ifčopifčo píše:slovakpro píše:vďaka
Ja ťa nepoteším a nepoteším žiadneho fanúšika cyklistiky, Purito je zranený a Lombardiu nejde.
http://www.cyclingquotes.com/news/injur ... rodriguez/
Skoda
ifčopifčo píše:slovakpro píše:vďaka
Ja ťa nepoteším a nepoteším žiadneho fanúšika cyklistiky, Purito je zranený a Lombardiu nejde.
http://www.cyclingquotes.com/news/injur ... rodriguez/
bloy píše:Zaslúžené víťazstvo, čo viac dodať. Snáď len, že Landa a Rosa pekne pomáhali, hoci, ak sa nemýlim, obaja odchádzajú z Astany.
West píše:Som naozaj rád za toto Nibaliho víťazstvo. Jacques Anquetil, Felice Gimondi, Eddy Merckx, Bernard Hinault len títo jazdci dokázali vyhrať všetky preteky Grand Tour a ešte aj nejaký monument. Vincenzo sa ocitol v luxusnej spoločnosti. Je naozaj veľký šampión. Dnes to nevyhral nejakou náhodou, keď bol „pod radarom“ a prekvapil ostatných. Naopak. Všetci vedeli kde asi bude útočiť a dávali si na to pozor a napokon ho aj tak neustrážili. Valverde sklamal. Tie stúpania predtým mu dali zabrať a nemal takú iskru a asi preto jazdil tak defenzívne. Ale toto bola trať pre tých najčistejších vrchárov a on je (napriek úspechom v GT) predsa len trochu iná kategória jazdca. Prekvapil ma Pinot. U neho by som takto pred rokom vôbec nepredpokladal, že je typ čo môže dobre jazdiť klasiky. Ale on sa za rok v tomto naozaj dosť zlepšil.
ifčopifčo píše:Rosa má podpísanú Astanu ešte na dve sezóny.
berloq píše:Valverdeho odrovnala Vuelta, už tam bolo vidieť, že už má dosť, inak si myslím, že by bol konkurencieschopnejší.
berloq píše:Ale pretek to bol naozaj parádny! Mne sa to takto strašne páči... náročnosť rovnajúca sa horskej etape! Ešte ťažšie ako trebárs La Doyenne. Minulý rok sa mi tá trať páčila tiež, pretek bol zaujímavý. Ale toto bola lahôdka, takto náročná jednorázovka, dúfam, že charakter preteku zachovajú aspoň pár rokov. Výhra Nibaliho by to mohla zaručiť!
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 22 hostia