochybne užitočnejší. Ak aj nie priamo výkonom, tak aspoň ochotou obetovať sa. Videli sme na Vuelte. Možno aj Kittel je toho schopný, akurát zatiaľ nemal príležitosť, neviem.
Užitočnosť z pohľadu výsledkov - Degenkolb má tento rok dva monumenty a môže to zopakovať ešte niekoľkokrát v najbližších rokoch.
Ďalej - nevidíme do všetkého ani zďaleka, aspoň ja nie. Nevieme, ako počas roka vyzerala komunikácia vedenia s Kittelom - mohlo tam vzniknúť isté napätie, nevieme, akú majú stratégiu. Možno nechcú byť tímom jedného šprintéra, možno že mať najlepší rozbiehací vláčik v pelotóne časom všetkých omrzí - jazdcov, šéfov, sponzorov, divákov. V cyklistike má aj tak najlepší cveng víťazná Grand tour, Monument alebo MS (3 x hurá Saganovi 8-) .
Mať v tíme jedného dominantného šprintéra znamená dosť úzku špecializáciu a tak nejak si myslím, že máloktorí jazdec má v sebe večnú a neotrasiteľnú oddanosť k tomu rýchlikovi na konci vláčika. To už silný domestik do kopcov je oveľa prestížnejšia pozícia a aj dostane viac príležitostí odhryznúť si kus koláča pre seba. Okrem toho v prípade Giantu - vyhrávať šprinty sme už dokázali, boli sme najlepší, skúsme teraz niečo iné; ktovie. Všetci potrebujú výzvy.
A ešte - môže to byť spojené s celkovým smerovaním bicyklovania vo World tour - príležitostí pre čistých šprintérov bude ubúdať, popularitu získavajú tí odolnejší, namiesto rovinatých etáp sa na Grand tour viac vyskytujú také tie klasikárske, etc.
ondro

Poslaťod ifčopifčo » Ned 04. Okt 2015 20:59:34

@ondro - ja si myslím že napätie medzi Marcelom a vedením vzniklo keď mu oznámili že nepôjde na Tour, to bol podľa mňa začiatok. Potom nešiel na Vueltu, ďalší olej do ohňa, vyskočil Tom a tak si v Giante povedali ak chceš, tak choď. Ktovie, možno čas ukáže že budú ľutovať, možno bude ľutovať Marcel alebo úplne pokojne môže byť happy všetci ;)
Ale o rozviazanie zmluvy požiadal jednoznačne Marcel, aspoň podľa mojich dostupných info, teda ak som ich správne pochopil. Možno by nám pomohla paula@sile, tá má vždy dobré informácie z nemeckých zdrojov.
ifčopifčo

Poslaťod ondro » Ned 04. Okt 2015 21:53:49

@ifčopifčo - díky za upresnenie pozadia situácie.
Takže nakoniec to môže byť tak, ako to aj vyzerá. Ak sa naštrbí komunikácia a dôvera (vinné môžu byť obidve strany, každopádne rozhoduje vedenie, okrem FC Barcelona, kde rozhoduje Messi 8-) ), tak môže byť aj superšprintér príťažou. Možno to tak nejak vyšlo, že sa aj ostatní jazdci v tíme javia tak, že budú s nadšením pomáhať ďalším lídrom, namiesto toho, aby boli všetci v neistote, ako to bude s Kittelom a či sa ešte všetko vráti do pohody.
ondro

PredchádzajúciĎalší

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 14 hostia